Eşim bana tokat attı nasıl affedeceğim?

Sinirli ve kıskançtır. Bende kısıtlanmaya gelemiyorum. Bir süre önce kavga kıskançlıkla başladı sonra onu bunu yapma dedi yok sen beni sevmiyorsun zaten sevdiremedim kendimi sana yapma diyorum yinede yapıyorsun vs çok büyük tartıştık. Sonra bana tokat attı kendimi yerde buldum. O an durdu birkaç kelime etti bana baktı odaya kilitledim kendimi. sürekli çaldı kapıyı gel konuşalım diye açmadım.3 4 gün öyle idare ettik konuşalım dedi yok çok sinirliyim hazır değilim dedim. Işten izin aldım aile evine döndüm. Karar verdim boşanalım dedim dahada sinirlendi kendine gel biraz zaman geçsin beni bilerek korkutmaya çalışma dedi. Şimdi yalvarıyor resmen affet Allah benim belamı versin ben sana kıyamazdım bilirsin bir daha olmaz diyor. Ben onun sesini duyunca bile deli oluyorum öfkemden. O da peşimden ayrılmıyor ölsem boşanmam senden mahkemede itiraz ederim diyor. Bende merak etme nafaka istemiyorum ayrılsak yeter dedim dahada dellendi. Benim ailemde çok tepki gösterdi. Ama benim dışımda herkes boşanma saçmalama diyor. Ben unutamıyorum ama o günü. Sevmeme sağmen affedemiyorum
Eşim bana tokat attı nasıl affedeceğim?