Sınıfta bir çocuk var ilk hafta arada bakıyordu ama çok değil sonra ödev için ben o ve onun 4 arkadaşı ile grup oldum parka gittik ödev için işte ilk orada konuştuk evimin yarın olduğunu öğrendi sonra işte bu ve diğer kız şaka olarak tartıştılar kız onu şikayet etti sonra o sevgilim anca eğlence olur falan dedi bende dedim hani Müslümanız ama sevgiliyide geçiyorum eğlence ne bunu diyince 24 derece döndü yok ya el ele tutuşsa bile günah aslında dedi haram
Sınıfta o olaydan sonra daha çok bakışını yakalıyorum ama çok fazla kızla takılıyor geçen hafta benimle konuştu nasılsın dedi ama niyetini anlamadım normal mi yoksa değil mi kız düşkünü mü ne kararsızım sizce ne?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kendisine Dinine bağlı Aynı zamanda da kızlara karşı zaafı olan kı z düşkündür olan birisi bu tipler bir kızla çıkarken aynı zamanda üç kişiyle çıkanlar
Şöyle ben sadece açığım ama çok değil saçım boyalı çok açık giyinmem bu benim dinime bağlı olduğumu bildi ve sevgili konusuna olumlu olmadığımı ama başka kızla takılıyor oturuyor o an bile hissediyorum bakıyor bakışları bazen fazlasıyla bende bazen çok dikkat etmiyor ama anlamadım niyetini
Benim çevremde de böyleler var bunların amacı ilgi çekmek zaten başka kızlarla oturup sana bakıyorsa yine olmaz
Zaten ama çok tuhaf hissediyorum bakıyor ben biraz utangaç biriyim ve hassasım sinirli bi hocamız var ona imza atturırken elimi sıkıyordum bi baktım izliyor utandım elimi indirdim
Peki keko mu eğer değilse öyle olmayabilir
Belkide gerçekten seviyordur sonuçta fikrini hemen değiştirmiş sana öyle biri olmadığını göstermeye çalışmışta olabilir
Yani kek değil tam ama kızlarla sürekli birde ödev için görüştüğümüz gün aynen şöyle dedi sevgilim bana engel olacak o ancak eğlence olur benim için dedi ben araya girince 24 derece döndü ama hala sürekli kızlarla bi kıza deli dedi fakat okulda ona sataşıyor benimle normalde konuşmazdı ilk defa duvar kenarında kalorifer için geldi ve nasılsın falan dedi arada bakışını yakalıyorum ama bazende bakmıyor çözemedim ya
Ah şu erkekler ne yaptıklarını bir türlü çözemiyoruz
Evet ya bana öyle geliyor belki ama insan onu izleyeni yanlış anlamazki
İşte banada böyle bir tane çocuk çok bakıyorsu konuşmaya çalışıyordu daha sonra noldu biliyormusun bileğine toka takmış sınıfından biriyle sevgili olmuş ama bana yine bakıyor yaklaşıyor anlayamadım benimde ona karşı biraz hislerim var
Of ya hep mi aynı olur bunlar
Zaten sinir olduğum şey kızlarlasın madem bakma
Aşık edip kaçıyorlar itiraf edince de ben sana niye bakayım oluyor
Bu yüzden Biraz korkuyorum ya yanlış anlama ihtimalim var mı diye
Anlamadım ne ihtimali
Hani bakmıyorum der ya yanlış anlamış olma ihtimal
Sen itiraf etme zaten onun etmesini sağla
Yok söylemem ama sanmıyorum söyleyeceğini hep bir kızla arkadaşı bile olsa hep mi kız olur
Evet hep kız olmaması gerek
Neyse sana çok teşekkür ederim iyi geceler 😊🌸
Ne demekkk 💗
Ne yaptın nasıl gidiyor merak ettim
İyi gidiyor canım
Teşekkür ederim sen ne yaptın nasıl gidiyor
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!