Eşimi çok üzdüm kendimi affedemiyorum?

Eşimle 1 yıldır evliyiz ve hamileyim çok güzel bir ilişkimiz var birbirimizi çok seviyoruz ve hissettiriyoruz hele ki son 3 gündür aramız çok iyiydi çok mutluyduk uzun süre sonra ilk defa ayrı kaldığımız için özlem de vardı bir değişiktik yani. Hatta içimden ne kadar sansliyim böyle evliliğim var dedim sukrettim. Ama dün değil evvelsi gün çok kötü bir şey yaptim aslında kötü düşünerek yapmadım ama eski sevgilimin profiline baktım biliyorum eşim yapsa ben de çok üzülürüm kırılırım ama ben gerçekten kötü niyetle bakmadim öylesine bakip çıktım insan geçmişten birilerini stalklar ya öyle bir bakmaydi eski arkadaşlarıma, iş arkadaslarima vs nasil bakiyosam ona da oyle baktım hicbi duygu falan beslenmeden. Neyse baktigimin ertesi gunu kahvalti hazirliyordum bu kim dedi gördü arattigimi ben de olayın saçmalığından dolayi bı şey diyemedim başta. Anlatmaya calistim ama anlattirmadi cok üzüldü kırıldı onu uzgun görünce ağlamaya basladim sözümü kesse de anlatmaya calistim kötü niyetle yapmadim öylesine baktim vs diye ama benimle tüm gün konusmadi ben de tüm gün ağladım akşam yattıktan sonra birden kalktı dışarı cikiyorum ben dedi ben de gelicem dedim napiyosan yap dedi peşinden gittim yol boyu yine konuşmadı eve dönmeye yakın konuştuk ben sana nasil güvenicem vs dedi neyse konuştuk kotu niyetim yoktu öylesine baktim seni ne kadar sevdiğimi biliyosun dedim eve geldik baristik sarılarak uyuduk sabah da iyiydik normal davrandı hayatım falan dedi konuşurken ama ben kendimi affedemiyorum eskisi gibi olucak miyiz diye korkuyorum ya bana guvenmiyosa falan diye bugün ise gitti yine ağladım kendimi cok kötü hissediyorum

Eşimi çok üzdüm kendimi affedemiyorum?