Sevgilim istiyor diye kapandım?

Şimdi söyle bir durum var, ilişkim pek de yolunda gitmiyodu guven sorunlarimiz vardi benden kaynaklı seviyodum yani o zaman gerçekten gözüm kör gibiydi kapanmami istiyodu bende kapandım dedim ne olacak zor birsey değil hem onun ici rahat eder hemde aramiz düzelir daha sorunsuz bir ilişkimiz olur vs. Bende ara ara kapansam nasil olur diye dusunuyodum tamamen ondan kaynakli degildi yani ben oyle dusundum belkide bilmiyorum ama beklediğim gibi olmadi tabi annesiyle falan tanıştım ailevi olarak dine cok onem veriyolar mesela kapalı olmak onlar için bir artı falan. Şu an iliskimiz eskisi gibi her seye tartışıyoruz en ufak biseyde bile gunlerce yazmiyoruz arayip sormuyoruz hala seviyorum gibi bilmiyorum yani iki sene oldu ve alıştım yerine başkasını koymak da istemiyorum ama kapalı olmak beni çok zorluyo hazır olmadığımı hissetmeye başladım bu konuyu ailemle de konuştum biz seni zorlamadik daha erken iyi düşün demiştik yapamiyorum diyosan senin tercihin falan dediler ama Şu an cok karmasik bir durumdayim eger acilirsam iliskimin düzelme sansi sifira yakin çünkü aileside beni kapali olarak gordu simdi tekrar acilsam hakkimdaki dusunceleride kotu yonde degisecek bilmiyorum kafam com karışık gercekten ya
Sevgilim istiyor diye kapandım?