Aldatıldığımı öğrendim eşim pişman olduğunu söylüyor, kendi ailem dahi affetmemi söyledi, ne yapmalıyım?

Merhaba 4 yıla yakındır evliyim. Ben mutlu bir evliliğimin olduğunu düşünürken eşim tarafından öyle değilmiş anlaşılan. Şimdi Son birkaç aydır eşimde zaten bir tuhaflık seziyordum ama işlerine veriyordum. Kendisinin restoranı var. Her neyse 2 gün önce çok geç geldi eve yüzüme felan bakmıyor yorgunum işler uzadı duş alıp yatacağım dedi bende tamam dedim aldım kitabımı okuyorum normalde hiç huyum değildir ama içime bir şüphe düştü. Bi telefonuna bakayım dedim. Son aramalara sms wp mesajlarına baktım. Bişey yok sonra galeriye baktım bişey yok bide son silinen fotoğraflar kısmı var dedim bi bakayım keşke bakmasaydım. Başka bir kadınla bir evde mutlu mutlu pozlar. Tabi burdan yazmak kolay o an dünya başıma yıkıldı. O kadar ağır bir şeymiş ki aldatılmak. Çok onur kırıcı bir şey. Duştan çıkınca bunlar ne dedim bir anda ağlamaklı olup özür dilerim çok pişmanım dedim.(Arkadaşlar halen daha canım acıyor. Ben onunla evlenmek için zamanında kendi ailemi karşıma aldım.) o akşam hiç konuşmadım sessizlik en iyi cezadır bence ilk kayınvalidemi aradım tabiki de oğlunun tarafını tuttu. Yap bir çocuk hemen eve bağlansın dedi. Kendi anneme diyorum sen bilirsin ama yuvanı yıkma bence diyor. Çok kararsızım sizce siz benim yerimde olsanız ne yapardınız. Yakın arkadaşlarım affetme sen ona muhtaç değilsin bi kez yapan hep yapar diyorlar. Çıkmaza girdim. Lütfen bi yol gösterin.
Aldatıldığımı öğrendim eşim pişman olduğunu söylüyor, kendi ailem dahi affetmemi söyledi, ne yapmalıyım?