Eşime kendimi nasıl affettiririm. Bu konuda haklı mıyım?

Eşim Üniversitede Profesör.
Bugün eskiden beraber olduğu bir kadın bana ikisinin dudak dudağa olduğu bir fotoğrafı yolladı. Bu kadın daha önce, o Üniversitede öğretim görevlisiymiş. Eşim birkaç gündür Üniversiteye uğruyor, fotoğrafta o civarlarda olduğu çok belliydi bende yeni sandım. Eve gelir gelmez bağırıp çağırdım. Aynı şekilde bağırarak kendini anlatmaya çalıştı, fotoğraf eski dedi ama o an inanmadım baya kavga ettik.
Zaten 3 aylık hamileyim, çıkıp gitmek istedim evden izin vermedi. Üzerime evin kapısını kilitleyip çıktı gitti.
Kadına yeniden ulaşmaya çalıştım hesabı kapatmış. Eşim nereye gitti bilmiyorum.

Bana fotoğraf eski demişti ve eski olabilir. Eşime inanıyorum o an kendimde değildim. 5 saattir kendi kendime ağlıyorum. Burayı da hamileliğimde öylesine açmıştım, hiç böyle bir soru soracağım aklıma gelmezdi.
Dalga geçen olursa hiç yazmasın kendimi yeterince kötü hissediyroum zaten.
Güncellemeler
+1 yıl
Benim abarttığımı söyleyen çok kişi çıktı, özellikle bunlar erkek.
Siz karınızı o durumda görseniz sanırım sadece durup günlük hayatınıza devam edecektiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Kadınla konuşmuş eşim. Kadın zaten ben doğruyu söyledim diyormuş.

Bana seni aldatacak olsam hiç evlenmezdim, seni ne kadar sevdiğimi zaten sen biliyorsun. Karnında bebeğimiz varken, hadi bırak bebeği ben bebek olmasa bile bunu sana yapmam dedi. Sarıldı, öptü o benden özür diledi. Hamilesin birde strese giriyorsun, bunu o kadın ödeyecek diyor.

Kadını az önce mahkemeye vermeye gitti. Doğru ortaya çıkacak diyor. Dünde gerekli evrakları ayarlatmış.
Eşime kendimi nasıl affettiririm. Bu konuda haklı mıyım?