Bir kez oldu ama çok pişman oldum vicdanıma dayanamadım ve eşime anlattım 3 yaşındaki çocuğumuzun hatrına beni haftalar sonra affetti asla tekrar öyle şey yapmam ama siz olsanız çocuğunuz için eşinizi affeder misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. Neden evlisin çocuğun var niye aldatıraın niye şimdi pişmansın yapmam daha da diyorsun ben direkt ilişkiyi kesen biriyim ben affetmez ama çocuk etkilenmesin diye de evli kalırdım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. İstersem aşkımdan ölecek dereceye geleyim yine de aldatmayı affetmem! İsterse 4-5 çocuk olsun ortada farketmez. Benim eşim dediğim, hastalıkta sağlıkta diye devlet huzurunda yemin ettiğim kişi; bana ihanet etmeyecek arkadaş! Her şeyi yapsın, gerekirse kavga edelim. Bir günümüz mutlu, bir günümüz mutsuz geçsin ama ihanet et-me-ye-cek! Bu kadar basit! Sen seni affetti diye herşey eskisi gibi olacak mı sanıyorsun? O adamın içine kurt düştü bir kere.. Sana bir daha asla eskisi gibi güvenmeyecek. Bunu eşine yaşatmaya hakkın yoktu. Ama olan olmuş. Hayatta yapılan her şeyin bir karşılığı vardır. Sen de bunu hayatın boyunca bir daha o adamın güvenini eskisi gibi kazanamayarak ödeyeceksin..
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
10Cevap
Cocukla alakası yok hatta aksine yanlıs anla beni lütfen, yok anlama gibi bir sey demeyecegim cocugunu düsünen bir ebeveyn ne ona ne de esine böyle bir seyi layık görmez. Kocan seni haketmiyor, rezilsin
20 Yorumla- +1 yıl
Yaşadım yatağımda hemde aldatıldım😔 o gece sırtımdaki ateş çok acıydı🔥Affetmedim affetmem 😡Siz gibiler affedilmeyi haketmiyorsunuz...💔Vesselam !!! re-state://background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (77, 77, 77), justifyLeft, p
00 Yorumla - +1 yıl
affetmem ben ezik bir kadın degil benim gurum var asla afffetmem afeden gurusuzdur
20 Yorumla Kocan tam anlamıyla aşıkmış demekki sana yoksa çocuk bahane
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Sevmese affetmez zaten
- +1 yıl
Eşine güldüm açıkçası. Kendi kararı tabi ama bana göre çok yanlış karar vermiş. Mümkün değil, isterse 10 çocuk olsun yine istemem.
00 Yorumla - +1 yıl
Büyük konuşmak istemem. Belki sözde affederim ama özde asla. Yazarken dahi zorlandım.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Asla affetmem. Belki kocanında bir kaçamağı vardır ondan affetmiştir.
00 YorumlaKonuşması kolay affetmem yazanlar için i duruma dusseniz durum farklı olur
00 Yorumlaonu aldatmanda onunda hatası olduğunu düşünüyorum
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
affetmem bir daha yapmayacağından asla emin olamam
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Tekrar asla olmaz
- Cevap sahibi+1 yıl
tekrar olmayabilir ama o güven sarsılırsa bir daha zor toparlarım çocuğum icin bile olsa affetmem evden çıktığım her gün kafamda bi şüphe oluşur
Senin gibi kadın da annede olmaz olsun
00 Yorumla- +1 yıl
peki eşin seni aldatmış olsaydı sen affedermiydin
12 Yorumla- +1 yıl
@Need4Read sağol teşekkürler
- +1 yıl
asla afettmem
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Çocuğun olunca görürsün
- +1 yıl
çocuğum olmayacak
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Asla
10 Yorumla- +1 yıl
Hayır affetmem
01 Yorumla- +1 yıl
Çocuğu da göstermezdim birr daha
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşimi aldattım ve bunu eşime söyledim beni çocuğumuz için affetti siz olsanız affeder misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi