Biraz uzun ama içimi dökmek istiyorum okursanız çok sevinirim

bn 18 yaşındaym ve bugüne kadar kimseyle ckmadım açıkçası istemediğimden değil. çirkin değilim hatta ortalamanın da üstündeyim hep hoşlandığım birileri oldu ama bn onlara değer verdikçe onlar farklı davranmaya başladı. yani mesela geçen sene bi çocuk vardı. yakışıklı değildi ama çok iyi kalpli , tatlı ve anlayışlıydı ve bnden hoşlanıyodu. tanıdıkça hoşlanmaya başladm ona yakınlık gösterdim hatta aşık oldum herşey mükemmelken ckma teklifi beklerken bi anda değişti çok iğrenç gerizekalı asosyal bi salağa dönüştü ve beni çok kırdı. yeni atlatmışken şmdi okulda yeni bi çocukla tanıştım ve tekrar başkasından hoşlandım etrafında bi kaç gündür dolanıyorum arkadaşları yokken benle ilgileniyo varken umursamıyo bazen kalbim gerçekten çok kırılıyo bnce bunları hiç haketmiyorum ben birilerini gerçekten severken onların derdi farklı oluyo. keşke herkesin bulduğu gibi ben de gerçek aşkı bulabilsem...
Güncellemeler
+1 yıl
yorumlarınız ve önerileriniz için teşekkürler arada sadece laf olsun diye yorum yapanlara inat güzel ve yol gösterici şeyler yazdığınız için gerçekten çok sevindim
Biraz uzun ama içimi dökmek istiyorum okursanız çok sevinirim