Eşime söylememem gereken şeyler söyledim, kendimi nasıl affettirebilirim?

Merhaba eşimle 6 yıldır evliyiz benim ailemin durumu onlara göre çok iyidi kendisi üniversiteden sınıf arkadaşımdı ben yokluk çekmedim görmedim Allah’a şükür ama o hep küçüklükten beri çalışmış kendi başarısı ile bir yere gelmiş şimdi şöyle ki biliyorsunuz evlere kapandık ve eşimle Bayadır tartışıyoruz şimdi benim oturduğum ev annemi kendi dairesi bize verdi evlenirken araba alacaktık eşim kredi çekelim dedi ben babamdan istedim şükür aldık kredi çekmeden dün gece yine tartıştık bu sefer eskilerdendi mevzu başladı benle evlendiğin için mutsuzsun sana babanın evindeki hayatı yaşatamıyorum diye saçmalama yok öyle bir şey diyorum en sonunda x le evlenseydin böyle olmazdı onun babası da zengindi x eski sevgilimi bu sefer bende sinirlendim bak adam gibi konuş dedim oda ne adamlığı senden mi öğreneceğim bende doğru adam olsan benim dairemde oturmazdın benim arabamı sürmezdim dedim ama yemin ederim yukarda Allah var sinirden söyledim dünden beri konuşmuyor benimle ne yapabilirim? Lütfen yol gösterin
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben parayı mevzu yapmıyorum babamın bana verdiği ev ve dükkan gelirleriyle kira gelirim var aylık +25.000 hiç bir zaman paramla ezmedim lafını etmedim evlenirken tüm ailem karşı geldi seni rahat ettiremez ben dinlemedim kalbine aşık oldum onda yoksa bende var olmayabilir insanız eski sevgilimden şiddet görüp ayrıldım zengindi ama karaktersizdi onu hatırlatması benim sabır taşımı çatlattı
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bile isteye gerçekten böyle bir şey söylemem neden söyleyeyim ki canını yakayım? Ama gerçekten canı sıkıldıkça aramızdaki zengin fakir ayrımını yapıyor ben kapatmaya çalıştıkça başka bir şey buluyor acaba benden mi sıkıldı artık sevmiyor olabilir mi?
Eşime söylememem gereken şeyler söyledim, kendimi nasıl affettirebilirim?