Biraz Uzun Ama Okursanız Sevinirim?

Öncelikle okuyan herkese şimdiden teşekkürler…
Arkadaşlar bundan 4-5 yıl önce bir ilişkim oldu bir kızı gerçekten çok sevdim ona sürekli ne kadar güvenmek istesemde bir türlü olmadı. Tam güvenecekken veya güvenmeye çalıştığımda bir sorun çıkıyordu. Ama sevmiştim ve bırakamadım onu bir bebeğin anne karnındaki kadar bi ilişkimiz oldu. Son zamanlarda o da sevmişti ama ben harap olmuştum. Ve can havliyle vazgeçtim ondan. Sonra biriyle ilişkimin olduğu gibi göstermeye çalıştım ona ama yalandı tamamen. Nasıl birini hayatıma alabilirdim onu severken, sonra bunu ihanet tanımladı ve biriyle ilişkiye başladı gerçekten. Bu benim canımı çok yaktı ama gömdüm aşkımı kalbime üzüldüm ağladım. Yeri geldi sabahlara kadar kendimi harap ettim. Sonra bu bana bir 8 ay sonra yazdı. Ben ümitlendim haliyle çünkü seviyordum. Ama intikam almaya gelmiş kalbimi çok kırdı bana çok kötü sözler söyledi. Ardından zaman geçti bir daha yazdı bu sefer sevgim azdı ona çünkü kalbim dayanamadı artık. Bana intikamını alacağını bitmediğini hayatıma girecek kişiyi benden ayıracağını söyledi. Sonra bi zaman daha geçti bi baktım bi mesaj bir kız yazmış. Konuştuk derken bi baktım hesap fake ama konuşma tanıdıktı sanki. Sonra bi baktım bu o kendini farklı tanıttı ama anladım sevdiğim kızı cümleleri seçişinden yazışından anladım. Bir ay konuştuk hiç belli etmedim anladığımı. Sonra bana çıkma teklifi etti kabul ettim. Ama aramızda o gece bi konuşma geçti ve biraz üstü kapalı ama cinsel bir konuşmaydı. Ertesi gün benden ayrıldı sonra bende ona sen o kızsın dedim. Başta ne kadar red etsede sonra kabul etti. Ve bilmiyorum amacı tekrar benle mi olmaktı yoksa bu da mı intikamının bir parçasıydı. Ona neden yazdığını sordum yine intikam dedi.

Bende artık çok sinirlendim ve ona bir daha hayatıma müdahale ederse aramızda geçen o geceki konuşmayı hayatına girecek insana anlatırım dedim.
Buna hiç cevap yazmadı…
Ve bana yazdı bir hafta önce helallik istedi…

Kabul etmedim helal etmiyorum dedim. Çünkü kalbimin umrunda olduğundan ziyade korktuğundan yazdığını düşünüyorum. Ve onu hala fikrimde olduğumu intikamın nasıl alındığını göstereceğimi söyledim.

Sizcee hayatına girecek bi insana bu gerçekleri ve o geceyi anlatmalı mıyım?

Yoksaa merhamet mi göstermeliyim?
Biraz Uzun Ama Okursanız Sevinirim?