Benden hoşlanıyor mu uzun ama okuyun lütfen? ?

1 ay önce insatdan ekleştiğim bir çocuk vardı sonra beni snaptende ekledi ve biz ilk başta normal bir şekilde snapleiyioduk çoğu zman toplu snaplerdi ortak arkaslarımız falan vardı birden bir snapten konu açıldı ve nerdeyse çoğu akşam böyle bir tane konu üzerinde konuşuyodık sonra bende yılışık çok kızlarla ilgilenen erkekelrden hoşlanmam faln diyip bu konu hakkında görüşleirmi bekirrtim ve biz bir sürü konuda uyuşuyorduk bana deidki her konuda uyuşuyoruz ama snaırjm bu konuda değil ama sen haklısın ben değişicem faln dedi neyse işte biz snapleşiyodk yine bir gün sevgililer günğyle ilgili snap attı bende şakasına papatya al bana flan deidm bizim muhabbet gün geçtikçe ilerleid ama bazende hiç konuşmıyodul bu bir gün bana sana papatyayı alırımda nasıl vericem falan dedi bende buluşuruz deidm ve bir kaç gün sonra buluştuk bu olay olmadan 3-4 gün önce bana snapten çok konuşulmuyo sarj yiyo başka yerden mi konuşsak dedi bende olur nerden deidm wp? Dedi tamam deidm 2 gün konuştık sonra ordan yazmadı neyse işte biz buluştuk sinemaya gititk papatyayo flan verdi her şey güzel geçti sonra bana akşamında snapten işte deidki bir şy sorucam sen hep böyle sıcakkanlımısndır falan hoşuma gitti falan deid biz yine bir kaç gün konıştuk sonra bir kaç gün hiç konuşmadıl sadece bir iki toplu snap attı bana dün eskilerden bana yapılan bie haksızlığı anlattım bana işte çok sinirlendim kim olsa sinirlenir flan bayağı şey dedi bende deidmki habire kim olsa sinirlenirim haksızlığa gelemem diye habire demene gerek yok böyle korumacı yaklaştığında yanlış anlamam öyle biri dğeilim falan dedim oda sen benim için özelsin bunj söylememe gerek var mı yoksa değişirmiyiö faln dedi böyle biraz konuştık dün bugğn yine 1-2 toplu snap attı yazmadı açtığım snabide açtı ama başka snap atmadı bu çocuk benden hoşlanıyor mu anlamadım
Benden hoşlanıyor mu uzun ama okuyun lütfen? ?