Sürekli bana sigara kokuyorsun deyip duruyor mekânda kahve içerken yaktığımda hemen söndürüyor bana parfüm sıkıp naneli sakız veriyor bu konuda ciddiyim bırakacaksın diyor değişiklikleri göreceksin diyor
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sürekli bana sigara kokuyorsun deyip duruyor mekânda kahve içerken yaktığımda hemen söndürüyor bana parfüm sıkıp naneli sakız veriyor bu konuda ciddiyim bırakacaksın diyor değişiklikleri göreceksin diyor
Cevap
1Cevap
Sen bırak knk ne içiyon o zıkkımı ne kadar leş gibi koktuğunuzu bilseniz bırakırsınızda
Kanka olmuyor bırakamıyorum
Ya leş gibi kokuyor sunuz bıraksana
Çok güzel konuşuyorsun ama yapamıyorum sürekli baskı yapıyor birden bırakacağım diye sigaraları mı kırdı sinirlendim sakin ol dedi
@nazlıyldz vallahi kıza yazık
Hop hop sakin ol sakın sinirlenme ne ya kız doğru olanı yapmış
Bırak sen de bı zahmet. Ayrılana kadar zorlamak mi istiyon
Yaa bırakamıyorum
Bırak sende helal olsun kıza
Sadece bu konu da mı? Yoksa başka konularda da seni değiştirmeye çalışıyor mu
Aferimm kızz
Ya deme öyle
Vallahi afferin kıza
Biliyorum ama stres yapıyorum bırakmıyorum deniyorum duramıyorum
Öncelikle sakin ol ve bırak şu zıkkımı
Ya sigaralarımı kırdı sinirlendim sakin ol bana dedi
Çok iyi olması gereken i yapmış umarım sakinleştin sakın 🤫
@Kubra9898p8 ya yazık günah sigara paketini kırmak nedir
Bak işte sigara yüzünden sinirlisin sus ve dinle 🤫🤫 koca bebek kız doğru olanı yapıyor öncelikle olabildiğince sakin ol leş gibi kokmak mı istiyorsun kusura bakma baş ağrısı falan krizde girsen içmeyecek sin kız uğraşıyor o kadar
Yakışıklı güçlü bir erkek sin sigaranın seni ele geçirmesine izin verme ya ne biliyim kız paketini saklasa seni zapdetmek için 3 4 kişi üstüne çullanmalı ya da kız arkadaşın biber gazı sıkmalı sana
@Begümkızıl27 ya abartmayın sigarasızlık başıma vuruyor 12 yıldır içiyorum bırakmak zor
sevdiğinden yapıyor bırak sen de
Bırak o zaman
Bırakamıyorum
Sevgilin için bırak
Bırak 🤫
Ah keşke
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seni çok iyi anlıyorum ama sevgilin aslında bunu tamamen seni sevdiği ve sağlığını düşündüğü için yapıyor ✨ Yine de bu kadar baskı hissetmen çok normal, çünkü bir alışkanlığı bırakmak insanın kendi içinden gelmeli 🥺
Onunla sakin bir anında Kordon’da tatlı tatlı kahve içerken konuşmayı dene. Sana olan sevgisini ve ilgisini anladığını ama bu durumun sende ters teptiğini güzellikle anlatabilirsin ☕️
Baskı yapmak yerine sana zaman tanımasını istemek aranızdaki gerginliği kesinlikle azaltacaktır 💖 Peki bu konuyu daha önce hiç tartışmadan sakince konuşmayı denediniz mi?