4 ayyani şu kadınlar da sanki sizin hizmetçiliginizi yapmaktan çok memnun evlenen erkeğin yediği önünde yemediği arkasında bi yapacağı eve para getirmek ki bunu bekar olsada yapacak. çocuk baktığınız yok tüm yük kadının üstünde bide zorla evlenmiş gibi triplere girmeniz yok mu. asıl kadınlar sizinle zorla evleniyor amaçları çocuk yapmak toplum baskısı hiçbir kadın evlenmeye meraklı değil evlenince hayatı düzene giren kurtulan sizsiniz bi de tribe giriyosunuz siz degil kadınlar istemeyerek evleniyor
22 Yorumla
Soran4 ayEmin misin toplum baskısı olduğuna 3 kiz kardesi 1 erkek kardeşi var içlerinden 1 kendisi benimle evlendi diğerleri bekar maddi durumları da iyiydi babasinin biz çok severek evlendik
- 4 ay
Yorum sahibi vatandaş Türkiye'de yaşamıyor galiba
En İyi Cevaplar
4 ayHahaha çok komik gerçekten))
neden affettiresin kendini öyle düşünüyorsan öyledir. Çoğu erkek ya da kadın, hatta genelde bütün insanlar ırk olarak çoğalmak, nesil artırmak için eş arar. Birlikte bir çocuk büyütmek, eğer sevgi ve saygı, hatta merhamet ve güven göstergesi değilse o zaman nedir diye sorar insan. Her hangi bir şeyi uzun süre birlikte yapmak en azından güven ve sevgi, özellikle saygı göstergesidir bu etik olarak da böyle kabul edilir. Eşine bir de böyle anlat. Bak bakalım kaç tane kendini ona buna veren kız ya da karı sonunda verdiği erkekle evlenyor ve de uzun süre evli kalıp bide çocuk yapıyorlar. Bu gün çocuk yapanlar yarın aldırıyor, bakacak bir Allahın kulu bile olmuyor. Bunların ettiği laflara bak hele. Yiyin, için şükür edin o çocuğa, birlikte olmanıza. Siz benim 3 ve 4-cü yazdığım cümlelerden giriş yaparak karınıza anlatın gönlünü alın))
01 Yorumla- 4 ay
Ha bide insanlar bir birinin ve bütün insanlığın gerçeğini kabul etmeden hiç bir yere varamazlar. Gerçekleri, özellikle bir birinizin gerçeklerini kabul edin. Sonra ne yaparsanız karar sizlerin. Eşiniz de paran olduğu için seninle evlendim dese bunda bir sorun olmaz, gerçeklerden biri bu. Her aile kendine denk aile ile dünür olmak ister bunu kabul etmeyen ve gizleyerek gözden perde asan topluluk ikiyüzlü olmaktan başka yol bırakmaz kendine, ne kadar da komik varlıklar ya))
Tam olarak kaş yapayım derken göz çıkarmak olmuş. Sen aslında ona olan özel ilgini "sen olmasan evlenmezdim" diyerek vurgulamak istemişsin ama kurduğun cümle maalesef meseleyi çok yanlış bir yere, sadece çocuk odaklı bir evliliğe çekmiş. Bir kadın için "seninle çocuk yapmak için evlendim" iması, aradaki tüm aşkı ve bağı bir kenara itip kendisini sadece bir araç gibi hissetmesine neden olur. Eşin şu an haklı olarak "çocuk olmasa beni sevmeyecek miydin?" diye içten içe kendini kuruyor ve kırgınlığını bu şekilde gösteriyor. Ona sadece çocuklarının annesi olduğu için değil; senin hayat arkadaşın ve sevdiğin kadın olduğu için ne kadar kıymetli olduğunu hissettirmen gerekir. Biz kadınların kalbi böyle durumlarda çok hassaslaşır. Bu yüzden ona olan aşkının çocuklardan tamamen bağımsız ve sadece onun kişiliğine özel olduğunu sabırla kanıtlamalısın.
00 Yorumla
Yani bir kadın bu tür konularda karşı tarafın onu sadece obje olarak gördüğünü sevmediğini düşünebiliyor. Çünkü bazı insanlarda çocuk için evlenmekfen önce severek evlenmek daha önemli.
Gençkende birlikteliğiniz varmış belli ki severek evlenmişsin ama kullandığın cümle bir kadının onurunu zedeleyecek türden.66 Yorumla
Soran4 ayEvlenmeden de birlikte oluyorduk evet seviyordum onu hep çocuğumun annesi olsun istedim ondan evlendim zaten yanlış anlaşıldım.
Soran4 ayAçıklama yaptım zaten sen benim oğlumun annesisin kendin de dedin ayaklarının altindaydim gençken de diye ben başka bir şey demek istedim yoksa dedim ilgilenmedi ama sahura kaldırdı gelip barisicak yine belli
Soran4 ayUzun sürmez şimdi sabah sinirli oluyor oruç tutarken ama yumusuyor yiyip içince yarın konuşmaya başlar 2 tokat at geçer diyenler de olmuş
Yapay Zeka Cevapladı
Sözlerin bazen niyetinden çok daha sert duyulabiliyor 💔 Sen çocuk isteğini vurgularken o kendini değersiz hissetmiş olabilir. Erkekler de sevilmek ve seçilmek ister 🌿 “Sırf çocuk için evlenirdim” kısmı onun kalbine dokunmuş gibi görünüyor. Senin sevgiyle kurduğun cümle onda kırgınlık yaratmış. Şimdi yapabileceğin en güzel şey savunmaya geçmeden duygusunu anlamak 💞 “Seni seçtim çünkü seni sevdim” mesajını net ver. Sarılman, sakinliğin ve sabrın buzları eritir 🕊️ Biraz zamana bırakman iyi gelir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 4 ayeşin haklı boşansın senden
100 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı.
4 ayMantıksız konuştuğun için küstü gadası
11 Yorumla
Soran4 ayBen orada başka bir şey anlatmak istedim oğlana yoksa sevmezmiyim eşimi ben
Sen onu oğlunun annesi olarak gördüğün sürece daha çok kavga edersiniz. Her şeyden önce oğlunun annesi değil, severek evlendiğin eşin, sevgilin. Çocuğunuz oldu diye eşin konumundan düşmüyor. En başta eşin, sonra oğlunun annesi bilmem anlatabildim mi, dikkat etmelisin bundan sonra saygı çok önemli ilişkilerde
56 Yorumla- 4 ay
👏🏻👏🏻👏🏻
Soran4 ayGençken sevgililik yakışıyordu ama şimdi utaniyorum 😃 sevgili gibi olunca oglumun annesi demem ondan yoksa o benim sevgilim tabiki hep sevgilim olurdu zaten oglum olmasaydı
- 4 ay
Oğlun bir gün ileride evden ayrılacak ve kendi ailesini kuracak. Kalıcı olan eşin. Ona iyi bak sahip çık.
Ayrıca tabikide herzaman senin sevgilin olacak eşin, yaşla ne alakası var bunun.
Soran4 ayEşimi seviyorum tabiki utangaç biriyim biraz bu konularda
Soran4 ayEşimi seçerdim herhalde doğum esnasında
Gizli Üye(30-35)4 ay😁😁😅 okudum da açıklamayı. Sen tam olarak çocuk için evlendim demişsin. Sen olmazdin evlenmeseydik sözü öyle kırıcı bir söz değil aslında. Neyse uzatma konuyu. En kısa zamanda telafi Seksi yap eşine barışır unutur. Öpüşmussun ne güzel. Yatagada birlikte girin. Telefona fazla girme onun yanında kıskanır şimdi bu konu üzerine. Karı koca arasında her şey olur. Tartışır barışır küser sonra yine öpüşür, pompa. seks olmazsa hayat yasanmaz söyleyeyim. 3 S önemli.
Sevgi
Saygı
seks
Bu 3 S olmadimi evlilikler zor ilerliyor
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 326 cevap paylaştı.
4 ayBüyük bir gaf. Bakalım nasıl affettireceksin kendini. Kullanılmış hissettirdin kadına hamile bırakma aracı gibi. Kadın haklı ben olsam yerinde farklı davranmazdım.
Hiç sevmedin mi sen bu kadını?
%100 mutlu evlilik bir ütopya ayrıca zaten %100 mutlu olsan ondanda canın sıkılırdı. Ramazan günü oturda şükret Allaha böyle iyi bir eş ve çocuk vermiş diye sana. Erkekler bazen sebepsiz belasını arıyor gerçekten 🙄32 Yorumla- 4 ay
Bak arada saygı olmayınca böyle sevgide kalmıyor işte kendi elinle öldürme aranızdaki saygıyı. Düşünmeden de konuşma ergen gibi.
O kadın sevilip değer gördüğünü hissetmeli hissettirmelisin bunu nasıl yaparsın bilmiyorum o da senin sorunın artık.
şu an kadın hizmetçi ya da çocuk yapma makinesi gibi hissediyor sayende. Dönde aynaya bak.
Kadın allah bilir mübarek ay diye sustu içine attı ve sana ağzını açmadı, tam ayısın hiç kusura bakma. - 4 ay
Sen yinede önünde arkasında dolan eşinede ev işlerinde yardım et, değer verdiğini hissettir ona.
Maç izlemek seni mutlu eder, birazda onu mutlu edecek şeyler yapın.
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Siz erkekler bazen fazla dürüst olalım derken batiriyorsunuz :)) sadece çocuk için evlenilmez önce yol arkadaşım olsun diye evlenilir çocuk onun meyvesi eşin kirilmakta baya haklı güveni sarsılmış..
56 Yorumla
Soran3 ayYok krdsm 2 aylik hamileymiş yeni öğrendik daha yasi büyük diye korunmuyorduk ama hamile kaldı sürpriz oldu bize de 😃
Soran3 aySağol amin inşallah annesinin canı çok yanıyor şu an oglum bazen de ben sırtımızda taşıyoruz merdiven çıkarken inşallah sıkıntı çıkmadan doğurur 41 yaşında çünkü
Soran3 aytamamlar İnşallah çok sevdik birbirimizi biz ben mahvolurum bir şey olursa ona uçkuruma sahip çıkamadığım için cocugumuz da var birde ne yaparız güzel esim olmadan
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
4 ayHahaha bu kadınların tripleri pek değişik 😀😀 Korkma bir şey olmaz. O iftarı da hazırlar merak etme. Sadece akşam giderken eve çiçek götür ve sıkıca sarıl ona ve seni çok seviyorum de kulağına. Kadınlar zarif ve kırılgan varlıklar. Biz erkekler gibi kaba saba değiller. Gökteki buluttan nem kapıyorlar bazen.
11 Yorumla- 4 ay
Hehe
Gülümsedim
Kadınlar böyle işte
İki tatlı söze kanarlar hemen
Üzme kendini
Huzurunuz daim olsun
Kusura bakmada kadınlar çocuk yapmak için değil
Sevilmek aşık olunmak için var
Çocuk ise o aşktan Doğan bir meyve olmalı...
Yani sen baya bir kalaslık yapmışsın kusura bakma da70 YorumlaAile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı. Eşin saçmalamış, bence haklı olduğun bir konuda özür falan dileme. Evlilik genellikle çocuk için yapılır zaten, sadece bu dile getirilmez.
Ayrıca "sevmiyordum ama çocuk için mecburen evlendim" gibi bir şey söylememişsin ki, seviyordum demişsin zaten.Eşin abartmış o yüzden kendini affettirmen gereken bir durum yok.
01 Yorumla- 4 ay
Yorumlara baktım da çiçek al, hediye al falan demişler.
Suçlu olmadığın bir durum için asla hiç bir şey alma, bırak gittiği yere kadar gitsin.
Eşin seni bu duruma düşürmek için söylediğin lafı evirip çevirip sana silah olarak kullanmış.
Neden böyle bir şey yaptı anlamadım ama suçun olmadığı halde hediyeler alacak duruma düşersen zaten eşin seni zayıf karakterli bir erkek olarak algılamaya başlar.
Şuçlu değilsen asla özür dileme, hayatın kuralı bu. Eşin ya da başka biri farketmez.
- Aile & Toplum konusunda 679 cevap paylaştı.
4 ayramazanda küslük olmaz de yumusar belki. ya da hediye falan al gönlünü al, olayi cok anlamadim hanginiz suclu veya sucsuz ama sen sucluysan bunlari yap, karin bos yere trip atiyorsa bir sey yapma cocuk degilsiniz sonucta. ben sevgilime yapmıyorum bu tripleri
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 422 cevap paylaştı.
4 ayO da sana paran için evlendm falan dese napardn acaba
85 Yorumla- 4 ay
Müstahak bunlara ya, sonra gidip köşede zırlarlar , kadınlar sadece parası olanla ve para için evleniyorlar diye.
Soran4 ayBu kanıya nereden vardınız ben zengin bir adam değilim ki beraber ödedik ev eşyalarını bile zamanında
Gizli Üye(18-24)4 ayYaptigin da ayip ama yani kadina sen benim icin cocuk yapmaktan ibaret bir makinasin demis gibi olmussun boyle soyleyerek. Affetmemekte hakli. Dusunup konussan daha iyi olur, senin agzin beyninden once calisiyor belli ki biraz patavatsizlik var ama karakterin oyledir tabi elestirmiyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayBence tatlı bir hediye alabilirsiniz veya çiçek seviyorsa çiçek. Onu ne kadar sevip değer verdiğinizi tekrarlayın. Size sahur için bile kalkmış hazırlamış hizmet etmiş bir kadını üzmeyin. Kendini değersiz hissetmiş belli ki. Sizi de bu ince davranışınızdan dolayı tebrik ediyorum.
10 Yorumla
4 ayHaklı. Kadınlar kırılgan ve naif varlıklar. Kaldı ki bu senin eşin daha kibar olabilirdin ayıp etmişsin.
13 Yorumla
Soran4 ayOglumun annesi o benim örnek verdim ben sadece seviyorum yoksa
- 4 ay
Abi eşinin yanında denecek laf mı bu kim olsa gücenir yani kadın haklı. Bence gönlünü almalısın.
Soran4 ayOglum dedi ki sevdikten sonra bir kadını evlenmek mantıksız dedi boşuna masraf dedi kağıt kürek dedi bende cocuk için evleniyorsun bunları yapıyorsun dedim eşimi sevmiyorum demedim yani yanlış anladı
- Aile & Toplum konusunda 317 cevap paylaştı.
4 ayBöyle konuşursan normal. Kadın daima bir kız çocuğudur. O ilgi görmek şımarmak ister. Ama onu obje gibi görürsen kırılması normaldir.
23 Yorumla
Soran4 ayÖrnek verdim yoksa oglumun annesi en başta
- 4 ay
Öyledir tabiki de dikkat etmek gerek. Biz erkekler düz düşünür öyle konuşuruz da kadınlar öyle değil. Gönlünü alın eşinizin. Mutlu edin mutlu olun 🤲
Soran4 ayYa oğlan evlilik sevdikten sonra mantıksız dedi masraf kağıt kürek sıkıntı dedi bende cocuk için evleniyorsun dedim yani sevmiyorum demedim eşimi yanlış anladı artık yarın konusucaz
4 ayAyıp etmişsin kadın büyüklük göstermiş kapatmış mevzuyu bence unutulacak şey değil. Evlenirken dedin mi ben çocuk için evleniyorum diye de şimdi böyle bi şey çıkarıyorsun
08 Yorumla
Soran4 ayYanlış anlattım nikah yapmazdım beraber yaşardım yine esim değil sevgilim olurdu
- 4 ay
Ama evlenirken bunu söylemen gerekiyordu kadın belki kendisiyle çocuk için evlenecek biriyle evlenmek istemezdi? Zamanında söylememişsin şimdi neden böyle bi şey söylğyorsun ki evli olduğun insana
- 4 ay
Baştan böyle bi şey konuşulmadıysa evelndikten sonra bunu söylemek karşındaki insanı değersiz hissettirecek bi şey
Soran4 ayLa neyini soyleyim eşimi seviyorum ki ben zaten evlenenler de cocuk yapmıyor mu sonuçta karı koca mutluyuz şu an ben diyorum ya onunla yine birlikte olurdum aşığım çünkü ona
- 4 ay
Evlendiğin insana ben çocuk için evlendim senle demek ayıp bi şey orada pot kırmışsın. İnsan sevdiği birine bunu dememeli eğer baştan ortaklaşa bi şekilde çocuk için evleniyoruz kararı almadıysanız tabi. Evliliğe duygusal anlam yükleyen biriyse çok kırıcı
Soran4 ayBen seviyorum zaten eşimi diyorum ya duygusal olarak da bağlıyım ona anne olmasını da çok istedim sevgilim olmasını da ayrıca ben onu oğlum dedi mantıksız evlenmek boşa masraf dedi imza dedi bende onlar çocuk için dedim sevgili olarak yaşamak daha iyi dedi yani
- 4 ay
Eşine söyle bunları çünkü gerçekten kırılmış olabilir
Soran4 aySöyledim güncellemeyi okumadın mı yanına sokuldum seni sevmesem yanında olmam dedim baristik güçlü erkek dedi bana
4 ayKüsmemesi ve soğumaması anormal karşılanırdı zaten, neden böyle bir aptallık yaptın. Bu lafı söylediğinde karşı tarafın, ben seni hiç sevmiyorum sadece çocuk yapmak için evlendim diye anlaması çok normal..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 419 cevap paylaştı. Bence de demen yanlış olmuş. Aile kurmak için evlendim deseydin daha iyi olurdu. Sevdiği şeyler yap ona
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 ayKadina resmen ayıp etmişsin
Seni affetmesi bile mucize
Affedilmeyi hak etmiyorsun
Kadına sen bes para etmezsin sadece cocuk yapiyorsun yoksa evlenmezdim demek bu
Yaziklar olsun
Kadına üzüldüm cidden00 Yorumla Yaptıgın davranış çok ayıp ve yanlış bir davranış, birşeyi söylemeninde adabı var , uslubu var. Bari laf ettin ya lafının arkasında dursaydın ya da kalbini kırcak laf etmeseydin cidden üzücü
00 Yorumla
4 ayŞöyle diyecektin ama bil bakalım kimle çocuk yapmak için evlendim diye cevirecektin taktik bunlar hep ehehehe neyse düzelmişti aranız sıkıntı yok yine de bunu de ama yani
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 412 cevap paylaştı.
4 ayKarşındaki insana direk öyle denir mi?
O sana dese bende senin sırf paran için evlendim soğumazmıydın.
Şimdi düzelt düzeltebilirsen acaip kırmışsın kadını.
00 Yorumla
4 ayAbi kusura bakmada yorumlara göz atımda ayıp etmişsin yani o kadarıda söylenmez kadına o eşin çocuk olsa ne olmasa ne mesela mühim olan saygı
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
4 aySeni bir kuluçka makinesi gibi kullanacağım demişsin resmen kadına ne bekliyorsun😂 o da belki senin onu gerçekten sevdiğini düşünüyordu
13 Yorumla- 4 ay
😅😅😅
- 4 ay
Harbi iyi yorum bak
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yenge haklı abicim şimdi. Ne severse gönlünü yap, mübarek zamandayız hem. Alınmış, haklı da. İnsanın sevdiği insana bunu derse üzülür çok
10 Yorumla
4 ayHaklı ayrılmadığına dua et o bi insan bi kadın kuluçka makinası mı sandın yavssssk.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 554 cevap paylaştı.
4 ayHiç bir şey anlamadım, noktalama işaretleri bile yok. Yardımcı olamam
20 Yorumla
4 ayKadını direkt vursaydın dayı o nasıl laf. Sövsen saysan hiçbir şey o kadının bu kadar zoruna gitmezdi.
00 YorumlaDediğin dogru olmamış yani ben senle cocuk icin evlendim senin bir kiymetin yok gibi davranmisin kadin hakli
00 Yorumla
4 ayAğzın gevşek senin dikkat et yüreğin yvsak olmasın karın neye mutlu olur bilmez misin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 309 cevap paylaştı.
4 ayKadınlar neye takacağıni bilmezsen... saka bilemezssin kral.. akışına bırak hepsi öyle 😄
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayEe ne için evleniliyor ki zaten öyle aşk masalı yaşamak için mi öyle bir dünya yok. Eşin 18 yaşında herhalde
221 Yorumla- 4 ay
Grzekali onu herkes biliyor bunu dile getirmek iğrenç
Cevap sahibi4 ayGrzekalı demen oldu mu şimdi
- 4 ay
Kadını küçümsemek güzel mi şimdi
Cevap sahibi4 ayKüçümsemekle alakası yok kadınla çocuğu olsun diye evlenmesi, kadının da erkekle parası ile evlenmesi gibi bu durumda erkek küçümseniyor mu? Bir çocuk dünyaya getirmek çok kutsal bir şey niye küçümsenen bir şey olsun
- 4 ay
En sonda yazdığın o 18 sayısından belli ne demek istediğin boş yapma bence
Cevap sahibi4 ayKadının buna içerlenmesi yaşının küçük olduğunu gösterir evet çünkü saçma bir şeye kafasını takmış. Sonuçta adam evlenmiş onunla bu devirde kimse evlenemiyorken bir yuvası bir düzeni var. Boş trip atmaya gerek yok
- 4 ay
Senin o boş trip dediğin bir duygu bir saygı sevgi beklentisi aşırı boş bir kadınsın bı sjkjn eksik çok kötüsün
Cevap sahibi4 ayAyy abartmasan mı evlilik bu sevgililik değil ya
Cevap sahibi4 ayKız evlenmiş kendisiyle evlenecek birinin bulmuş yine beğenmiyor
- 4 ay
O bunu yapabilmiş sen de oda yok.
Cevap sahibi4 ayOrtada adam mı var 😃
- 4 ay
Kendini mükemmel sanarsan bulamazsın doğru.
Cevap sahibi4 ayEvet çünkü mükemmelim basit ve kolay ulaşılan bir kız değilim senin aksine yani
- 4 ay
Sana sadece şunu söyliyim.
Bir insan kendini çok akıllı zanneder taaki o küçücük düşünce kalıbından çıkana kadar. Ulaşılabilir olmaktan ziyade senin için bu sadece cinsellik onun dışında bir manası yok.
Egonla büyü çünkü seni gerçekler daima yıkacak tekrar tekrar o slk düşünce yapılarından dökülen tuğlalarla oynamaya devam edeceksin ve yazık gerçekten insanlarla hep yarış içindesin mide bulandırıcısın. Kimsenin senin gibilerin ne düşüncesine nede sayısına hiç ihtiyacı olmaz olamaz da...
Cevap sahibi4 ayO zaman evlenince kadınlar kocalarıyla ilişkiye girmesin ee giriyorlar ama diyorsun ya bu senin için sadece cinsellik sizin için ne saf temiz duygular mı o zaman kadınlar kocasının altına yatmasınlar
- 4 ay
Sen sadece cinsellik için varsan bu zaten Bir de alakadar etmez senin gibi insanların sadece kısa süreli bir ilgi ömürleri var anlamış olmalısın ki insanların sana verdiği değer sadece doyacakları kadardır. Sonra sen diye bir şey yok.
Cevap sahibi4 ayAşk diye bir şey yok kendinizi kandırmayın erkeklerin ne için evlendiği belli
Cevap sahibi4 ayEvliliğin amacı aşka ters bir kere
- 4 ay
Sana burada aşktan bahseden biri olmadı anlıyor musun bizim bahsettiğimiz saygı kendine karşı yapılan saçmalığın seviyesi tamam mı konu bu kimse sana gelip de demiyor kalk Leyla mecnun'a git ya da Mecnun kal dağları delmeye devam et.
Cevap sahibi4 ayLeyla olmayı tercih ederim evlenmek yerine😃😃
- 4 ay
Senin gibi insanlar değil Leyla olmak Leyla'nın tırnağı bile olamaz çünkü Leyla bir şeyden emindi mecnun'un geleceğinden...
Mecnun da bir şeyden emindi Leyla'nın olduğu yerden...
Sana sevgiden bahsetmek saygısızlık gerçekten insanın sevgiye karşı yaptığı en büyük saygısızlık hadi iyi akşamlar umarım bir daha karşılaşmayız.
Gizli Üye(36-45)4 ayNeyse konu tatlıya bağlanmış sevindim sizin adınıza. Yanlış anlamaya müsait yorumlardan kaçının kadın aklı ve düşüncesi hassas olur.
01 Yorumla
Soran4 ayEvet güçlü erkeksin tutarsın demesi çok hoşuma gitti bir kaz daha iyi ki evlenmisim dedim.
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
4 aySen barıştın say ama bunlar kara deftere yazıldı.
00 Yorumla Çovuğu yurda yolla çovuğu boş ver ben senin için varım yiğidim de
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 914 cevap paylaştı.
4 ayKeşke araya virgül filan koysaydın üç kere okudum. Karın haklı bu arada.
12 Yorumla
Soran4 ayUmrumda değil okuyup okumaman
Soran4 ayBir sen 3 kere okudun
- Aile & Toplum konusunda 918 cevap paylaştı.
4 ayDoğru demişsin. Ama o bunu kabul etmiyor ise senin onunla geleceğin olmaz. Demedi deme
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 4 ayBiraz saçma bi konu olmuş maalesef. Çiçek seviyorsa güzel bir çiçek gönlünü alabilir
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
4 ayDoğruyu demişsin işte evlilik menfaat üzerine kuruluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 aysen o anlamda dememişsin ama yinede dediğin şeyde hoş değil sabah bir buket yaptır özür dile hoş değil çünki o amaçla dememiş bile olsan
01 Yorumla
Soran4 ayOruc kafayla yanlış anladı beni sinir yaptık ikimizde ben ama oglumun annesi olarak görüyorum onu en başta evlenmeden birlikte olmazdım yoksa başka bir şey demek istedin
Gizli Üye(25-29)4 ayAyı olmanın levelini aşmış bir h0düksün. Kadın az bile yapmış.
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayİyi yapmış, sahura bile kaldırmamalıydı. Siz erkeklerin gerçek yüzünü bi kez daha görmüş oldu
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayBenim cok zoruma gider di iyi ki barismissiniz
01 Yorumla
Soran4 ayİmzayı cocuga bağladım yoksa seviyorum yine
Gizli Üye(25-29)4 ayYani bu şekilde söylemen yanlış olmuş gönlünü al bence
01 Yorumla
Soran4 ayAlırız da oğlan dedi ki evlenmek mantıksız dedi sevdikten sonra dedi masraf boşuna dedi bende cocuk için evleniyorsun dedim ona alındı eşimi sevmiyorum demedim yoksa aşığım ona ben
Gizli Üye(45 üstü)4 ayBüyük pot kırmışsın nasıl toparlican bakalım
01 Yorumla
Soran4 ayBen oğluma başka bir şey demek istedim oğlan mantıksız dedi sevdikten sonra evlilik masraf dedi bende cocuk için onları yapıyorsun dedim yoksa sevmiyorum eşimi demedim
Gizli Üye(30-35)4 ayÇocuk evliliğin meyvesi bunu bilmeyen insan mı var bence fazlaca alınganlık göstermiş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayE ne var ki bunda gerçek bu sonuçta. Yoksa bir erkek neden evlensin ki...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayKendi topuğuna sıkmışsın ölene kadar unutmaz bu cümleni
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 855 cevap paylaştı.
4 ayÖmür boyu çocuk yapmayarak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayHayır mübarek ramazan ayında niye küsüyorsun desene 👍
Öp elimi barışalım de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayKendisi bilir, kaç yaşına gelmiş kadın, halen trip mi yapıyor?
01 Yorumla
Cevap sahibi4 ayYerinde olsam umursamam bile
Gizli Üye(30-35)4 ayKusura bakma tam anlamadım yazdıklarını ama anladığım kadına çocuk yapmak için evlendim senle gibi bir şey demişsin bence onu sevmediğini düşünüyor şu an …çok kırıcı bir cümle olmuş. Sabah çiçek falan al gönlünü al kadının
03 Yorumla
Soran4 ayOğlan sevdikten sonra evlenmek mantıksız deyince cocuk için dedim imza olayını dedim yani sevmiyorum demedim ben sevmesem zaten evlenmeden birlikte olmazdım
Cevap sahibi4 ayTamam ama kadın ruhu çyle anlamaz işte onu
Soran4 ayOruçlu kafayla ikimizde şaşırdık bence nevrimiz döndü zaten biz oruca alışkın insanlar değiliz zaten bende oğlana yanlış anlattım evlilik işini yarın umarım her şey iyi olur o da beni anlar
4 ayYuvana sahip çık üzme eşini mutluluklar diliyorum
02 Yorumla
Soran4 ayYok yok üzmem bugün sen güçlü erkeksin tutarsın dedi çok hoşuma gitti o sözü iyi ki onunla eblenmisim dedim
- 4 ay
Sevindim, mutluluğunuz daim olsun
Gizli Üye(18-24)4 ayYaw gurban olduğum sırf çocuk için demedim senin içinde evlendim aha dayıya sor 😂

Dedin mi tamamdır 😂
00 Yorumla
4 ayBarışır zamanla olmalı kazara olur boş ver takma kafaana
00 Yorumla
4 ayBen pek anlamadım ama karına sevdiğini sadece çocuk için evlenmedigini belirt
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayBosanacagim de bak o zaman sana nasil yapisiyor ben evli olsaydim en buyuk korkum bosanmak olurdu.
Koca kolay bulunmuyor bunu hissettir ona
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 405 cevap paylaştı.
4 ayNe tür ayılarsınız siz ya
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 783 cevap paylaştı.
4 ayÖzür dileyip ayaklarına kapan
01 Yorumla
Soran4 ayYıllardır ayaklarının altindayim onun 😃zaten öpüyorum altlarını sürekli alıştım artık
Gizli Üye(30-35)4 ayHemen hatanı kabul etmişsin. Gardını erken düşürmüşsün. Biraz sağa sola çekecektin umursamayacaktın. Şimdi koş peşinden bakalım
00 Yorumla- Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat