İşim gereği 1 yıl ayrı kaldık. Bena bir erkek ardı karın seni aldatiyor dedi. Benide kandırdı evli olduğunu bilmiyordum dedi, ben inanmadım tabi. Çünkü karımı çok seviyorum. Bazı fotoraflar ve vidolar gönderdi. Dünya başıma yıkıldı. Karımı aradım ilk önce inkar etti fotarafları gösterince, itraf etmek zorunda kaldı. Ben onu sevdiğim için affettim. Ama şimdi ondan iğrenmeye başladım. Ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çok zor bir sınav evli kalsan aklına o belgeler gelecek acaba bir daha yapar mı diyeceksin için içine sığmayacak ayrılsan seviyorum diyorsun aklın ondan kalacak yaptığı boşanmayı hak ediyor ama senin hayatın büyük sorumluluk herkes aynı duramaz öfkeden delirir bazı İnsanlar cinayet bile işleyebilir keşke bakmasaydınız belgelere ne desek boş pişman değilse affedilmeyi hak etmiyordur İnsan utanır yüzüne bakamaz öyle bir şeyde eğer hiç utanmıyorsa affedilmeyi de hak etmez.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAyrıl sana gelen resimleri delil olarak göster tek celse de biter. Artık sevgi gururdan ağır basınca insanlar müsade ediyormuş gibi anlıyor ve utanmadan daha aşırıya kaçıyor. Erkeği için de kadını için de aynı bu.
Bilmiyorum eşinin kafa yapısını ama senin halini tahmin edebiliyorum az çok. Her gün evden çıkarken acabalar gün içinde kafanda soru işaretleri akşam eve korkuyla dönüş yaşama.
Kendine hayatı zindan etme derim.00 Yorumla
Mevzu şu yatan adama ne oldu niye kimse ona birşey demiyor ulan nasıl bir dünya. Sevilen kaybediyor ceza yiyor ama diğer adam yaptığı yanına kâr kalıyor. Lanet gelsin dünya ya. Sen erkek olsan karını affedersin bunu yapan erkeğin de ağzına edersin. Ben konusmicam ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsanırım aldatan eşin de soru açmıştı Kocamı aldattım beni affetmiyor?
6 yıllık evlilik ve 2 çocuk uyuşuyorsa sanırım aynı çiftsiniz, o soruda da kandırmaktan bahsetmişti, ama bildiğini iddia etmiş sanırım00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
58
Cevap
47Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAffetmek büyüklüktür" düstüruyla gidildikçe, büyüklük yerine genişliğe sebebiyet vermektir bu.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. arada boynuzları törpülede ağırlık yapmasın..
61 Yorumla- +1 yıl
vurdu doksanda gol oldu 🤣
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldattığını bilmek ve direk resim videosunu görmek çok farklı. Ben aldatıldığımı biliyorum, 1 tane mesajdan anladım ama başka kanıt bulamadım. Onu bile hazmedemedim, defalarca kavga çıkardım. Ama itiraf etmedi. Çok zor ya. İnsan karşıdakinin yaptığı bir hareket olarak görmüyor hiçbir zaman. Hep kendimizde bir kusur bir eksik var ondan oldu sanıyoruz. Başkasına akıl verirken hep diyoruz onunla alakalı bu senle değil diye, ama kendimiz yaşayınca kilolu muyum, çirkin miyim , sıkıcı mıyım, kötü mü görünüyorum , pis mi kokuyorum, hep kendimizi sorgulayıp aşağılıyoruz. Hele bir de aşıksak asla suç onun değil aldatılmakta bizim suçumuz geliyor. Ne bileyim kendime daha iyi baksaydım, daha neşeli olsaydım olmaz mıydı diye kendimizi üzüyoruz. En zoru da aldatıldığınızı yakın çevrenizden birine duyurduysanız başlar. Siz affetseniz unutsanız onlar unutmaz. En mutlu anınızda hatırlatırlar, aynı yerden defalarca kırarlar. Onarmanıza izin vermezler. Ayrılma kararı almadığınız sürece yakın çevrenizden kimseye aldatıldığınıxı söylemeyin.
514 Yorumla
Soran+1 yılSiz boşandınız mı peki
Cevap sahibi+1 yılBoşanmadım, evliyim hala
Soran+1 yılSiz aldattınızmı peki
Cevap sahibi+1 yılHayır asla
Soran+1 yılBurdakiler beni eleştirmiş hep 1 yıl çok uzun diye 1 yıl kocanı görmesen yene aldatmazmıydın
Cevap sahibi+1 yılEvlendikten sonra atandım , 1 yıl ayrı yaşadım, aklımın ucundan bile geçmedi. Yapmadım ama herkes aynı olmuyor maalesef.
Soran+1 yılMesaj da ne yazıyordu peki aldatmamıştır bence
Cevap sahibi+1 yılAra yazıyordu sadece. Numara kayıtlı değildi. Ne başka bir arama ne başka bir mesaj vardı. Eşim atmış ara diye. O gün akşam iş için başka bir yerdeydi. Bazen tek kelime yeter anlamaya.
Cevap sahibi+1 yılNumarada vardı elimde ama cesaret edemedim kadını aramaya. Duyacaklarımdan gururumun kırılmasından korktum sanırım.
Soran+1 yılKadın olduğunu nerden çıkardın ki kocan ne dedi
Cevap sahibi+1 yılProfil fotosunda genç güzel bir kadın resmî vardı, iş gereği kpnuşmuşuzdur kim tanımıyorum dedi ama arama kayıtları yoktu. İş için olan görüşmeleri maksimum 2-3 dakika olur bu demek ki baya uzun görüşmeler ki silinmiş hepsi
Soran+1 yılGenç güzel kadın kocan gelsede hemen vereyim diyodu zaten bence şaçmalamıssın
Cevap sahibi+1 yılKocam zengin arkadaşım merak etme sen kimin neye gidip gitmediğini de biliyorum ben, senin aksine eşimi de tanıyorum , yaptı diyorsam var bir bildiğim.
Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı. bak burda herkes acımasız yorumlar yapar kardeşim. Gel sana ben objektif bir yorum yapayım. insanlar sevdiklerinden öyle şak diye kopamazlar. Ki senin eşinle bir geçmişin, bir geleceğin var. Eşinin aldatması çok kötü, ama senin onu o sırada affetmen de çok kötü. Sürekli aklını kurcalıyor ve belki artık onunla birlikte olmak bile istemiyorsun. Farkında mısın affederek hata yaptın ve artık ona ilgi sevgi şefkat duymuyorsun. İnsanlar hata yapabilir, sevgi karşılıklıysa bunun üstesinden gelinebilir. Sizin sevginiz karşılıklı mı? Sizin sevginiz bu aldatma olayını aşabilir mi? Bunları sor kendine. Eğer cevabın hayırsa o zaman mal mülk elalem ne der kargısı çekme. Senden önemli değil yaptığın hiçbir şey. Herkes kendinden sorumlu. Kendini düşün, mutluluğunu ve geleceğini düşün.
10 Yorumla
+1 yılKardeşim aklın başında mi igrendim de diyorsun ne diye affediyorsun ki hep şüpheyle mi yaşıcaksın onu geçtim bu zmnda ne kadının erkeği aldatması ne de erkeğin kadını aldatması kabul edilemez hata birini severken başkalarına kör olamıyorsanız onun adı sevgi değildir ztn normalleştirmeyin aldatılmayi
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar zor bi durum ya 😢 1 yil bekleyememişmi 😔 sizce gerçektende sizin sevginizi hak ediyormu? Çok sevmekten, alışkanıktan af ettiniz ama hiç unutmuycaksınız o görüntüler aklınızdan çıkmıycak silemiyceksiniz asla. Bununla yasanmaz. Çocukta yokmuş. Bence yol yakınken kendinize bi iyilik yapın ve zaten yarım olan bu evliliği bitirin. İnanın bir kez yapan birdaha yapar. İlerde tekrar tek bırakabilcekmisiniz eşinizi? Mecburiyetten gittiniz anlıyorum ama aslında 1 yıl sandığınız kadar uzun bi süre değil. Bir ömür eşinin yolunu gözleyen asker yarenleri ne yapsın? Eşi tır şöförü olanlar ne yapsın? Bu iyiliği kendinize yapın 😔
12 Yorumla
Soran+1 yılOnlarda aldatıyorlardır belki
- +1 yıl
Belkide.. bilemeyiz ama çok tanıdığım var kocasına sadık bi şekilde bekleyen hatta benim çevrem hep öyle.
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Buyuk konusmayim ama bence aldatmanin hic bi aciklamasi yok bosanmadan yok ayri kaldigin donem senin hasta olup bakima muhtac oldugun donemde olabilirdi demekki sen saglikliyken bunu yapan sagligin yerinde olmadiginda neler neler yapar kendi fikrim babasinin evine o goruntulerle goturur teslim ederim naprlarsa yapsinlar ustunede tazminat davasi ondan alamazsan ailesinden ailesindende alamazsan mirastan alirsin
00 Yorumlaİçinden atamazsın tabiki ne kadar affetsen de, hadi diyelim seni arayan olmadı ne olacaktı karın seni aldatıyor ama senin haberin yok, ben ayrılık taraftarı değilim ama affetmiş olsan bile artık önünüze çıkacak en ufak şeyde bunu öne atacaksın, ne zaman oldu bu olay
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevlilik güven işi bir daha onu nasıl yanlız bırakacaksın. maddi zorluktan dolayı aldattıysa
senle ilgili başka planları olabilir. adama evli olduğunu söylememiş. belki adam kabul etseydi seni bırakıp gidecekti. buna benzer bir olay çevremde olmuştu. insanların çok değişik planları olabiliyor00 Yorumla
+1 yılAyrılmasın duymakla kalmayıp görmüşsün birde. Bu işin oluru yok artık. Zaten evliligi bitiren sen değilsin karın
30 Yorumla
+1 yılAr damarı çatlamış bi kere. Ahlaki duyguları olmayan bir eşiniz var. Eşini aldatan kişi erkek ya da kadın farketmez daha neler yapmaz ki? Aldatan saygısınıda sevgisini de yitirmiş kişidir. Bu gerçeği hazmedebiliyorsanız yaşayın tabi. Daha çok şey affedersiniz.
11 Yorumla- +1 yıl
Abi bazı olaylar var. Bu onların en önemlisi. Erkek ve kadın karşılıklı aile namusundan sorumlu bireyler ve o bunu kirletti. Kalbin ne derse desin OLMAZ ARTIK. Maalesef devam edersen daha çok affedersin. Ki bence devam etmek diye bir seçenek bile olmamalı
+1 yılİhaneti affetmem. Sevgili ya da eş farketmez. Bir kere yapan hep yapar:))
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan sözünden nefret etsemde 1 sene ayrılıkta sevgine layık olamamış esin sen onu affetmekle odullendirmissin
21 Yorumla- +1 yıl
affedilmeyecek birşey affetmiş
Gizli Üye(18-24)+1 yılKarımı çok seviyorum diyorsun o seni aldatıyor vay be ben çok seven birini bulsam dizinin dibinden ayrılmazdım ama soruna cevap arıyorsan ayrıl ihanet affedilmeyecek birşeydir ona baktıkça aklına gelicek hayat devam ediyor ayrıl bence
20 Yorumla
+1 yılİlk başta affetmen çok saçma çünkü bi kere ona cesaret edebilen bi insan ikinciye hayda hayda eder yanlış yapmışsn iğrenmen normal senin teninde değil başkasınınkinde mutluluk buldu büyük konuşmak istemiyorum ama benim başıma böyle bişey gelse asla affedemem aşık olsam dahi gururum buna izin vermez
00 Yorumla
+1 yılSen doğru olanı yapmışsın... sana burada özellikle de kadınların yaptığı yorumlara bakıp da kendini ezik hissetme... emin ol onların hepsi defalarca aldatılmaya rağmen ilişkisine devam edenler.
01 Yorumla- +1 yıl
Ben de olsam affederdim.
+1 yılHocam aldattı olayı artık yok. Affettmişsin. O suç geçersiz artık. Boşanırsınız en fazla ama boşanmicaksan da ilişkide gereksiz gerginlik çıkarırsan suç sana döner.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı. Şimdi ne diyeceğimi bilmiyorum SENDENDE hata var isim gereği bir yıl ayrı kaldım diyorsun niye yanında götürmüyorsun artık senin kararın
02 Yorumla
Soran+1 yılGelmek istemedi
+1 yılHep erkeklere demeyeyim hadi şimdide de hem cinsi olmak utandıklarıma söylüyorum; "Allah sizi ıslah etsin!"
10 Yorumla
+1 yılYazıklar olsun bu insanlara gerçekten kıymetimiz hiç bilinmiyor asla affetme ayrıl Gitsin onunla her yattığında aklıma gelecek tiksiniyorsun da
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. 1 defa yapan 1000 defa yapar. Birde inkar. Tamam belki ve belli seviyorsun ama. Bir ömür başın öne eğik gezersin. Başın dik olsun kardeşim
00 Yorumla
+1 yılsen de şeref olsa affetmezdin. sevgiyle olacak iş değil o seni adamdan bile saymayıp aldatmış. ve sen affetmişsin yuh!
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Icinden tir gecer durzunun,
Tablondaki yegane renk huzun.
Su halinizi gorunce erkek adamin,
Inancimi yitiriyorum busbutun.
Asik Fel.00 Yorumla
+1 yılAyrilmalisin niye affediyorsun ne kadar sevsende bence gururunu çiğnemeyecektin
11 Yorumla- +1 yıl
Aldattığı adamıda aldatır :)
+1 yılHelal olsun sana koca yürekli adam
ben affetmezdim00 Yorumla
+1 yılBeni aldatn kişiyi affetmezdim. Bir yapan yine yapıyor.
00 Yorumla
+1 yılAldatıldın ve affettiysen kaldığın değil kandığın yerden devam edersin.
00 YorumlaAsla affetmem ayrıca sevmen bi neden olmamalı seni bi daha aldatır.
00 YorumlaKardesim affederken ne düşündün neler hissettin merak ediyorum
00 Yorumla
+1 yılAllahın hakkı üçtür ama bir daha eskisi gibi güvenemem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1 yıl boyunca bırakıp gidiyorsan çok da sevdiğin söylenemez doğru yapmış diyemem ama karını da suçlayamam
04 Yorumla
Soran+1 yılEkmek parası için giitim ne yiyecektik
Cevap sahibi+1 yılVallahi ben onu bunu anlamam karını da götür sevdim hiç kimse bir yıl boyunca yalnız bırakılmayi hak etmtz
Soran+1 yılDoğuya gittiğim için gelmek istemedi
Cevap sahibi+1 yılHhe kendisi gelmedi O zaman bilemiyorum tabii
+1 yılYa bence affetsen bile hiçbir zaman eskisi gibi olamazsın. Hep içinde bir şüphe, acaba sorusu olur. Seni aldatmıyorum dese de aklın hep onda olur. Bu yüzden ayrılmak daha mantıklı derim.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir kere aldatan yeniden aldatır mesafeler aşka engel değildir her ayrı kalan aldatsın o zaman öyle dünya mı olur keşke affetmeseydn
00 Yorumla
+1 yılSenin için zor birşey olmalı, ama eğer bir çocuğunuz varsa ayrılmak onun gelişimini çok kötü etkiler. Emin değilim ama bazen fedakar olmak en iyisidir.
10 Yorumlakaç yıllık evlisin kardeşim çok üzüldüm ya bir de video mu atmış yuh ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı.
+1 yılyerinde olsam o dk ayrılır defederdim hayatımdan.
ihanettin nedeni ve affı olmaz bedeli olur !00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılİğrenmeye başladıysan hiç uzatma başka erkeğe de yalan söylemiş onuda aldatmış devamlı üzer seni bu kadın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla affetmem affetmemeliydin direk boşanmalısın bence affettin yine yapicak affedersin diye
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYüzüne bakmam ne affetmesi boşansın kimin altına yatmak istiyorsa yatsın
00 YorumlaBen olsam affetmezdim.
00 Yorumla
+1 yılBeni de aldatmıştı affettim daha sonra ben onu aldattım o affetmedi 😂
00 YorumlaOrtada çocuk yoksa ayril derim bir yapan bir daha yapar ona bir daha nasil güveneceksin çok üzülüyorum sevenlerin aldatilmasina yaa şerefsizlik resmen
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılCidden çok zor kadın bir tarladın her önüne gelen üzerinden geçerse ne değeei kalır ne kıymeti
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe mi yapmalisin eski karin olma vakti gelmedimi sizce midesiz biriyle olmayı kaldirabileceğini mi düşündün tamam sevgi herseyi affetmeli ama ihanet yalan guvensizlik affedilmemeli her ne olursa olsun bu kadın için de erkek içinde geçerli
00 YorumlaDedem derdi ki : Kadınların iyisi ömrünü arttırır. Kötüsü de kanser eder derdi benim söyleyeceğim bu kadar
00 Yorumlaaffetmekle çok yanlış yapmışsın unutma ki bir hatayı bir defa yapan insan bin defa yapar bu işin sonu bu ayrıl gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAffetmen hataymış yazık biz bakarız biz bile daha sadığız evlilerden
00 Yorumlaseni arayan adamla çık kanka en masumu o boşver gaylık da iyidir.
00 Yorumla
+1 yılNe kadar iğrenmeye devam edip devem etmeyi düşünüyorsun
00 YorumlaAdam ayrilmasa sacma sapan bi hayat. Ayrilsa nafaka. Adam napin mk
00 Yorumla
+1 yılHayatta affetmezdim ayrıl bence aynısını sen yapsaydın nafaka ödedirti sana
00 Yorumla
+1 yılBen olsan boşanırım sende ne mide varmış öyle.
30 Yorumla
+1 yılHata yapmışsın affetmekle
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen birde aldattığı adama bile yalan söylemiş bu kadar da olmaz
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Boynuzlanmayi kabul eden adam hep boynuzlanir
10 Yorumlaayrilcaksin napcaksin bitmiş
10 Yorumla
+1 yılBeynin varsa ya da aptal değilsen ayrılırsın
10 Yorumla
+1 yılKendine haksızlık ermeseydin keşke
10 Yorumla
+1 yılBir kereyi yapan ikinciyi de yapar o yüzden hayır
10 Yorumla
+1 yılAffedilmez ayrıl insan bu yükü nasıl kaldırır
11 Yorumla- +1 yıl
Zaten iğrenmeye başlamış uzatmanın da anlamı olmaz
+1 yılasla affetmem. döver yollarım