"Çocuk yapmak için evlendim" dedim diye eşim bana küstü. Kendimi nasıl affettiririm?

Sahuru küs yaptık bakalım konu açıldı sabah evlenmek gereksiz dedi oğlum masraf çok dedi ben de dedim ki haklısın da sen olmazdın evlenmeseydik annenle yoksa ben bilmiyor muyum dediğin masrafları dedim eşim de ne yani sırf çocuk için mi ayaklarımın altında geziyordun gençken dedi ben de seviyordum da bir bakıma evlenmezdim dedim o da tamam o zaman sana çocuk vermeyen kadın iftar yemeğini hazırlasın ona git bana gelme dedi ben de ne alakası var şimdi dedim yemek yedik ama küstü öpüyorum özür diliyorum o anlamda demedim diye affetmiyor sahurda da kaldırdı gelip ama konuşmuyor
Güncellemeler
4 ay
Bugün barıştık yemekte normal konustu zaten çay içer misin dedi maç izleyelim dedim yanına sokuldum o anda seni sevmesem yanında olur muydum dedim öpüştük barıştık ama maç sonu çok üzüldük sorun yok iyiyiz şu an
Güncellemeler
4 ay
Hala yorum geliyor 😃ama bilmenizi istiyorum baristik omlet yapmış 😃bende çay demliyorum şimdi bugün oruç tutmak istemiyorum dedim ama sen güçlü erkeksin tutarsın dedi öpüştük şu an çok iyiyiz o lafi anladı benim o anlamda demediğimi yoksa kac yıldır aldatmadım bile
Güncellemeler
3 ay
Eşim hamile arkadaşlar gözümüz aydın 😃😃😃😃
Güncellemeler
2 ay
Hamile kıskançlıkları başlasın 😂
"Çocuk yapmak için evlendim" dedim diye eşim bana küstü. Kendimi nasıl affettiririm?