Ben de üzgünüm su an. Anlık sinirle yeni biriyle tanıştım. Sadece ilerisi yok.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılherkes kadının üstüne neden bu kadar gidiyor yaptıgı yanlışı nasıl düzelteceğini sormuş herkes maşallah döktürmüş toplum işte...
neyse ablacım siz itiraf etmekle en doğrusunu yapmışınız affedırırsınız ayrılık sebebı olmaz sadece birazcık eşinize zaman verin size bu surede kızar bağırır küser siz alttan alın bir süre sonra kızgınlıgı geçecektir sonra herşey düzelir11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
En İyi Cevaplar
+1 yılyani her kızdıgında gidip birisi ile tanısacaksan
hic evlenmeseydin keşke01 Yorumla
Soran+1 yılHer kizdigimda yapmadım. Bir kez oldu. Neyse iyi geceler bana yorum yazan iyi kötü herkese. Byby
- Aşk İlişkileri konusunda 676 cevap paylaştı.
+1 yılİnsan g*vat olmasın işte sizin gibi değersiz kadınlara böyle saf erkekler geliyor ya tav oluyorum. Muhtemelen şu an sessiz gözüküp birileriyle birlikte olup sana söyleyio ayrılır normal bir erkek böyle bir şeyi kaldıramaz çünkü.
27 Yorumla
Soran+1 yılBak canım kimseye değersiz diyemezsin. Saygılı ol. Yorumlayabilirsin ama herşeyin bir üslubu var.
- +1 yıl
Saygı hakedene gösterilir üslupta aynı şekilde. Sadakatsiz ve onursuz hiçbir insan oğluna saygı gösteremem. Hayvanlar bile tek eşli aynı şeyi kocan yapsa kıyameti koparırdın muhtemelen.
Soran+1 yılSonuçta herkes kendi yaşadığını bilir. Ve dışarıdan yorumlayan biri olarak bu kadar sert yorum yapmanın kimseye faydası yok. Fikir sordum hakaret değil. Ve kimsenin günahı diğerini ezme sebebi değildir. Herkesin yanlışları vardır ve olacaktır. Kınadığın şeyi yaşamadan da ölmezsin bunu unutma.
- +1 yıl
Senin gibi sadakatsiz biri girdi hayatıma siz gönül eğlendirirken zevk alırken bunun karşı tarafa ne hissettirdiğini bilemezsiniz ben bu duygunun ne demek olduğunu biliyorum o yüzden kimseye yaşatmam. Ama sen asıl yaşamadan ölmeyeceksin çokta güzel olacak adamda biraz akıl varsa tabii m
Soran+1 yılİyi de soruyu net okumadin sanırım aldatmadim kafede oturdum muhabbet ettim sadece. Ve flört konusu değil arkadaşça. Yine de devam ettirmeyi düşünmedim. Ve seninle ilgili olarak sorun şu ki hakaret bir suçtur. Anladın mı? Orda yanlış yapıyorsun. Ben de seni uyarıyorum. Buna hakkım var.
- +1 yıl
Benden sana aldattın demiyorum zaten aynı şekilde kocaman bir kadınla otursaydı kıyameti koparırdın. Sen bekar bir kadın değilsin bekarken yüz tane erkek arkadaşın olsun sen evliyken kocana kızdığın için birisiyle tanışıyorsan bu sadakatsizliktir yaptığının sözlük anlamı bu hakaret olarak algılıyor isen bir düşün ben nasıl birşey yapmışım ki bana bunlar deniliyor diye. Hakkını kullanabilirsin dilekçe yazarken kocama kızdığım için başka bir erkekle tanıştım yaptığımın ne olduğunu bana söylediler zoruma gitti yaz. Avukat bürosunda çalışmış biri olarakta sana şunu söyleyeyim 19 yaşındayım sicilinde hiçbir kayıt yok en fazla sen ve ben adliye koridorlarında fır döneriz sonra benim ceza ertelenir ceza almam için bir yıl içinde aynı suçu tekrar işlemem gerekir böyle yani tecavüzcülerin iki yıl yattığı ülkede hakaret davası ile tehdit edeceğini seni buldurur dövdürürüm falan desen daha etkili olur.
Soran+1 yılSana dava açmak istediğimi nerden çıkardın. Yaptığın şey bana göre zaten doğru değil konuşma tarzından bahsediyorum. Ve sana diyorum ki bu sadece benim fikrim değil yasaya göre de böyle. Hani herkesin doğrusu kendine gibi bir yoruma açık değil. Yaptığım şeyi onaylamani beklemiyorum zaten sadece tanımadığın bir insana böyle hakaret etmemelisin. Bunu ifade etmenin bir sürü yolu var. Ben de zaten hata da ısrar etmek ister bir şekilde sormadım sorumu. Ama sn beni erkek arkadaşın yerine koyup hıncını almaya çalıştın. Art niyettir bu ve hiçbir sorumun yorumlarında gizli kullanıcı da olsam buna izin vermem. Dolayısıyla seninle sorunu olmayan insanlarla senin de olmasın.
Evliler yeni biriyle tanışıp arkadaş olamıyor muymuş?
51 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :) oh be
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
60Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Zaten her hata anlık bir sinir veya tutku ile olur.. Yapacak bir şey yok.. Af ederse çok mutlu ol ve ona sımsıkı sarıl..
11 Yorumla
Soran+1 yılBaristik teşekkür ederim.
+1 yılÖncelikle herkes hata yapabilir belliki sizde yapmışsınız bir tane. Umarım eşiniz zaman içinde affedecektir. Nasıl affettireceğinize gelirsek bu eşinize bağlı, tanımadığım için de pek yorum yapamayacağım fakat bence en doğru yöntem dürüst olmanız ve özür dilemeniz zaman içersinde geçecektir ama unutulur mu bilmem birde belirtmeden edemeyeceğim umarım ne siz bir daha ne de bir başkası bu tarz cezalandırma yöntemleri kullanmaz gerçek anlamda çok üzüyor.
00 Yorumla
+1 yılnasıl ya bir erkek kim nasıl tanışıosun geziosun ve evlisin bu rahatlık nerden geldi hayır ola? batan bişey mi var evlisin sen ya evli evli gibi davranmalı bak tansiyonum fırladı bu yapılır mı bir eşe? yazık ayıp gerçekten? nasıl gezdin kimmiş neciymiş ne affından bahsediyosun adam sana artık nasıl güvenecek senin ne yaptığını bilmez etmez?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,7b cevap paylaştı. Kızlar çok acımasız yorumlar yazmışlar... Bekara karı boşamak kolay onlara göre.
20 YorumlaBunu benim karım karımı geç kız arkadaşım yapsa
Direk ayrılırım gözünün yaşına bakmam
Sadakatsizlik en tahammül edemediğim
Kocan baaayyaaaaaa genişmiş...20 Yorumla
+1 yılBen kocanın yerinde olsam direk dini nikahıma ikinci eş alırım ve sana da dini nikahımı vermezdim git ne yapıyorsan yap derdim. Ben bu kadar acımasız biri olurum eğer kıymetim bilinmezse.
08 Yorumla- +1 yıl
Sadece tek bir eşin olabilir
- +1 yıl
@gizemkandas resmiyetle karıştırma bunu dini nikah diyorum iyi oku.
- +1 yıl
Okudum öyle bir hakkın yok
- +1 yıl
@gizemkandas öyle bir hakkım var eşim beni aldatmışsa istediğim gibi yaparım.
- +1 yıl
Boşandıktan sonra yaparsın istediğini evliyken yapamazsın
- +1 yıl
@gizemkandas resmiyette boşarım ama dini nikahımı asla vermem dini nikahımdan düşmesi için benim üç kere boş ol demem bakar. Ayrıca boşanmadan dini nikahıma 4 e kadar eş alabilirim bunu unutma ama ben eşim beni aldattığı için ikincisini alırım.
- +1 yıl
Çok boş bir düşünce.
- +1 yıl
@gizemkandas düşüncemin boş veya dolu bir düşünce olup olmadığını sana sormadım uza şimdi buradan.
+1 yılYuh adam harbi genişmiş ben olsam öldüresiye döverdim.(öldürmezdim lakin) Sonra dışarıda bağırıyorlar kadınlara şiddet var falan diye.
İşte bu gibi durumlarda şeriat isteriz. Aile yapısını koruyor.01 Yorumla
Soran+1 yılNe saçma düşüncen var bazı şeyler iyilikle çözülmeli
Anlık sinirle yeni biriyle tanıştıysan yoğun bir sinir durumunda ne yapacaksın? Affettirmek mesele değil elbet affeder ama bu sorunu çözmelisin öfkeni kontrol altına alman gerek.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. üzücü evlilikten korkar oldum burdaki sorulardan Allah yanlış yaptırmasın ne bana ne başkasına. hayırlısı olsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah herkesin evliliği iyi gider.
+1 yılYapmamaliydin :) aldatilma duygusu verr bu :) kotu bsy yapmadigini onu yani esini sevdgini soyle affetmesini iste gzl bir sfra kur ilgi goster yumusarmi bilemem bidaha yapma
00 YorumlaDürüstlük en büyük erdemdir. dürüstlüğünü devam ettir içten, dürüst ve samimi konuşmaların onu geri kazandıracaktır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 495 cevap paylaştı. Ne olacak ya evlenince arkadaşlık kuramıyor mu insanlar? Zamanla barışırsınız
10 YorumlaGezdiğin kişi neci? Ne amaçla bir gezintiydi yani bu?
06 Yorumla
Soran+1 yılKafa dağıtma hava alma amaçlı. Arkadaş gibi yani.
Soran+1 yılTeşekkür ederim moral için
Soran+1 yılZaten su an aynı evde değiliZ telefonda kOnuştuk
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu sorunun benzerini bu kadın sordu dün gece... Yazısından tanıdım. Kocamı 8 erkekle aldattım 4 yaşında çocuğum var diyen.
02 Yorumla
Soran+1 yılYahu ne alaka ben aldatmadim zaten. Sadece bir insan tanıdım. Yani bu kadar da boş yorum beklemiyordum.
Cevap sahibi+1 yılEşine kızdığın için ama... Nüans farkı var. Madem suçluluk hissetmiyorsun, neden eşine söyledin ya da artık görüşmem diyorsun?
Gizli Üye(36-45)+1 yılkocan intikam için seni aldatırsa şaşırma. bu sadece morali bozuldu deyip kapanacak bir konu değil. evlisiniz çünkü daha ciddi bir durum evli bir kadının erkeklerle tanışması...
bunu yanına bırakmaz00 Yorumla
+1 yılMorali mi bozuldu? Sadece morali mi bozuldu? Vah anam vah oy ben nerelere gidem.
00 Yorumla
+1 yılaçtığın yara kapanmayacak hiç bir zaman. Bir erkeğin en savunmasız ve kontrolsüz yerinden vurmuşsun.
00 YorumlaHala yanindaysa sanslisin demek bence bu kadarı kafi fazla zorlama :)
00 YorumlaSadece üzüldü mü? Vay be ne mide var arkadaş şu insanlarda.
00 YorumlaDua ette kocan sadece moralmen yıkılmış.. kılıbık adam.. sende kadın değilsin zaten karakterin bozulmuş..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı. bunun sinirle alakası olduğunu düşünmüyorum her neyse affettirmen biraz zaman alacaktır eşinin suyuna gitmelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılSence neyle alakalı?
hata yaptığının farkındasın. Arkadaşın yazdığı gibi sevgi ve güven üstesinden gelir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. sinirliydin başka bir erkekle gezdin? Gezdin yani iyimiş. gezdiysen.
00 Yorumla
+1 yılBunu eşin yapsaydı kesin boşanma davası acardin.. O adamda sessiz kalmış ama bunun altında kalmaz 2 gün sonra bende biriyle oldum derse şaşırma
00 Yorumla
+1 yılPisman oldugunu tum samimiyetinle belirt. Bizim dememizle yapmacik seyle ryapma icinden en geciyorsa dusunmeden yap. O zaman duzelir
00 YorumlaOna kendini inandır nebiliyim bir aşırı güven vermen lazım onuda sn düşün
00 YorumlaBunu anneme okudum artik bana evlen diye baskı yapmiyo. Sayende teşekkür ederim
02 Yorumla
Soran+1 yılYalnız soruda çok anlaşılmıyor ama keyfi bişey değildi yani moral bozukluğu sebebiyle ve yanlış bişey de yapmadım sadece kafede oturduk havadan sudan konular biraz da yürüyüş yaptık.
Gizli Üye(36-45)+1 yılne oldu ki kocanla aranda böyle boşluğa düştün canım?
02 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi burada anlatilmaz. Saol yine de düşündüğün için.
Cevap sahibi+1 yılçok kısa açayım yaz özelden.
+1 yılO An sadece morali bozulmamıştır emin ol ama şunu söyleyebilirim güven zedelenmesi olmuştur
00 Yorumla
+1 yılAferin itiraf etmişin ağzından gir burnundan çık al gönlünü
00 YorumlaAffetse bile bundan sonra güveni olmaz artık sana karşı hep kuşkusu olacak. Büyük hata yapmışsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeriside gelir bunun. Her kızan böyle yapsa nereye varırsonu?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Moralimi bozuldu? ? ? La biz de bu direk nağmus ciğnayetidir. sen yat kalk kocana dua et elini öp.
10 Yorumla
+1 yılsadece morali bozulduysa iyi. ben olsam dayağı yemiştin ve kendini babanın evinde bulmuştun!
00 Yorumla
+1 yılyaptıysan da söylememeliydin ama bacım. güven sarsar bu konu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBugun senle gezen yarin seni yataga da atar yuva da yikar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkes git ya ulan erkekler sinirlenince en fazla duvara kapıya yumruk atar roller değişmiş anasını sattığım dünyasında
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılguven biter daha uzgun olup ilerde kendini baska erkeğin kollatına atmayacagını nerden bilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocan da çok abartmis ya hemen moral bozulur mu !!!
02 Yorumla
Soran+1 yılKomiksin ama beni evden kovmustu canımı sıkmıştı.
Cevap sahibi+1 yılKomik olan benmiyim bence komik olan kocan ! Bunları yapman için sebeb canını silmiş olması öyle mi şimdi oda hanimoral bozuldu ya oda biri ile gezmiş olsa? Seninde moral bozulur sadece demi
Gizli Üye(30-35)+1 yılanlık sinirle yeni biriyle tanışabiliyosan çok sinirlendiğinde tövbe estağfurullah
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Sinirli kadın.. Yapma böyle şeyler.
10 YorumlaGezsen ne olur bisey yapmamissin
00 Yorumla
+1 yılArkadaş edinmiş kendine. Ne kadar büyüttünüz.
10 Yorumla
+1 yılÖldürmediğine ve hala nefes aldığına dua et..
00 Yorumla
+1 yılYenk evlk kadinla bnde gezdim cok yakindi bana
00 Yorumla
+1 yılDirekt boşanma sebebi benim için
10 YorumlaBen artık diyecek bir şey bilmiyorum.
00 YorumlaAllah tan senin eşinin sadece morali bozulmuş :)
00 Yorumla
+1 yılBosanma sebebi namus bu sakasi olmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılsam amcanın torunları.
00 Yorumla Ben olsam senden ayrılırım
00 Yorumla
+1 yılgeçti borun pazarı sür eşeğini niğdeye :)
00 Yorumla
+1 yılGüveni sarslmstr onun sana karşı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. nefes aldığına dua et
00 YorumlaBen onun yerinde olsam seni öldürürdüm
00 Yorumla
+1 yılEşin gayet normal karşılamış
00 Yorumla
+1 yılg*vat çok rahat ol;-)
04 Yorumla
Soran+1 yılNe biçim konusuyosun terbiyesiz
- +1 yıl
g*vat olmasa seni direk boşardı. Morali bozuldu ne demek? Ne geniş erkekler var
Soran+1 yılİyi de soruyu görmüyor musun biriyle arkadaşça konuştum yazıyor yattım yazmıyor.
- +1 yıl
Sevgili arkadaşım okudum yine de olmaz. Kendine gel evli bayansın ne işin olur başka erkeklerle cafede:-/
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence sana dayak şart
02 Yorumla
Soran+1 yılKomik olma
Cevap sahibi+1 yılkomik değil ciddiym anca akıllanırsın bir iki tokat at kendine gelirsn
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılAdam ayrılmalıydi senden gelişmiş
22 Yorumla- +1 yıl
Genismis
- +1 yıl
o yollu bayanın biri -vermiş
Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. severek güven vererek
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Biriyle (erkek) dışarda gezdim ve evliyim bunu eşime itiraf ettim morali bozuldu. Kendimi nasıl affettirebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler