• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Eşim beni aldattı affettim, sizce hata mı ettim?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
44
Yapay Zekaya Sor
Onu çok seviyorum bidaha olmayacak dedi affettim yani beni aldatmasından bir ay sonra affettim sizce hata mı ettim 2 çocuğumuz var
Aldatma Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
8 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • sssicaksutlukahvem
    sssicaksutlukahvem Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Bu şekilde ne kadar sağlıklı devam edebilirsin ki? Aklında hep bir şüphe olacak ve seni darlayacak bu. Kendi hayatından tat alamayacak hale getirecek, ki zamanla duyduğun sevgi de azalacaktır. O soğuma hissini yaşadıktan sonra devam etmek işkenceden başka bir şey değil. 2 çocuğun da olabilir, bunu eşin aldatmadan önce düşünmeliydi. Sen affetmek için düşünmemelisin, ki ne erkek ne da kadının gözü bir kere dışarı kayınca birle kalmıyor bu. Bir ya da 10 kez olmasının da çok farkı yok gözümde o ayrı ama sen bu şekilde devam edebileceğini düşünüyorsan zaten kimseye laf düşmez, senin hayatın, senin kararın...

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• KartalKuzeyli
    KartalKuzeyli Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

evet hat ettin 1 kişiyi 1 kere bile olsa aldatan kişi bunu herkese her zaman yapar hele şimdi sen bir kere affettin ya resmen ona aldatması için izin verdin yeşil ışık yaktın bak gör azcık sular durulsun yeniden yapmazsa bende bişey bilmiyorum aldatmanın affı olmaz hiç bir zaman senin miden nasıl alıyor o kadını yeniden görmeye aynı yatağa girmeye onla konuşmaya bir insanın yapabileceği en aşağılık şeyi yapan birine nasıl hala insan muamelesi çekebiliyorsun, miden alıyor mu yüzüne bakmaya ya da onla aynı yatağa girmeye sesini duymayı, çocukların bahane değil inan o çocuklar da öyle bir anneleri olduğu için çok çok şansız çünkü o kadın sadece sana değil evlatlarına da ihanet etti o şekilde sen bi haini nasıl hala yanında tutabiliyorsun aklım almıyor bence en kısa zamanda boşanmalısın. trol değilsen tabi.

0
    0 Yorumla
  • SporcuMan18013
    SporcuMan18013 Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Rusların meşhur bir atasözü vardır eğer birisi sizi 1 kez aldatıyorsa suç onun, 2 kez aldatıyorsa suç sizindir.
    Bunun meali aldatan birisine asla 2. şans verilmez eğer verirsen seni yine aldatır ve bu defa affettiğin için suçlu sensindir.

Yani böyle bir şeyi kendine yedirip insan içine çıkabiliyorsan ne diyelim yani mezhebin bayağı geniş olması gerekiyor.
    Kimse kimsenin koynuna yanlışlıkla girmez ve eminim ki bu işi yaptığı adam sana bir yerleriyle gülüyordur şu an ve devamını getirmenin planlarını yapıyordur dahi.
    Büyük hata yapmışsın büyük hata.

0
    0 Yorumla
  • Legalpainn
    Legalpainn Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Üzüldüğüm nokta ne biliyor musun? Aldatma olmadan aldatan kadına yaşatılacak şeyleri yaşattı benim bir zamanlar sevdiğim insan bana. İşimden de edecekti, ailemden de. O kadar fedakarlık yapmışken bana bunu yaptı. Sen bunu affetmememelisin. Sen bunu hak etmiyorsun. Seven gitmez, başkasına hiç gitmez.

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

80

Cevap

76

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sacma sapan yorumlari dikkate alma. Cocuklar olmasa farkli bir yorum yapardim ama cocuklar ve ailen icin bir fedakarlik yapmissin. Esin de akilliysa bu firsati degerlendirir sana iyi bir es cocuklarina iyi bir anne olur.

Insaniz ve hepimiz farkli dusuncelere girip hatalar yapabiliyoruz. Muhim olan tekrarının olmamasi. Eşine de deseydin demediysen de son şansinin olduğunu söyle. Bir daha da olursa zaten boşarsın. Ikinci şansı vermissin, baska şans hem sen verme hemde vermeyecegini de eşine hissettir.

Yuva kolay kurulmuyor ama cok cabuk dağılıyor. Insallah eşin hatasini anlamıştır. Sorun neyse de cozmeye calisin, iletişimde olun. Sende eksik buldugu sey neydi de boyle bir seye kalkıştı? Ya da sorun olmasa bile heyecan mıydı istedigi şey? Bunu cozmeniz de önemli. Konuşmanız önemli.

Bunlari konustuktan sonra bir daha da açmayın konuyu. Kapatin gitsin. Yoksa ileeyemezsiniz ve affetmenin de anlami kalmaz. Laf sokma, rencide etme, bir tartismada hemen bu durumu ortaya atma gibi durumlar olmasin. Cunku cocuklar denk gelip duyabilir. Bu affetme isini belli ki cocuklar icin yapmışsin, esinin yaptigi hatayi ara sira dile getiripte bu durum çocuklarin kulagina gitmesin.

Affetmissin, sorun varsa onlari cozmeye calisin ve konuyu bir daha hic acmayin, olmamis gibi davranin. Tekrari olursa zaten onun kararini yine sen verirsin.

1
    2 Yorumla
    • yorumcanavari
      yorumcanavari
      +1 yıl

Eşin aldatırsa sineye çeker misin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@yorumcanavari buyuk konusmak istemem. Asla desem olmaz, sineye cekerim desem olmaz. O anki ruh halime gore ve yaşantıma bağlı. Cocuklar varsa tek bir sans verebilirim, oturur konuşurum bir daha yaparsan bu yuvayi yikarsin diye. Cocuklarin yaşı da önemli burada. Buyuklerse de, beni anlayabilecek durumdalarsa da ayrilma karari verebilirim. Ama cocuklar yoksa sineye cekmem diye dusunuyorum. Zaten yorumumu da cocuklar var diye bu sekilde yazdim. Soran kisi cocuklarim yok deseydi affetmenin pek uygun olnayacagini yazardim. Cocuklar icin anne babanin ayrilmasi zor oluyor. Ne kadar cocuklarda uzulduklerini hissetirmemeye çalışsa da , ayri olan ebeveynlerde cocuklar icin bulusmaya devam etse de arada illaki soguk ruzgarlar esiyor. Keske kadinda erkekte boyle aldatma islerine giripte yuvalarini yikmasalar, cocuklara bunlari yasatmasalar. Yaşayacakları 5-10 dk lık zevk icin kendi zevkleri icin hicbir sucu olmayan cocuklara olan oluyor.

Yorumla
  • Angelemerkel56
    Angelemerkel56 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Bu kolay bir durum değil elbette. Arkadaşlar yaşamadan o süreci bilemezsiniz. Eskisi gibi güven de kalmayacak, sürekli de şüpheyle yaşayacak hepsinin kendisi de farkındadır. Fakat ortada 2 çocuktan bahsediyoruz. Onları yarım bırakmak, parça parça olmuş bir ailede büyütmek çok zor olur. Ki tek başına çocuk büyütmek oldukça zor olacak. Çocukların anneye de babaya da ihtiyacı var iyi ya da kötü ailelerini onlar seçemez. O yüzden affederek iyi bir karar aldığını düşünüyorum en azından kendini bırakıp 2 çocuğu düşündüğü için. Erkek aldatınca kadın sineye çekebiliyorsa çocukları için, erkek de göz yummalı çocukları için. Cinsiyetle bir alakası yok. En basta çocuğunu düşünmeli kendinden önce. Allahım sana kolaylık versin arkadaşım. İnşallah hayatında her şey daha güzel olur...

0
    1 Yorumla
    • yorumcanavari
      yorumcanavari
      +1 yıl

Kocan aldatırsa sineye çeker misin

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bende bir kere eşimi aldatmıştım çok pişman olmuştum aylarca günlerce yüzüne bakamadım utandım sonra delikanlı gibi açık açık söyledim o benim halimden yuzumden hareketlerimden herseyimden anlıyordu pişman olduğumu ve ben ona söylerken ağlamıştım onun için anlamıştı pişman olduğumu affetti ama şunu da söyledi ilk ve son kez affediyorum pişman olduğunu görüyorum çünkü eğer pişmanlık görmesem seni gebertirdim ama bir daha ayni durum olursa ikinci bir şansın olmaz sen mezara ben hapse girerim bunu böyle bil dedi o gün bugün asla öyle bişey yapmadım çünkü pişman oldum gerçekten affettirdim kendimi o konuyu ne ben ne eşim aciyoruz unuttuk gitti şu an mutluyuz bir kızımız var

3
    8 Yorumla
    • softpowerr
      softpowerr
      +1 yıl

Konuyu açmamak çok önemli. Eşin olgun davranmış. Bravo

Yorumla
    • kumral2001
      kumral2001
      +1 yıl

Ne mal bi eşin var sen mezara ben hapise girerim ne be

Yorumla
    • _Ergunkovbov_
      _Ergunkovbov_
      +1 yıl

Kimle aldattın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@_Ergunkovbov_ eski sevgilimle

Yorumla
    • _Ergunkovbov_
      _Ergunkovbov_
      +1 yıl

Nerde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@_Ergunkovbov_ boş ver oldu. sonucta nerde olduğunun ne önemi var

Yorumla
    • _Ergunkovbov_
      _Ergunkovbov_
      +1 yıl

Kocanın yatağıysa daha kötü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@_Ergunkovbov_ hyr beraber yüzmeye gitmiştik ne olduysa orada oldu

Yorumla
  • GüllllllGüzeliiiiii
    GüllllllGüzeliiiiii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Nasıl insanlarsınız ya kimi demiş boynuzlu kimi demiş kafasına sık kimi demiş hata ettin tamam kadın yapılmaması gereken bir hata yapmş ama siz hepiniz sütten cıkmş ak kaşık msnz bu nasıl bir şey ya herkes önce kendi kapısının önünü süpürsün adam seviyorum diyor iki cocuk var ortada siz kendinizde msnz ya ordan konuşmak ne kolay dimi klavye artistleri

4
    1 Yorumla
    • GüllllllGüzeliiiiii
      GüllllllGüzeliiiiii
      +1 yıl

O kadar normal ki evliliğini kurtarmaya çalşması ama bu linç tayfası kendini namus timsali gören yobazlar bunu anlamaz

Yorumla
  • Nanana12t
    Nanana12t Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.

Hata yapıp yapmadığını ancak yaşayarak sen görebilirsin. Biz burada ne dersek diyelim aynı durumu yaşamayan insan net olarak bir şey söyleyemez. Affetme hata ettin desek belki içinde kalacak sıkılacaksın, affet desek belki üzüleceksin. Bir karar vermişsin bunun sonucunu da yaşayarak göreceksin.

1
    0 Yorumla
  • ѵαℓεɳƭเɳσ
    ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 97%
    +1 yıl

Yapacak diye tahmin ediyorum. Bir canlı bak insan bile demiyorum. Eğer karakterini kaybettiyse bir daha iflah olmaz. İnşaallah ıslah olmuştur kardeşim. Senin adına üzüldüm. Gördükçe bunları iyice soğuyorum bende. Bizim gibi saflar kesin aldatılır zaten. Eminim ne kadar da fedakar birisindir.
    Ben olsam Allah affetsin derdim.

0
    0 Yorumla
  • BilgeLee
    BilgeLee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43 , eic 73%
    +1 yıl

Saçma sapan yorumları dikkate alıp, birde onların yazdıklarını dert etme kendine. İnsandır beşer şeşer, fıtratında var bu, kendin için değilse bile çocukların ve aile bütünlüğünü korumak için eşini affetmekle iyi yapmışsın. Hatasını kabul eden ve tekrarlamayacak her kişi ikinci bir şansı hak eder.

0
    0 Yorumla
  • GekoKertenkelesi1903
    GekoKertenkelesi1903 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Kadin erkek iliskilerindeki her seyi normallestirirseniz her bka evet derseniz iki guya ozgur ruhlu sacma sapan insanlar oldugunuz muddetce boyle mal mal sorular sorarsiniz yok hata filan etmedin o gayet siradan bir sey kardesim sonucta aldatmayan yok affetmeyip napacaktin beyninizi...

0
    0 Yorumla
  • Manquer
    Manquer Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl

Bir kez yapan yine yapar demişler, doğru da demişler.. ben affetmezdim

1
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı.

İyi yaptın.
    Ama aldatmanın muhasebesini, özeleştirisini de iyi yapip, ilişkide aksayan yerlere çözüm bulmalisiniz.
    Yoksa aldatilmanin tekrari sadece zaman meselesi olur.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bir karar vermelisin.
    Ya ayrılacaksın ya da böyle yaşamaktan mutlu olacaksın :

Eşim beni aldattı affettim, sizce hata mı ettim?Eşim beni aldattı affettim, sizce hata mı ettim?

Yüksek kaliteli boynuz cilası için Alibaba. com dan yararlanın

0
    2 Yorumla
    • MaşaKocaAyıı
      MaşaKocaAyıı
      +1 yıl

😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@MaşaKocaAyıı
      😉 😂

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

cok zor bir durum karekter meselesi eşim varken neden başkası ile yatayım ki
    eğer ben eşimden cinsellik konusunda bilgili isem ona tane tane anlatırım onu eğitirim bu konuda yardımcı olurum bu karsı tarafa bırakılcak bir şey değil karsı taraf bunu yapmıyor demessin eğitir iki tarafta birbirini

0
    1 Yorumla
    • serdarcihan5
      serdarcihan5
      +1 yıl

ilişkide yasaklar tabular olursa eşin tabiki başk atayışa girer

Yorumla
  • novel
    novel Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı.

Her insan hata yapar. Hata yapıyoruz ki insanız yapmasaydık insan olmazdık. Yani bu durumda kurtarmayı ve bir şans vermeyi seçmiş olmanız yanlış bir davranış değil. Zamanla aynı hata/yanlış olursa o zaman da ayrılmazsanız yanlış davranış olur

1
    0 Yorumla
  • Kadjdaks
    Kadjdaks Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl

Sev ama bu onu affet anlamın agelmez. Aldatmanın affı olmaz bunu niye kimse anlamıyor acaba. cocuklarin için doğru kararı vermişsin ama senin için yanlış. Ona bakınca seni aldattığı aklına gelmeyecek mi

1
    0 Yorumla
  • aarthur_morgan
    aarthur_morgan Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Her türlü hatanın pişmanlığı karşı kişi tarafından anlaşıldığında tolere edilebilir. Ama söz konusu ihanet ose durum biraz daha farklıdır. Yani ihanet eden kişi pişmansa gerçekten bunu karşı tarafa hissettirmek için ciddi bir çaba göstermesi gerekir. Eğer bu çaba gösterilmiyorsa ciddi anlamda sorun vardır. Bu konuda o pişmanlığı hissedebilecek tek kişi sizsiniz. Eğer pişman olduğuna eminseniz ve kalbiniz mutmain ise ailenizi koruyun ve muhafaza edin.

1
    0 Yorumla
  • Papitya_m
    Papitya_m Takip Et
    Xper 1 Yaş: 33
    +1 yıl

Bak bazı insanlar vardır yaptıkları hataları görüp bir daha yapmamak üzere çaba gösterirler sen gerekeni yapmışsın ona bir şans daha verdin ve buda şimdi onun nasıl değerlendiriceğine kalmışçocuklarınız var eğer mutlu olabiliyorsanız ve çocuklarınız mutluysa ilişkinizi sürdürün eğer mutsuzluk evde varsa bu çocuklarıda etkiler onlar için yaptım derken onların hayatını mahvetmeyin umarım eşiniz bir daha o hatayı yapmaz eğer yaparsa sizi kaybetmiş olur...

1
    0 Yorumla
  • Kamperastil
    Kamperastil Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Bundan sonra korkusuzca istediği an aldatacak çünkü zaten o zaman da affedeceksin.

4
    0 Yorumla
  • rastgelecevaplar
    rastgelecevaplar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 49%
    +1 yıl

2 çocuğunuz varken sizi aldatan şimdi mi aldatmayacak? Aldatmanın kızında da erkeğinde de ş€refsizlik olduğu inancındayım

2
    0 Yorumla
  • Gülnurmmn
    Gülnurmmn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 93%
    +1 yıl

İlk defa olduysa hatadır ama bir defa daha yaparsa bu sefer alışkanlık haline getirdiği için yapmıştır der büyüklerimiz

2
    0 Yorumla
  • By_Barsss
    By_Barsss Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 73%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.

Hata ettin diyemem o bi hata yapmış zor bir durum, ne tepki verilir ne yapılır bilmiyorum güven kırıldı bir kere ama çocuklarım da var diyordun, umarım bir daha tekrarı olmaz böyle bişeyin

0
    0 Yorumla
  • irinaaa
    irinaaa Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    +1 yıl

Abi vallaha aldatan insan affedilmemeli. Sen 2 çocuğumuz var diyorsun ve belli ki seviyorsun da onun bu haltları yerken bunları düşünmesi lazımdı. Çocukların için affetmiş olabilirsin ama böyle bir durum onlar için de senin için de daha da kötü. Değmeyecek bir kadınmış boşan gitsin.

0
    0 Yorumla
  • vManken
    vManken Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 52%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.

Ben olsam affetmezdim, zaten kimse kolay kolay affetmez belliki sende çocukların için affetmişsin ama bu yol olur bir kez yapan bir daha yapar sana bunu garanti edebilirim

0
    0 Yorumla
  • Olgunvenetadam
    Olgunvenetadam Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 82%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.

Önemli olan senin düşüncen seni kiminle nasıl aldattı sen bunu nasıl kabul ettin Şu anki Duygu düşüncen ne onun o başka erkekle beraber olduğunu düşündüğün zaman Ne hissediyorsun

0
    0 Yorumla
  • corpse_bride
    corpse_bride Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

İkinci sans diye bir şey olduğuna inanmıyorum yine de sence bu doğruysa iyi yapmışsın.

3
    6 Yorumla
    • smterden7797
      smterden7797
      +1 yıl

kadın yine aldataldatir bunu

Yorumla
    • corpse_bride
      corpse_bride
      +1 yıl

Oyle demeyelim de zaten kısır döngüye girecek ilişki bu yüzden güven bir kere kırılınca bir daha olmuyor yani sürekli şüphe paranoya nasıl yaptı bana bunu düşünceleri mide bulantısı vs. Şimdi bitmese ileride biter bu sebeplerden ama denemekte fena değil en azından keşke demez. Denedik olmadi der.

Yorumla
    • smterden7797
      smterden7797
      +1 yıl

ihanetin affı olmaz ben o kadının yüzüne tukurur çocukları ile giderdim

Yorumla
    • corpse_bride
      corpse_bride
      +1 yıl

Niye sen lama mısın jfjsjdj herkes yetişkin tercihlerini kendi yapar hayatını kendi seçer çizer sonuçlarına da katlanır

Yorumla
    • mertdz33
      mertdz33
      +1 yıl

Her Türk lama doğar... Özellikle tükürürken tüüüüü diyede uzatıp baskılamak adettendir😂

Yorumla
    • corpse_bride
      corpse_bride
      +1 yıl

Jfjskdks hiç benlik değil utanırım yapamam

Yorumla
  • hasretinesiri
    hasretinesiri Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Bi kere yapan bidaha yapar ama fark ettirmez bu sefer affetmeseydij iyiydi ama takip et ona guvenmedigini belli et ki pişmanlığı iyi yaşasin

1
    0 Yorumla
  • serdarcihan5
    serdarcihan5 Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl

nasıl anladın aldattığını? herkes bir şansı hakeder. bence iyi yapmışsın ama sebebini öğren bence neden yaptığını

1
    0 Yorumla
  • Suuuuuuuuuuuuuu
    Suuuuuuuuuuuuuu Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Aldatan yine aldatır demişler ama aldatmayan da aldatabilir:) boş ver ya salla gitsin affet.

2
    0 Yorumla
  • BirÇilekokusu
    BirÇilekokusu Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

aldatan yine aldatır ama belkide pişman olmuştur. iyi yaptın

2
    0 Yorumla
  • _kirazçiçeği_
    _kirazçiçeği_ Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

İhanetin affı olmaz ama çocukların icin bi fedakarlık yapmışsin ins. Hersey daha iyi olur, hakkında hayırlısı

1
    0 Yorumla
  • e-Darius
    e-Darius Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Hayat senin hayatın, bence aldatma affedilmez ama bekara da eşini boşamak kolay. Allah yardımcın olsun.

0
    0 Yorumla
  • evliamauygun
    evliamauygun Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 83%
    +1 yıl

Hata etmemişsin , insan şeytana uyabilir, affetmek de erdemdendir ama sen unutabilecek misin bu durum önemli olan bu?

0
    0 Yorumla
  • Hayatgercek
    Hayatgercek Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 59%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.

Aldatmanin affı söz konusu bile olamaz, bunu yapan birine hala çok seviyorum demek de nasıl bir şeyse, inanılmazsiniz...

0
    0 Yorumla
  • AsilayO1
    AsilayO1 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 98%
    +1 yıl

Eğer başa kalkmazsan hata etmemiş oldun. Bu konuyu daha açıp durmayın, açarsanız kabak tadı vermeye başlar.

0
    0 Yorumla
  • deren2121
    deren2121 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 82%
    +1 yıl

2 çocuk için üzüldüm.. umarım ileride onların hayatları çok güzel olur yalansız temiz bir hayatları olur..

0
    0 Yorumla
  • ronaldo_66
    ronaldo_66 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 53%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Cinsel ilişki olarak aldattıysa ben olsam boşardım direk inş ben öyle bir şey yaşamam. Allah yardımcın olsun kardeşim.

0
    0 Yorumla
  • adrenalin64
    adrenalin64 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 39%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.

Olması gerekeni yapmışsın neyse ne. Fazla kafaya takma, sımsıkı sarıl ona, iyi davran ki iyice pişman olsun.

0
    0 Yorumla
  • TheDarkSwan
    TheDarkSwan Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Bende aldatıldım iki çocuğum var ama ben affetmedim...

0
    13 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çocuklar kimde

Yorumla
    • TheDarkSwan
      TheDarkSwan
      +1 yıl

Bende tabiki...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çocukları görmeye geliyor mu

Yorumla
    • TheDarkSwan
      TheDarkSwan
      +1 yıl

Çocuklar umrunda değil ki bunu kendiside defalarca söyledi..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Görmeye gelirse izin verir misin

Yorumla
    • TheDarkSwan
      TheDarkSwan
      +1 yıl

İzin verdim ama amacı dışına çıktı..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Amacı dışında derken merak ettim

Yorumla
    • TheDarkSwan
      TheDarkSwan
      +1 yıl

Çocukları kullanarak hayatıma müdahale etmeye kalktı..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Özel değilse nasıl bi müdahale

Yorumla
    • TheDarkSwan
      TheDarkSwan
      +1 yıl

İşten ayrilmama sebep oldu.. sürekli çocuklara annen birisiyle konuşuyor mu görüşüyor mu eve kim geliyor gibi sorular sormaya başladı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hmm anladım aldatan erkeklerin %70 pişman oluyor

Yorumla
    • TheDarkSwan
      TheDarkSwan
      +1 yıl

Hiç önemli değil pişman olmuş olmamış... herkes yoluna bakacak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen öyle

Yorumla
  • Aysee2001
    Aysee2001 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Yargılamayın arkadaşlar hayat uzun ve sizin hikayeniz daha bitmedi

1
    5 Yorumla
    • yorumcanavari
      yorumcanavari
      +1 yıl

Eşin aldatırsa sineye çeker misin

Yorumla
    • Aysee2001
      Aysee2001
      +1 yıl

@yorumcanavari Ben çekmem ama çekeni de yargılamam nedenleri vardır belki bilemem...

Yorumla
    • yorumcanavari
      yorumcanavari
      +1 yıl

Kendin katlanamayacagin şeyde başkasına katlan demen bencilce

Yorumla
    • Aysee2001
      Aysee2001
      +1 yıl

@yorumcanavari ne alaka ben katlan falan demedim kimseyi yargılamayın dedim

Yorumla
    • Aysee2001
      Aysee2001
      +1 yıl

Anlama kıtlığın varsa beni alakadar etmez

Yorumla
  • mikimouse2
    mikimouse2 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

Tekrar aldatması için affettin sanırım öyleyse iyi yaptın

1
    0 Yorumla
  • Manifalitikko
    Manifalitikko Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 48%
    +1 yıl

herkes hata yapabilir. yapıcı olmak çok güzel bir davranış.

1
    0 Yorumla
  • dogatpll
    dogatpll Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 95%
    +1 yıl

Nasil affedebiliyosunuz anlayamiyorum benim esim/sevgilim aldatsa suratina bakasim gelmez

1
    1 Yorumla
    • engnnnnlyda
      engnnnnlyda
      +1 yıl

büyük konuşma, çok seversen affedersin

Yorumla
  • Appealongggg
    Appealongggg Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Çok kotu şekilde aldatilip üstüne tekrar terk edilmezsen bende bişey bilmiyorum

1
    0 Yorumla
  • AhesteEbru
    AhesteEbru Takip Et
    Guru Yaş: 50 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Çocuklar icin şans tanıman iyi olmuş. Tekrarlanırsa yol verirsin.

1
    0 Yorumla
  • CatsDream
    CatsDream Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Hata değil, bir şans vermişsin. Elindeki şansı değerlendirirse ne mutlu sana değilse ayrılırsın.

0
    0 Yorumla
  • Ǥнσsτ17
    Ǥнσsτ17 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Seven insan aldatır mı saçmalık, hamuru bozukmuş yine yapar sen affetmeye devam et böyle

0
    0 Yorumla
  • BlackDeacker
    BlackDeacker Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Sen manyak msn oğlum.
    Boşa gitsin mg ne uğraşiyon

0
    0 Yorumla
  • xhxjxj
    xhxjxj Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Çocuklar ortada olduğu için ne hata yaptın diyebilirim nede iyi ettin diyebilirim

0
    0 Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Orasını Allah bilir. Ama bildiğim bir şey var ise, her şeyin ikincisi kaybetmek.

0
    0 Yorumla
  • Ayaktayapar
    Ayaktayapar Takip Et
    Yoda Yaş: 47 , eic 90%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Hata etmemişsin. Ama onu bu hataya sürükleyen ne? Onu çözmek gerekir

0
    0 Yorumla
  • Beyzade06
    Beyzade06 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 40%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Bence hata etmişsin. Bunun affedilecek bir yanı yok. Çocuk olsa bile ben affedemezdim sanırım.

0
    0 Yorumla
  • ismailsimsek00
    ismailsimsek00 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Aldatmak birini gözden çıkarmaktır zaten bunu bi kere yapan yine yapar

0
    0 Yorumla
  • kadirsins
    kadirsins Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 84%
    +1 yıl

seven insan ikinci şansa gerek duymaz şartlar ne olursa olsun affedilmez

0
    0 Yorumla
  • gökyüzüüüüüü
    gökyüzüüüüüü Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 73%
    +1 yıl

Umarım burnunu iyice sürttürmüşsündür o bir ay içinde

0
    0 Yorumla
  • İmaginermy
    İmaginermy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 90%
    +1 yıl

Bu senin kararın saygı duyarım. Ama bence ne kadar sevsek de aşk ihaneti kaldırmaz.

0
    0 Yorumla
  • Nüklofizo
    Nüklofizo Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Yani ben olsam affetmezdim ama iki de çocuğunuz varmış sen de haklısın ne diyim

0
    0 Yorumla
  • Onuradr
    Onuradr Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 42%
    +1 yıl

Cennetten tapu mu alacaksın, helal olsun. Bu büyük bir hamle.

0
    0 Yorumla
  • Yorgunum888
    Yorgunum888 Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Çok zor bir durum düşmanımın bile böyle bir duruma düşmesini istemem

0
    0 Yorumla
  • öküzruhluponçik
    öküzruhluponçik Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

aldatmak hata değildir ama sen iyisini yapmışsın iki çocuk için katlanılabilir

0
    0 Yorumla
  • unglücklicherMensch
    unglücklicherMensch Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı.

Affetme fazla merhamet etme kanka aynısını sen yapsaydın o affedecek miydi?

0
    0 Yorumla
  • Yaşam90
    Yaşam90 Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

Yoo iyi yapmışsın istersen birde 5i bir yerden alıp taksaydın ödülü olarak boynuzları dik tut

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (96)
Devamını Gör(141)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşim beni aldattı affettim, sizce hata mı ettim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Eşim beni aldattı onu affettim? 17 cevap verildi
Eşim beni aldattı ve affettim? 11 cevap verildi
Eşim beni aldattı, affetmeli miyim? 46 cevap verildi
Karım aldattı affettim? 19 cevap verildi
Eşimin beni aldattığını öğrendim, tekrar affetmeli miyim? 29 cevap verildi
Karım beni aldattığını itiraf etti. Affetmeli miyim? 31 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Balmy duş jeli kullanıyor musunuz?
  • Kahramanmaraş firigi yediniz mi, bu yöresel lezzeti sever misiniz?
  • Tarhana cipsi yediniz mi, doğal atıştırmalık olarak sever misiniz?
  • Hatay dürümü seviyor musunuz?
  • Seven sevdiğini belli eder mi?
  • Göz göre göre yalan konuşanı bozar mısın, yoksa ayıp olmasın diye görmezlikten mi gelirsin?
  • Deniz sezonunu açtınız mı, sahil kasabasında yaşama hayali kuran var mı?
  • İlgili biri nasıl davranır?
  • Eleştirirken acımasız olabiliyor musunuz?
  • Kalmak mı daha zor, gitmek mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨