Sinirli ve kıskançtır. Bende kısıtlanmaya gelemiyorum. Bir süre önce kavga kıskançlıkla başladı sonra onu bunu yapma dedi yok sen beni sevmiyorsun zaten sevdiremedim kendimi sana yapma diyorum yinede yapıyorsun vs çok büyük tartıştık. Sonra bana tokat attı kendimi yerde buldum. O an durdu birkaç kelime etti bana baktı odaya kilitledim kendimi. sürekli çaldı kapıyı gel konuşalım diye açmadım.3 4 gün öyle idare ettik konuşalım dedi yok çok sinirliyim hazır değilim dedim. Işten izin aldım aile evine döndüm. Karar verdim boşanalım dedim dahada sinirlendi kendine gel biraz zaman geçsin beni bilerek korkutmaya çalışma dedi. Şimdi yalvarıyor resmen affet Allah benim belamı versin ben sana kıyamazdım bilirsin bir daha olmaz diyor. Ben onun sesini duyunca bile deli oluyorum öfkemden. O da peşimden ayrılmıyor ölsem boşanmam senden mahkemede itiraz ederim diyor. Bende merak etme nafaka istemiyorum ayrılsak yeter dedim dahada dellendi. Benim ailemde çok tepki gösterdi. Ama benim dışımda herkes boşanma saçmalama diyor. Ben unutamıyorum ama o günü. Sevmeme sağmen affedemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Eşinizin öncelikle duygularını yönetme terapisini sonrada anlamlandırmalarını düzeltmesine ihtiyacı var... Şöyle açıklayayım yani size eşiniz öfke ve kaygı duygularını yönetemiyor size vurması bunu gösterir buda çocukluktan gelen duygusal gelişmemişlik içinde olduğunu gösterir vücut gelişir ama duygusal yönden çocuk gibi kalır gelişemez buda ailesi sağlıksız ilişkiler kuran bireylerde görünür otoriter bir babasının çocuklara sevgisini göstermeyen bir anne veya baba olduğunu gösterir bize. İkincisi de anlamlandırma bozukluğu yaşaması sizin yanlış davranışınızda (ona göre yanlış sizi kısıtlaması asla kabul edilemez.) beni sevmiyorsun sana sevdiremedim kendimi gibi saçma bir anlamlandırma bozukluğuna girmesi birinin dediğini yapmamak onu sevmediğimiz anlamına gelmez ki size nacizane tavsiyem eğer barışacak bile olursanız bir terapistle öfke ve kıskançlık konularında yardım alması şartını koyun çünkü yarın bir çocuğunuz olduğunda evde 2 tane çocuk sürekli çatışırlar ve yetişkin çocuk olan kocanız küçük yavrunuzu sürekli ezer sizde sürekli acı çeker durursunuz yazacaklarım bu kadar umarım okursunuz iyi günler...
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yılöncelikle size karşı şiddet uygulaması affedilmez ve çalışan birisiniz ve hayata bir kere geliniyor siz onun şiddet göstereceği bir eşya değilsiniz şimdi yaptı ileride de yapar hayatında olmaması daha iyi kendi kendine yetersin kafan rahat olur sen onun evde çamaşırını yıka yemeğini hazırla kadınlık yap dayak ye neymiş sinirliymiş yok öyle bir şey
10 Yorumla
+1 yılBir şey diyim mi yemin ediyorum bak ne kadar sen kısıtlamaya gelemiyor olsanda evlilik bu kadar basit bir şey değil. Boşanmak bu kadar kolay olmamalı. Kimse kusura bakmasın ofkemizin ardına saklanıp naz yapıyoruz büyüklerimizin ne kadar dayak yediğini ne zorluklarla evliliği yürüttüklerini ne ben anlatayım ne sen sor. Bu ciddi bir iş bir tokatla ayrılık olmaz bana sorarsan nefsine sahip çık otur adamla düzgünce konus. Her şeyi söyle teker teker sakin sakin. Öfke konuşmanın gidişatını bozar. Seni anlıyorum ben de kısıtlamaya gelemem hatta tokat benim de sinirimi bozar şu an yaşamamış olsam bile ağırıma gitti. Ama dediğim gibi lütfen bu sebepten dolayı boşanmayın... 😳😯😲
20 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAilen veya çevren tez karar verme derken affet demek istemiyor.. ama sen bir gün affedeceksen eğer boşandığın icin pişman olmanı istemiyorlar.. yani ayrı kal tabi ki bir süre hatta istediğin kadar.. affedip affetmeyeceğini uzunca iyice düşün.. başkalarını dinleme sadece kendini dinle.. bu şekilde boşanıp bir sene sonra çok pişmanım onu çok özledim başkasıyla evlenirse ölürüm diyenler de var.. affet veya affetme demek kimsenin haddine değil bence.. sadece boşanma konusunda acele etme denebilir
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yazmışsın teşekkür ederim tavsiyelerin için. Ayrılmaktan vazgeçsem bile eskisi gibi olamayız gibime geliyor güven saygı bitti ona karşı. Onu affedersem kendime saygı duyamam ama gel görki seviyorum
- +1 yıl
Dediğim gibi acelen yok.. ayrı kal uzunca düşün.. zaman bazen beklenmedik değişimlere sebep olabiliyor.. belki affedersin unutursun tamamen eskisi gibi olursunuz belki de sevgin biter hiç düşünmezsin bile bosanirsin.. ne olursa olsun biraz zamana ihtiyacin var
- +1 yıl
Hakli aniden karar verme dusun baya dinlen ailenin evinde
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
44Cevap
+1 yılAbla bir bekar olarak yazıyorum bunu ilk defa yaptıysa ayrılma.
Yaa hem Allah katında bir yuva yıkılması bir kabeyi yıkıyor.
Evet tokat atılması yanlış ama kendini birde onun yerine koy belki senin kıskançlık hissin eşine gore daha azdır anlayamazsın. ya da eşin çok abartiyordur oda senin pencerenden baksın.
Düşüncelerinizin ortasını bulun.
Ben benden iyisini hiç dusunmedim benden daha kotusude olabilir dedim.
Farzetki o tokatı baban attı yeri gelince babalar da kıskanir 😊 alımlısın guzelsinki kiskaniyo kaybetmekten korkmuş o sinirle vurmuş.
Eger tokat vuruşu ilk ise ayrılma.
Ama surekli bole ise seni darlıyosa burnundan getiriyosa tamam diyip iki gün sonra gene sozünde durmuyosa ve daha bilmediğimiz başka konular varsa ayrıl.
Ama bir tokatsa ayrılma yangina körükle gitme artı eşin kıskanç ve kıskançlık herşeyi yaptırir seviyorsa başkasıyla görmeye dayanamaz hem seni öldürür hem kendini.
Biz bir #kadın cinayeti istemiyoruz. Sevgilerimle umarim aydınlığa çikarsın.❤20 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Eğer eşini affetmek istiyorsan ancak olayın gerçekleştiği tartışmada hatalı olduğunu kabul edersen ya da eşine hak verebilecek bir yön bulursan affedebilirsin. Olur insanlık hali bir yerlerini kıracak bir hayvan çıkmamış sonuçta içinden. Bir şans daha ver, oturup konuşun o tokat atmasını temellendirsin sen de kavgaya sebep olan davranışını. Uzunca ve çaba dolu bu konuşmadan sonra baktın yine vurdu boşarsın. Her insanın içinden durduk yere katil çıkmıyor, eşinde o haberlerde gördüğün gibi biri olsaydı anlamaz mıydın sence evlenene kadar, şimdi bir tokat atmasını bu kadar sorguluyorken hem de?
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. iyi pok yemişsin.
1- hiçbir erkek kıskandırılmaya gelmez. Kocan senden ne istiyorsa yapmak zorundasın.
2- Kıskandırma oluşturacak ne yaptıysan artık bir de üstüne haklıymış gibi kavga çıkarmışsın.
3- Hem suçlusun, hem güçlüsün. Bir de boşanalım diyorsun. Oyuncak mı bu? bir evlilik ne şartlarda yapılıyor.
4- Madem evliliği kaldıramayacaktın neden evlendin?
5- Senin kocanı dinlemedim ama senin açıklamana bakılırsa adam sonuna kadar haklı.
6- Sen de azıcık dön kendine bak, ne halt ettiğini kendin gör.
Tavsiye ederim. Boşanmak çözüm değildir.011 Yorumla- +1 yıl
Dininizi öğrenin ondan sonra konuşun. Allahin verdigi izinleri emirleri, yok öyle bir dünya diye millete aşılamayın.
Ben demiyorum ki kadini köle yapin. Lafi nereden anladiginiz cok önemli.
Kadin bilerek kocasini kiskandiracak bir hareket yaptığında bile birsürü bilmediginiz sey var.
Haa Hristiyan iseniz lafim yok. Agzim kapali. - +1 yıl
Sen dinini öğren ondan sonra konusalim. Simdi ne desem ters anlayacaksin.
Allah kadini erkegi farkli yaratti.
Ikisi birbirini tamamlasin diye. Birbiriyle yaris yapsin diye degil. Kadinin erkek uzerinde, erkegin kadin uzerinde haklari vardir.
Sen medeni kanuna gore konuşuyorsun. Bende Allahin takdir ettigi sekle göre.
Bizi yaratan o dur ve bizi bizden daha iyi bilir.
Bir kadin, bir erkek kadar rahat hareket edemez Allah izin vermemistir.
Dedigim gibi burada 1000 sayfa yazi yazsak anlasamayiz. Bende bunu sana izah edemem. Sen en once dini öğren. Ogrendikten sonra ne haklarin var bilirsin sonra burada konusuruz.
u +1 yılnisa 34. ayeti öne süreceğinizi tahmin ettim
www.diniyazilar.com/.../
www.youtube.com/watch
kaldı ki orada geçen kelime dövmek anlamında olsa bile hafifçe dövün diye geçer. yani ağzını burnunu dağıt gibi bişey yok.
- +1 yıl
@fangoria Ben haklıdan yanayım. Sırf erkek diye kendi cinsimi korumam. Erkeklerinde hortumla dövülmesi gerekenleri var. Kurumların Müdürleri var, bilmem nerenin Şefi var, Dükkanın sahibi var...
Ailenin de reisi var. Herkes kendi başına iş görürse orada düzen olmaz. Bu aile reisliğini de Allah erkeğe vermiştir. Ben kadın yerin dibinde demiyorum, onun da erkeğe göre üstün yanları var ama burada yönetici erkektir. Kadın da erkeğe itaat zorunluluğu var. Kadın itaat ediyor da erkek dövüyorsa o erkek şerefsizdir.
Hepsinin bilincindeyim lakin böyle sitelerde kadınları pofpoflayan erkeklere de gıcık oluyorum. Ondan sonra totoları bir havalanıyor daha da indirmenin imkanı yok.
Eskiden öyle miydi? Kadınlar kocalarına saygılıydı, Baba korkusu denen birşey vardı.
Allah bile Cennet Cehennem ile bizleri terbiye ediyor. Yani Cehennemden korkmasak tüm günahları işleriz. bir yerde de korku şart. Hiçkimsenin önü açık değil, hiçbir zaman biz de kendi kafamıza göre değiliz. Bizi yönlendiren var.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekara boşamak kolaydır derler siddete tabikide karsiyim yapilmasi gereken bir seyi yapmis bence 1 sans vermelisin ayrica olayi tek tarafli dinliyoruz karsi tarafi nekadar tahrik ettin onu bilmiyoruz suçu birazda kendinde aramalısın bir kadin olarak bazen susman gereken yerler vardir sonucda esin kiskaniyosa yapma diyosa yapmaman gerekiyor ailene saygiliysa aileni ve seni seviyosa bundan daha guzel birsey olamaz diger konulara gelince esnetmedigin icin ve karsi geldigin icin sonuc kotu olmus ben bir sans vermenden yanayim ama surundurup bir sans verebilirsin vermiyosanda sen bilirsin suçu birazda kendinde ara refleksle vurmus olabilir yaptigi cok buyuk bir yanlis desteklemiyorum asla ama azmettirenede de bak derler malesef iyi bir ders verdikden sonra yuvana dön derim
04 Yorumla- +1 yıl
Sözlerin hepsi doğru beğeni mi yapsam diye düşünürken, şu azmettirme lafı olmamış bu yüzden eksileyeyim dedim ama diğer sözlerine de haksızlık olurdu bu o yüzden yorum yapmayı tercih ettim. Kusura bakmayın rahatsız ettim
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatgercek hepimizin gorusu farklı karşındaki insani tanırsın neler yapabileceginin az cok farkindasindir azmettirmek derken gereginden fazla tahrik edersen sonuçları kaçınılmaz olabilir 1 günlük bir tahrik olmamalı ki bu sonunda toplanmış birikimin bir patlayışı olmuş kişiden kişiye goren değişen bir davranış bugune kadar sevdigimi ve sevgililerimi bir kere bile iteklemedim aldatildigim halde bu benim yapim ama bazen oyle bir cikmaza girerki insan oğlu o attigi tokatin farkina bile varmaz herkes haddini bilme eşlerde yapılması gereken görevleri yapmalı tek taraflı dinleyip. Karsi tarafi suclamak haksizlik olur burda işi bozan tek şey tokat olmuş sanırım sabrı tükenmiş olmalı eşine kızmadım kimbilir nasıl bir tahrikle karşı karşıya kaldı iki taraflı düsunup. Oyle yorum yapali o tokadin cezasi verilir ama sonucu ayrilik olmamali bence tekrar tekrar dusunulup karar verilmeli. Bin iylik yapip bir kotulukde silenecek hersey ozaman evliligin bir anlami yok eski kadinlar esleri in karsinda hazir olda beklerlermis simdikiler ise sen kimsin ki bana karisiyorsun diyor zaman herseyi degistirmis erkeye saygi kalmamis
- +1 yıl
Sözlerinizde konuşulacak çok şey var ama uzatmayayım, tabiki bir tokatla mahkemeye gitmek olmaz bunu bende söyledim ama yine söylüyorum tahrik kelimesi yanlış. Kavga esnasında iki tarafta herşeyi yapar da söylerse çünkü o an çok farklıdır ama güçlü olan güçsüze vuruyor. Kadın niye erkeğe vurmayı düşünmüyor ya da yapamıyor. Erkeğin de kendine hakim olması lazım...
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatgercek :)) bir kadinla tartiscak hic gucum yok sensin sen :))))
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sinirli olabilir, ben de öyle pamuk gibi bir adam değilimdir.
Ama olay sende bitiyor.
Bunu yapacağını hissettiren başkaca bir hali var mı bu adamın? Yoksa çok kışkırttın ya da konu çok ilerledi, bir anlık öfke ile refleks olarak vurdu mu?
İçinden ne geçiyor?00 Yorumla
+1 yılAkisina birak zaman birak gibi kliseler yazmak istemiyorum. En onemlisi kalbini dinle. O ne diyorsa o. Cunki akil ve mantiktan cok onun ne dedigi onemli
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe desem bilemedim. Bir tokat deriz iş büyür. Bitir demek kolay değil, aşk sevgi kolay bulunan şeyler değil, yazık olur evliliğe. Belli ki zaten pişman yazdıklarına göre ama onu en iyi sen tanıyorsun. Karakteri şiddete meyilli biri mi değil mi, yoksa anlık birşeydir eminim bunu yapacak biri değil aslında mı diyorsun. Iyi düşün, zamana bırak ama hemen mahkemeye koşma...
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 463 cevap paylaştı. Tokat atması asla göz yumulacak bir şey değil ama sende göz yummamışsın tepkini ortaya koymuşsun pişman etmişsin o yüzden bir şans daha ver evlilik kolay kurulmuyo herkes hata yapar pişman da olmuş bir daha yapmaz herhalde ikinci kez aynısı olursa o zaman boşanmayı düşün
00 YorumlaBidaha olmaz derken bidaha bir tokatla kurtulamazsın demek istemiştir ölse boşanmazmis Çok yaşa o zaman deseydin güçleri anca kadınlara yetiyor adam gibi adam olmayı öğrensinler önce affetme daha kötü şeyler olur.
10 Yorumla
+1 yılAdam seni sekiyor, ona oral seks yapıyosun ama 1 tokat yüzünden boşanacaksın öylemi, çocuksun sen, o tokata bir ceza verirsin bir daha yapamaz böylece, mesela taksimin ortasında indirsin pantolonu yok mu beni züken diye 3 kere bağırsın, bu arada poposuna da şap şap eliyle vıracak, nasıl ceza
00 YorumlaAdam değilmiş eşin kusura bakma insan kadına vurumaz erkekler kadınlar muhtaç kusura bakmayın onu doğurack olan bir kadın besleyecek olan kadın onunla evlenecek hayatını düzene sokacak kadın gece yatacak zevkini doyuracak kadın çocuğunu doğuracak soyunu sürdürecek kadın dahasını sen var hesap et birde üzerine dayak atacak erkek kadına vuran adam değildir anlaşamıyorsan bırak
21 Yorumla- +1 yıl
Ha şunuda söyleyim senin durumda da sende hatalısın kusura bakma kadında eşinin istenediğini inatla yapmacak laf söyleyecek kalbini kırılacak birde özür dilemesini bekleme bence sen hatalım bı adamı biliyorsun kıskanıyor yapma tokat atmış hayalı ama adamıda çileden çıkartmışsın keşke tokat atmasaydı ben seni lafla döverdim sonrada baktı beni inatla dinlemiyorsun kıskanmayan birini bul der boşardım
Gizli Üye(25-29)+1 yılBekarlar için boşanmak ne kadar kolay ya! Tabiki boşanma bu sorunu çözmeye çalışın o senin eşin onun sevmediği şeyleri yapmayacaksın madem yapamıyorsun o zaman evlenmeyecektin. Onun huyunu biliyorsun ve evlendin o zaman katlanacaksın. Bu yeni nesil beni evlilikten soğuttu yemin ederim yok nana küfür etti boşanmalı mıyım yok istediğimi yapmıyor boşanmalı mıyı.. uzar gider aklınızı başınıza alın evlilik kolay bir şey değildir.
00 Yorumlaİncinen senin gururun yerle bir eden o herşeyi kimseyi dinleme şiddet asla affedilicek bişey değil net cümlelerle insanların özel hayatına müdehale ermeyi sevmem ama bu konu başka
02 Yorumla
Soran+1 yılBende hep öyle düşündüm düşünürümde ama kalbim çok acıyor. Nasıl bu hale geldik anlamadım. Öksürsem bütün gece başımda beklerdi ağır kaldırtmazdı iğne batsa kıyameti kopartırdı. Şimdi sinirinden bile olsa nasıl yaptı bunh bana
Bir kere uyar kendine çeki düzen versin baktın yine aynı bırak ayrıl şiddet nedir ya. Kadına vurmak sadece karnındaki bebeğinin hakkıdır o da minik tepikler :)
10 YorumlaBencede bosanma ki pisman adam al. karsina bir daha olursa bosanirim de aile terapistlerine gidin yuva kolay kurulmuyor bence şans vsr ama dediklerimide yap
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 32,8b cevap paylaştı. hadi 1 tokatla boşanma olmaz diyelim (normalde şiddetin bahanesi olmaz ama)
ölsem boşanmam senden mahkemede itiraz ederim lafı saplantılı biri olduğunu gösteriyor. dikkat etmen lazım
çocuğun yoksa bir süre yapma01 Yorumla
+1 yılKıskanç biriyse kendinden biraz ödün verebilirsin evlilik ben sen değil biz demektir hani tokat atmasını doğru bulmuyorum ama biraz anlayış gösterebilirdin benim düşüncem bu yönde
00 Yorumla
+1 yılOkuyunca saplantısı olduğunu düşündüm. Onunla hayatına devam edebileceğinden emin misin? Ve benim kişisel bir inancım var: Bir kez yaptıysa neden bir kez daha yapmasın?
00 Yorumla
+1 yılAferin sana çok güzel tepki vermişsin ama boşanma hemen affetseydin bı daha aynı şey yaşanırdı ama sen büyük tepki koydugun içij ikincisine cesaret edemez bu şeyler böyledir zaten bir kez yapiyolar seni olcuyolar baktın bir şey demiyorum daha fazla yapiyolar ama dediğim gibi onun aklı basina gelmiştir dön evine bidaha yapmaz o
00 Yorumla
+1 yılboşanma allahın meşru kılıp sevmediği tek şey boşanmak şeytanı teğil rabbini sevindir nezamanki affedecek olsan içinden seni kışkırtır o tokatı vurmuyacaktı diye rabbini dinle selametle kal
00 YorumlaHâlâ öfkelenmeye devam ettiğine göre yine yapacaktır. Bir kez yapan yine yapar, çok geç olmadan ondan kurtulmalısın. Akıl sağlığın ve can güvenliğin için yapmalısın bunu.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. affetsen bu olayı nasıl unutacaksın? tamam eşin pişman olmuş olabilir ama senin güvenin kırılmış öyle kolay değil işte.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOooooooo tokat ıle karsılasmadım da benm son gorulmem bıle takıp edılup hesap soruluyr. alıstım bı sure. mesela restaurantta garsonla konusamam sıprıs veremem.
00 Yorumla
+1 yılSakinles düşün akilli davran... burnunu iyice sürt bir daha yaptığında affı olmaz anlasin ama boşanma
00 Yorumla
+1 yılAdamın böyle bir huyu olduğunu bilmiyor muydun baskıcı bir karakter olduğunu bildiğini düşünüyorum Yazık olmuş affetme
00 Yorumla
+1 yılİlk olarak bir birinizi tanımayarak mı evlendiniz? (Ben eşime vuracak duruma geldiğim de boşanıyoruz bitti bu iş demiştim)
00 Yorumla
+1 yıleşim bile deme o karaktersize ondan eş falan olmaz evde kadınına el kaldıran adam dışarda benim gözümde en adi kadındır zaten
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 983 cevap paylaştı.
+1 yılSiddet ve aldatmanin telafisi oldugunu dusunmuyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok bencede ama kalbim çok acıyor.
Aile & Toplum konusunda 343 cevap paylaştı. Zaten her şey bir tokatla başlar bir daha yapmam derler yine yaparlar en sonunda öldürürler
01 Yorumla
Soran+1 yılBen nasıl bu duruma geldi onu anlamadım. Öksürsem bütün gece başımda beklerdi ağır kaldırtmazdı elime iğne batsa çok abartırdı. Aklım almıyor
- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanma saçma demeleri en büyük saçmalık işin. mesleģin varsa boşver boşan
00 Yorumla Azalmaz artar genelde, tekrar ederse sıkıntı var demektir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun devamı gelir bak ilk başta söyliyeyim sana. Şimdi burda boşan hadi hemen demek bize düşmez ama bir düşün hayatını onla ömür boyu geçirebilecek misin , bu kıskançlık kavgaları tekrarlayacak mı. Nasıl affetmek sana kalmış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltokat atmasa bile kısıtlaması da çok kötü bir şey zaten. tokattan sonra geri dönmek demek tekrar yapması için bir fırsat demek
00 YorumlaAffetme. Şiddetli geçimsizlik yaşayacak olan sensin
10 YorumlaBak bu olmadı
Çok mu üzerine gittin
Konuşalım detaylı olur mu00 Yorumla
+1 yılbiraz zamana bırak..
ona da söyle çok bıdı bıdı etmesin bu sürede..00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence affet sinirli bir ana gelmiştir ya da gözü kararmistir sevmese bırakır seni
00 Yorumla
+1 yılEvcil hayvan mısın sen! Senin hayatın üzerine sana tokat atıyor bak senin hayatın istediğini yaparsın kimse karışamaz hayat senin olduğu halde sana tokat atıyo git boşan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir kere yapan bir daha yapar. Tv de öldürülen kadın haberi olmak istemiyorsan ayrıl
00 Yorumla
+1 yılAnnemin meşhur bir lafı vardır. Bir şeyin ilki varda ikincisi de vardır. Yanlış anlama ama bu tokatın arkası gelmeye devam edecek. Şahsen boşanmandan yanayım ama yinede sen bilirsin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Şiddet yeni başladıysa ve sessiz kalırsan devamı gelir
10 Yorumla
+1 yılNeden evlendin o zaman madem kafa yapınız uyumlu değil
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 8,2b cevap paylaştı. Hemen boşanmayı dile getirme, eşinin yaptığı yanlış ama önemli olan yanlışı düzeltip güzel yaşamak
00 Yorumla
+1 yılSiz niye evlendiniz ki ne kadar saçma ya birisi kısıtlanmaya gelemiyor diğeri kıskanç 😂😂 sonra yetim kalan çocuklar mahkemeler.
00 Yorumla
+1 yılDaha iyini bulma düşüncesi yüzünden yıkma herşeyi her insan 1 şans daha haketmeli bence.
00 Yorumla
+1 yılNeden affediyormuşun?
Aldatsa affedermiydin, şiddete başvuran kişi daha aşağılık
yapma00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok doğru bir karar veriyorsun bir kere bu sınırı aştımı ger dönüşü yok tek hatan daha önce boşanmamış olman bunun olacağının sinyallerini vermiş adam aslında
00 Yorumla
+1 yılkısıtlama derken ne tür kısıtlamalalar
10 Yorumla
+1 yılBiraz çocukça geldi anlattiklarin k. bda
00 Yorumla
+1 yılSen onu mu affedemiyorsun yoksa kendini mi
00 Yorumla
+1 yılAllah yardimcin olsun uzuldum ya
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaa ne affetmesi ya bir defa yapan tekrar yapar
00 Yorumla
+1 yılUmarım ortak bir noktada uzlaşırsınız
00 Yorumla
+1 yılŞiddetin affı olmaz ben olsam boşardım
00 Yorumla
+1 yılEşindir döver de sever de.
025 Yorumla- +1 yıl
Eskide kalmisssin
- +1 yıl
@Sevdalikiz3434 Kimseyi ilgilendirmiyor.
- +1 yıl
O zaman yorum yapma
- +1 yıl
@Sevdalikiz3434 Sen benim yorumuma atladın. Ben senin yorumuna atlamadım.
- +1 yıl
Esin doverde severde yarinda oldurude Sizin gibi erkekler yuzunde kadin cinayetleri oluyor kadinin aklina bulandiramazsin igrenc varliklar sizi
- +1 yıl
@Sevdalikiz3434 Seni ilgilendirmez benim yorumum.
- +1 yıl
Buda benim yorumum kardes
- +1 yıl
@Sevdalikiz3434 Ben sana karışmadım sen bana karışıyorsun.
- +1 yıl
Senin igrenc sacma sapan yorumun beni rahatsz etti
- +1 yıl
@Sevdalikiz3434 İnsanların düşüncelerini bu kadar takma. Yoksa seni döverim.
- +1 yıl
Iste bir maco kabadayi daha uzatma yol all
- +1 yıl
@Sevdalikiz3434 Senin canın sopa istiyor de mi?
- +1 yıl
Kaybol ergen
- +1 yıl
@Sevdalikiz3434 Şimdi sana çıplak fotoğraf atarım bak 1 yıl kendine gelemezsin.
- +1 yıl
Sapiklarla isim olmaz kardes
- +1 yıl
@Sevdalikiz3434 O zaman defol git. Ben eşimi döverim de severim de kim karışabilir?
- +1 yıl
Diyenler cezaevinde
- +1 yıl
@Sevdalikiz3434 Hayır dövdüğüm için ceza evine atmazlar.
- +1 yıl
Sen oyle san kadina siddete hayir.
- +1 yıl
@Sevdalikiz3434 Kadına şiddete evet. Kızını dövmeyen dizini döver.
- +1 yıl
Karakter meselesi
- +1 yıl
@Sevdalikiz3434 Ben kızımı da döverim karımı da döverim.
- +1 yıl
Allah islah etsin seni
- +1 yıl
@Sevdalikiz3434 Bacım kafa buluyorum sabahtan beri ya. Bu kadar saf olmayın.
- +1 yıl
Kafami sisirdin ya off ne diye uzattin
Bence ona yaptırım uyguladı onunla yatma
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı. Bugün tokat atan yarın doğrar ayrıl
13 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum ama o kadar zorki. Herkes karşı
- +1 yıl
herkese karşı derken? bu senin hayatın
- Aile & Toplum konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayatta senin tercihte senin
00 Yorumla
+1 yılShow TV de haberinı duymak istemiyoruz kardesım
02 Yorumla
Soran+1 yılBende böyle şeylerden çok korkarım
- +1 yıl
Bızde korkuyoruz
bnce ayrilma
02 Yorumla- +1 yıl
Eskiden ayrılmak mı vardı. Şimdi ayrılmayı oyuncak etmişler. Hemen her şeyde ayrılalım oluyor. Neden her zaman suçlu erkek oluyor? Belki de adamın canına tak etti.. Neler yaşadığını biliyor muyuz da erkeğin tokat atmasını eleştiriyoruz. Belki de o tokadı hakketti.
Soran+1 yılNeden
- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği