Karımı dövdüm çok pişmanım nasıl gönlünü alabilirim?

Biz 6 senedir beraber 5 aydır da evliyiz. Çok zorluklarla evlendik. İlk 2 ayımız çok güzeldi hayalimdeki evliliği yaşıyordum. Sonrasında benim annem vefat etti kalp krizinden. Eşim her zaman yanımda en büyük destekçimdi, ama ben onu göremedim. Alkole başladım. Bu süreçte de eşimi çok fazla kırdım. Sürekli kızmaya, bağırmaya, ağlatmaya basladım. Benim yüzümden gecelerce ağlayarak uyudu. Geçen hafta yanıma gelip oturdu, sarıldı. Bende elini üstümden çektim sırnaşma dedim. Kötü bi gün geçirdim sadece biraz sarılmaya ve konusmaya ihtiyacım var dedi. Umursamadım bile. Sonra ne zaman düzeliceksin eski seni çok özlüyorum içeceksen beraber içelim dök içini duygularını bana kapatma dedi. Bende bi anda yükseldim benim annem öldü farkında mısın diye bağırmaya başladım. En son sen anlamazsın ama annende baban da yok sen ne bilirsin bu acıyı dedim. Tokatla karşılık verdi bana, bende ona tokat attım. Gözleri doldu, iğrenç bir adamsın dedi odasına gitti. Çok pişman oldum yanına gitmeye çalıştım ama kapı kilitliydi giremedim. O gün sabaha kadar ağladı hiç uyumadı. Ertesi gün oturup baya konuştuk. Hallettik, ama hala çok kırgın olduğu belliydi. Neyse son olana geleyim. Dün akşam eve geldim. Baya da güzel bi sofra hazırlamış. “Tanışma yıldönümümüz kutlu olsun hayatım” diye geldi sarıldı. Bunun zamanı mıydı şimdi dedim. Nasıl yani dedi. Annem ölmüş sen arkasından kutlama yapma peşinde misin diye bağırdım. Gülümsemesi söndü bi an düşünemedim özür dilerim toplarım şimdi dedi. Sen zaten annemi de hiç sevmiyodun ölmesine bile üzülmemişsindir üzülsen böyle davranmazdın diye çıkıştım. Saçmalama senin annen bana seni verdi nasıl sevmem dedi. Sonra ben bi anda sofra örtüsünü çekip her şeyi yere döktüm. Eşim ağlayarak napıyosun ya napıyosun dedi. Tartışmaya başladık şiddetli bi şekilde. Sen artık benim sevdiğim aşık olduğum adam değilsin dedi evden gitmeye çalıştı. Bende başkasını bulmaya mı gidiyosun bu saatte dedim. Yine bana tokat attı. Bende sinirlerime hakim olamayıp dövmeye başladım. Defalarca tokat attım, yere düşünce tekmeledim, boğazını sıktım… En son kafası duvara çarptı, bayılıcak gibi oldu o zaman kendime geldim. O debelenmeyi bırakıp çaresizce dayağın bitmesini bekleyişi, ağlayışı gözlerimin önünden gitmiyor. Noldu bana bilmiyorum. Bir zamanlar gözümden sakındığım, birisi saçının teline zarar verse dünyayı yakacağım kadına en büyük zararı nasıl ben verdim nasıl bu kadar canını acıttım anlamıyorum. Sarıldım defalarca özür diledim beni bırakmasın diye yalvardım. Zar zor kalkıp ablasını aradı, ablası gelip aldı. Şu an evde tek basımayım ev o kadar boş geliyor ki o yokken. Düzeltebilir miyim bu saatten sonra bilmiyorum. Kaybedince anladım onsuz bir hiç olduğumu. Çok pişmanım, kendime zarar vermeyi bile düsündüm. Defalarca aradım, mesaj attım hiçbirine bakmadı. Ben sanırım her şeyimi kaybettim. Nasıl gönlünü alabilirim, napabilirim litfen bana bir akıl verin. Gerçekten çok pişmanım
Karımı dövdüm çok pişmanım nasıl gönlünü alabilirim?