Sevgilim sigarayı bırakmıyor ve bu durum beni çok rahatsız ediyor. Sigaranın kokusundan kendinden nefret ediyorum. Bırakması için ne yapabilirim. Sigara içinler bırakanlar lütfen yazar mısınız
Cevabın nedir?
Karabaş otunu al aktardan çayımı içsin tane tanedir Karabaş otu iki tane yeter bir bardak suyu kaynat sonra iki tane Karabaşı içine at 10 dakika demlensin ayrıca Karabaş otunu dilinin altına da koyabilir veya çiğneyedebilir ama herhalde sevgilin Bırakma taraftarı değil ona bitki Çayı yap Sağlığın için de ve bunu yap içir ama ne OLDUĞUNU söyleme bitki Çayı de uydur bir şey kedi otu ya da adaçayı da olabilir rahatlatır bundanda içir Karabaş ve kedi otu daha etkili aşağı yukarı bir iki ay Sürer ama emin ol sigarayı birden bırakmaz azaltır içmek istedikçe kokusundan iğrenecek bu etkiyi yapıyor Karabaş
04 Yorumla
Soran+1 yıldeneyeceğim. çok teşekkür ederiimm
Soran+1 yıltamam çok teşekkür ederiimm
En İyi Cevaplar
+1 yılZorlama kendisi bırakmalı sen ona sadece destek olabilirsin. Sürekli söylersen daha çok sigaraya yönelir nazikçe zaman aralıklarıyla onun saglı açısından konuş gelecekte yaratabileceği sorunları örnek olarak günde 1 paket sigara içen insan en ufak bir rahatsızlık geçirdiğinde veya ameliyat olması gerektiğinde anestezinin etki etmediğini baskı yapmadan anlatmalısın daha başka birşey yapamazsin zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederiim
Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Onunla sevgili olurken aklın neredeydi?
Çıkmaza giren ilişkilerde veya çabuk biten evliliklerde en sık rastlanan sebeplerden biridir "ben onu zamanla değiştiririm" düşüncesi..
İnsanları değiştirmeye çalışmayın.. Ya olduğu gibi kabul edin, ya da biribirinizin vaktini almayın..13 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun..
Soran+1 yılvakit almak değil zamanla değiştiririm dediğim bir özellik değil kişilik değil. sigara zararlı ve içmesini istemiyorum. ben sevmiyorum diye değil kanser olma ihtimali var
- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim benden sigarayı bırakmamı ilk başta bisey demem. Israrla buna devam ederse sigara paketini ağzına sokarim. Baska türlü susturamazsın.
26 Yorumla
Soran+1 yılahahaha cidden güldüm buna :D
- +1 yıl
Şu an gribim öksürük de var ve elimde sigara var. Boşa cabalamayin gızlar
- +1 yıl
Erkekler zayıf varlık lardır isteslerde bırakamazlar uğraşma sevgiline hayata bıraktıramasın
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
79Cevap
+1 yılSevgilin sigarayı bırakmazsa sen sevgilini bırak. Sigara içen bir kızla birlikte olamazdım sanırım. Yanında kül tablası gibi kokan birisiyle kimse gezmek istemez. Öpmek için dudaklarına yaklaşacaksın ve bir anda suratına kusacaksın. O zaman kesin bırakır :)
11 Yorumla
Soran+1 yılahahah :D
Aşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı. sevıorsan cocugu cabalaman anlamsız.. onun görüşlerine ve kararlarına saygı duymalısın.. hadı sıgarayı bıraktı hosuna gtmeyen her davranısında bunu degıstır bunu degıstır mı dıceksın.. senden sonra senle cıkmaktan sonra basladıysa sıgaraya ufak bı hakkın var. ama senden once ıcıosa cıkarken bılmıormuydun ıctıgını? :)
03 Yorumla
Soran+1 yılilk başlarda bilmiyordum. ilk günden beri bıraktırmaya çalışıyorum. her şeyini değiştirmeye çalışmıyorum tek istediğim sigara içmemesi
Soran+1 yılhiç mi başka ihtimal yok :(
- Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılBir insanla bir yola çıkarken onu huyunu nasıl değiştiririm diye değil ona katlanabilirmiyim diye düşün kimse değişmez
22 Yorumla
Soran+1 yılbu bir huy değil. herşeyiyle kabul ediyorum değiştirmiyorum ama sigara sağlıklı iyi bir şey değil. sevgilimin göz göre göre ölmesine göz yumamam
- +1 yıl
Üzgünüm ama kendi istemiyorsa asla bırakmaz
+1 yılspor yapiyor mu bilmiyorum ama sigarayi biraktiktan sonra daha rahat spor yapiliyor. spora baslatip sigarayi biraktirabilirsin, sigaranin zararlarini bu sekilde anlayabilir onun disinda eger kimse sigara birakmayi kafasina koymamissa birakmaz kesinlikle.
01 Yorumla
Soran+1 yılkürek yapıyordu
Neden ısrar ediyorsun alkolik degil kes degil sigara iciyor o kadar baski yaparsan sigargi cogaltir guzel guzel ikna et eline yakismiyor de sigara kokunu bastiyor gbi seylerle basla azcik azalt benm yanimda icme de. birden birak dersn asla birakmaz
01 Yorumla
Soran+1 yıldenedim tatlım başarılı olmadı. kesin çözüm arıyorum
+1 yılkonuşarak akılcı mantıklı telkinlerle fazla sıkmadan hele hele kesinlikle sigaramı ben mi gibi saçma bir tercih yapmaya zorlama. Örn : Seni öpünce kül tablası yalamış gibi oluyorum. Bunu bir dene mesela işe yarar genelde
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederiimm
+1 yılİciyosa sen onu birak diyoz yok seviyom seni biraksin yok seviyo birak icsin hasta ne istiyon ya icsin kendini dusunmuyosa senmi dusuncen sahsen ben iciyorum kocami birakirimm cok rahat sigarayi birakmammm :)))
05 Yorumla
Soran+1 yılyok artık :D ben bırakmam ama sigara içmesin ne anlıyorsunuz anlamıyorum. bağımlılığı nasıl bir şey. bırakılmayacak gibi mi
- +1 yıl
Yani birakilmayacak gibi tabi ustune gitme daha sevgili oldugunuzdan demiyo birakirim seni diye inan evlenince seni birakirimm onu birakmamda diyecek ilk baslards hayatim sen istemezsen hayatta icmem gibi yalands soyleriz bizz acik acikk hahaaa :)))
Soran+1 yılevlenince eve sokmam :D tek çözüm bu artık
- +1 yıl
tespitlere bak hahaha :))
Soran+1 yılnesi var :D
+1 yılsanane, sanane. ister içer ister içmez, bu onun sağlığı senin sorumluluğun değil. nefret ediyorsan neden çıkıyorsun baştan düşünmelisin
bunları. çocuk değil ya. istemiyorsa ağzında kuş tutsan bırakmaz.05 Yorumla
Soran+1 yılsağlığı için istemiyorum kanser olma ihtimali var
- +1 yıl
o istemiyorsa bırakmak o iş yaş
Soran+1 yılhiç mi çözüm yok her yolu deneyebilirim
- +1 yıl
birden söyleme bence. sır onunda bunu arzulamasında. istersen haftada kaç paket içtiğini ayda bunun ne kadar olduğunu hesaplayın. zararlı içme dersen işe yaramaz. spora yazılı değilse seveceği bir spor dalına yazılmasına teşvik et. genelde insanlar spora yazılınca ve bunu gerçekten sevince sigarayı bırakıyor. birde çevresinde içiliyorsa o da içer ama spor a giderse orada genelde içilmiyor belki farklı bir ortam olur onun için. yeni sigara içmeyen arkadaş cevresi.
Soran+1 yılçok teşekkür ederiimm
Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı. Benim eski kız arkadaşımda senin gibiydi içme içme çok kötü kokuyorsun yanımda içme üstüme siniyor en sonunda yeter bea kızım dedim. Ben bıraktım sigarayı oo beni bırakmıyor anla bunu dedim. ondan sonra saygı duydu sigara içmeme.
03 Yorumla
Soran+1 yılsaygı duyamam çok kötü bir şey içmesini istemiyorum asıl buna saygı duymasını istiyorum
Soran+1 yıl:((
Gizli Üye(25-29)+1 yılsöyle yanında içmesin yanına gelirkende falan parfüm falan sıksın bırak denince bırakılmıyo benim erkek arkadaşımda söylüyor ayrılmakla tehdit ediyor ama olmuyor sussun dye bıraktım dedim böyle gidiyor nereye kadar gidicekse artık her gün birlikte flan değiiliz üstüm basımda kokmuyor anlamıyor yani rahatsızda olmuyor nereye kadar devam ederse edicek böyle :S
04 Yorumla
Soran+1 yılsağlıklı bir şey değil. bir sigara yüzünden sevgilinizi kaybetmenize değmez. ben sevgilimlede konuştum onaylıyor ama bırakamıyor oda
Cevap sahibi+1 yılsağlıklı bişey olmadıgını biliyorum içen herkesde biliyorum ama bağımlısı olduktan sonra çok geç şahsen denedim 20 gün içmedim mecburiytten imkanım oldu gittim aldım hemen babamdanda biliyorum hastalandı bu yüzden tedavi gördü 8 ay tedavisi bitti günün ertesi günü sgra yaktı beyinde sürekli bişey dürtüyo seni özellikle çok sinirli insanların bırakması daha zor :/ beni bir şekilde böyle kabul edicek hedikkat ederim onun yanında içmem üstüme basımada dikkat ederim. Ama ben onun bazı huyları değiştiremiyosam öyle kabul ettiysem bir şekilde böyle kabul edicek bu gizlide kalmıycak eminim bir gün öğrenicek ama beni mecbur bırakan o :/ he sana bişey deme demiyorum inşallah bıraktırabilsin güzel bişeye vesile olursun =)
Soran+1 yılinşallah bıraktırabilirim. sizde bıraksınız çok iyi olur
Cevap sahibi+1 yılİnşallah gerçkten isteyip bırakırım bir gün =)
Birakmiyorlar canim üzgünüm ona bu rahatsizligini anlat güzelce eger o da isterse birakir ancak ama sonra ufacik bir tartismada senin yuzuden iciyorum der yine içer basima geldi biliyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılkırıcam tüm sigaraları o olacak
bence alismaya calis yoksa arada sen kaynarsin sevgilim icmiyor, ben iciyorum bende kalp ve ulser var biraktirmaya calistigi zaman ayrildigimizi hatirliyorum aksjdksjd
03 Yorumla
Soran+1 yılne derse bırakırsın
Soran+1 yılkola kullanmıyoruz. sigara direkt zehir ak ciğerler bitiyor. kolunda söndüremem ama sigaralarını kırdım diye etmediği laf kalmadı bugün
Valla benim sevdiğimde bırak diyor çok sigara kokuyorsun diyor bende sigara kokmayan birini bul diyorum susup kalıyor...
02 Yorumla
Soran+1 yılsigaara kokmayan birini bulsa ne yaparsın
Ben 7 yıl içip bıraktım. İyi bir nedeni olmadan siğara brakılmaz.
16 Yorumla
Soran+1 yılsen neden bıraktın
- +1 yıl
Önce bronşit oldum zonra zatüryeye çevirdi daha sonra vereme yakalandım. Öksürdüğümde ağzımdan kan geliyordu. Doktora gittim, film çektiler ve doktor sana bir iyi bir kötü haberim var dedi.
İyisi 2 tane karecigerin var herkesde 1 tane iken sende 2 tane dedi.. Kötüsüde akcigerin yok dedi.. Düşün artk akciger iltihap ve nikotin katranından siyahlaşmıştı.. Ciğerinde kis oluşum başlamış kansere doğru ilerliyorsun bu şekilde devam edersen 1 yıl içinde ölürsün dedi..
Bunları duymanın ne demek olduğunu o ana kadar bilmezdim. Ölümden korkmam ben ya derdim bazen ama dile kolaymış gerçekten, gerçek manada bir hekimden öleceğini duymak insanı öyle sarsıyor ki.. İşte benim siğarayı bırakma nedenim bu.. Oldukça da iyi bir neden..
Sonrasında yaklaşık 2 yıl tedavim sürdü kemoterapi gördüm falan.. Allah'a şükür bırakalı2 yıl oldu ve şu an için sorunum yok. Darısı içenlerin başına..
Soran+1 yılGeçmiş olsun. inşallah bende bıraktırabilirim böyle şeyler kimsenin başına gelsin istemem
Soran+1 yılya sigaradan hastalanan biriyle görüşme sağlayacağım ya doktora yalan söyleteceğim tanıdığım doktorlar var. başka seçeneğim kalmıyor
Bağımlıysa baya, çok zor. 7/24 yaninda olmadigi icinde biraktigindan emin olamazsin. Hastaneye gidip seans gorebillir ama boyle birakan arkadaslarim var cok etkiliymis.
01 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle. bu akşam bir konuşacağım baktım olmadı doktora başvuracağım
Valla sigara icen biri olarak bunu yazmam ne derece dogru bilemem ama farkli ugraslar bulsun eger sıkılınca iciyosa. Disini fircalasin sonra direk icsin vs tadinin kotu gelmesi icin
01 Yorumla
Soran+1 yılhiç sanmıyorum tadının kötü geleceğini
+1 yılbence o kendi kokusunu duymadığı için abarttığını düşünüyo iğrenç bir koku fazla üstüne gitme ama çaktırmadanda alttan alttan laf sok tiksinir bırakır belki
011 Yorumla
Soran+1 yıllaf sokmada üstüme yok ama anlamıyor. bir kere ben içiyim anla nasıl olduğunu dedim bir kere içtim öptü yinede bana tatlı geliyor nesi var bunun dedi
- +1 yıl
ben aslında sende başla içmeye yanına gidince anlasın diycektim ama aklımada geldi denemiştir diye başkalarınada söylet arkadaş çevrenize falan belki etraftaki insanlarda söylerse anlar
Soran+1 yılAnnesi babası konuşuyor anlamıyor. Birde bana saygılı olur musun diyor. İstememek en doğal hakkım değil mi. Ben içiyor olsam o bıraktırmak istese çalışırım. iyi bir şey değil sonuçta. Başka bir çözüm bulamıyorum ne yapacağım bilmiyorum
- +1 yıl
inada bindirmiş o baksana en azından insan tamam der senin için çabalıycam der imkansız çünkü aniden bırakması irade lazım
Soran+1 yılbir ara bıraktı hiç yanımda içmiyordu sadece evde içiyordu ama şimdi geri başladı yavaş yavaş olmuyor
- +1 yıl
psikoloğa falan gidin diycem ama
Soran+1 yılsigara içinde gidilir mi ki
- +1 yıl
sigaradan hemen önce çekirdek çitlemek tiksindiriyomuş bir dene istersen çaktırmadan yap anlamasın onun için yaptığını
Soran+1 yılöyle midesiz ki onuda yapar tiksineceğini sanmıyorum
- +1 yıl
işin çok zor valla eyvah eyvah
Soran+1 yılkesinlikle
+1 yıleğer sana değer veriyorsa bırakmanı bunun çok itici bir davranış olduğunu ve bu yüzden ona yaklaşmak istemediğini söylersin ama sakın bırakması için baskı uygulama bunu yaparak bıraktırabilirsin ;)
05 Yorumla
Soran+1 yıldenedim :D türlü türlü çözümler buldu ameliyat eldiveniyle sigara içiyor havaya üflüyor ve ağız suyuyla ağzını çalkalıyor.
- +1 yıl
kokusu gitmiyorsa bunları yapman hiçbişeyi dğeiştirmiyor dersin ayrıca sende inatla bıraktırma isteği olduğu için fobi haline gelmiş bir yönden psikolojik yani ona bunu söylemelisin bu yeri geldiğinde ciddi tartışmalara da yol açar "ayrılmak için bahane mi arıyorsun" gibi sorulara maruz kalabilirsin, haftalık küskünlüklere de yol açar gibi gibi..
Soran+1 yıl1bucuk yıldır çoğu kavgamız sigaradan
- +1 yıl
kaç senedir içiyo belli ki tiryaki.
Soran+1 yıldemekki
+1 yılChapmix diye çok güçlü bir ilaç var onu kullansın önce araştır yan etkileri falan çok eğer dayanirsa kesin çözüm
012 Yorumla
Soran+1 yılne işe yarıyor nasıl bir şey
- +1 yıl
Ahaha ya istemsizce güldüm , ne işe yarayacak allah aşkına sorduğun soruya cevap verdigime göre baş ağrısına iyi geliyodur kesin :)
Soran+1 yılo anlamda değil. soğutuyor mu azaltıyor mu ne yapıyor onu soruyorum
- +1 yıl
Sogutuyor yavaş yavaş azaltıyor. yavaş dediğim 15 gün bilemedin 20
Soran+1 yılkaç gün ilac kullanmalı biliyor musunuz
- +1 yıl
Normalde30 gün ama 15. gunde birakiliyor
genelde
Soran+1 yıltekrardan sigara isteği oluyor mu. biliyor musunuz
- +1 yıl
Benim bizzat annem ve Teyzem kullandı çok aşırı iciyorsa tekrar bir hafiften tetikliyor mesela annem tekrar Bir iki tane içti bıraktıktan sonra tekrar ilacı kullandı artık hiç içimiyor ama iradesi gucluyse zaten dönmez bir daha Teyzem donmedi mesela
Soran+1 yıldoktor yazıyor mu yoksa eczzaneden direkt mi alınıyor
- +1 yıl
Yok doktora gerek yok eczaneden direk alınıyor ama kullanma talimatini vs hepsini okuyun belirli hastalığı olan kullanamiyir yan etkileri vs eczaci anlatır zaten
Soran+1 yıltamam çok teşekkür ederiimm
- +1 yıl
Rica ederim ne demek :)
+1 yılsigara içen biri olarak söylüyorum çok zor yani içmiyorum der yine içer canım
04 Yorumla
Soran+1 yılevet biliyorum ne olması lazım bırakması için. siz ne olursa bırakırsınız
- +1 yıl
ben önceden çok içiyordum şimdi babam kalbinden rahatsız ve kendi bildi bileli içiyor onu mafeden sigara günde bir paket bitiyorsa şimdi 2-3 tane içiyorum bu benim için büyük bir değişim babamın bu halini gördükçe ileriyi düşünüyorum bence böyle şeylerle örnek verebilirsin tatlım emin ol tamamen bırakmasa bile azaltır :)
Soran+1 yılçok teşekkür ederiimm sigaradan kanser olmuş birini ziyarete götüreceğim umarım işe yarar
- +1 yıl
rica ederim mutlaka yarar etkiler sağlık insanı
Birakmaz ben bu yuzden cok sevdigin sevgilimdeb ayrildim, sigara icmek icin degil tabi, sigara yuzunden. Sevgilisi icin birakanda gormedim
03 Yorumla
Soran+1 yılbırakması için nasıl bir çözüm bulabilirim. sen hangi durumda bırakırsın
Soran+1 yıldenedim ama tekrar deneyeceğim. teşekkür ederiim
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılSigara içmediği her gün için bir öpücük ver. Bırakır.
01 Yorumla
Soran+1 yıliçtiği gün öpmüyorum türlü türlü çözümler buluyor
sevgilin kendi kafasında sigarayı bitirmediği sürece senin yapacak hiçbir şeyin yok
03 Yorumla
Soran+1 yılo kadar mı kötü durum
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılnasıl bıraktıracağın hakkında bir şey diyemem ama eğer ikna olursa azaltarak bırakmayı denemesin bırakamaz. Aniden bırakması gerekir.
02 Yorumla
Soran+1 yılonun düşündüğü ve bu zamana kadar yaptığı azaltarak bırakıyorum diyip sigaraya devam etmesi. kesinle aniden bırakması gerekiyor
- +1 yıl
aynen gerçekten bırakmak isteyen adamın bile yanında sigara olursa bırakamaz. www.erepublik.com/.../20
ne yapsın çocuk hayat zaten çekilmiyor üstüne bir de sevgili yapmış sigarayı bırakırsa kanser olur esas :D
15 Yorumla
Soran+1 yılbir kere biz çok iyi bir çiftiz :D asla benimle ilgili sorun yok :D
Soran+1 yılahaahah alakası yok ya demeyin öyle :D
Soran+1 yılneden :D
zorlama kesinlikle daha kötü olur. yanında içmedikçe ödüllendir falan tatlı dille yaklaş ters teper yoksa
01 Yorumla
Soran+1 yıl1bucuk yıldır denemediğim yol kalmadı annesiyle konuşuyoruz bir şey deniyoruz bir yolunu buluyor. öpmem dedim ağız suyu aldı elin kokuyo tutmam dedim ameliyat eldiveniyle içiyo üstün kokuyo diyorum havaya üfleyiparfüm sıkıyor
İcinden gelecek baskasinn lafinla birakamz kimse
Bununla ilgili film vardi onu izletebilirsin00 YorumlaBn biraktim tamamen kisinin pisikolojisine bagli kndi kafasında bitirmeli once kndine soz vermeli cunku sigaranin bu zaman kadar hiç faydasini görmedim 8 senedir ictim hayatimi mahvetmekten baska birseye yaramiyo inanin bir faydasi yok boss..
01 Yorumla
Soran+1 yılne oldu da bıraktınız. nasıl bıraktınız
Bir Anda Bırakamaz Kardeşim Yavaş Yavaş Önce Azaltmasını Söylemen Gerekir Öyle Öyle Unutur Bazen Olur Hiç İçmez ve Bırakabilir Artık Orası Ona Kalmış ve Sporla Uğraşsın Sigara İçilen Ortamdanda Uzak Dursun Zayıfsa Kiloda Alır Bıraktığı Zaman...
04 Yorumla
Soran+1 yılkürek yapıyordu ve yine içiyordu. yavaş yavaş denedi ama yine olmadı
Soran+1 yılahaha içenlerede kötü olacak :D
Sevgili mi sigara mı deseler sigara derdim ama bu ara ikiside yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılne güzel işte. ne anlıyorsunuz sigaradan anlamıyorum ki
senden vaz geçer ama ondan asla dene birkere sigara kokuyorsun içmesen olmazmı hatırım için dersin
00 Yorumlabunu bir izle sevgilinede izlet uygulasın bu adam bırakmış coguda bu sayede bırakmış
https://youtu.be/Z6S-LDN5cgA10 Yorumla
+1 yılBen de başlarım de
seni düşünüyorsa azıcık bırakır ya da bırakmaya çalışır :/01 Yorumla
Soran+1 yıliçersen sigarayı parmaklarında söndürürüm ben nasıl bir şey olduğunu biliyorum sen başlama ddedi
+1 yılSenin sevgilin, gir damardan. Anlat iste hastalklarini tek ona degil sana da zarari olduğunu.
04 Yorumla
Soran+1 yılanlattım bağımlı değilsin anlamıyorsun lafa gelince kolay diyo. ben anlatıyorum bırakması için bir çok şey o bana daha fazla şey anlatıyo bırakamıyorum diye
- +1 yıl
Al eline bir poset sakiz şeker falan. Git at önüne ytr birak artk bn snn ugrasiyrm gir de cek gt. Sonra o düşünsün sen bukadar cabalarken ve onun elinde olan biseyken neden seni üzdüğünü
Soran+1 yılçok teşekkür ederim yapıcam hepsini
- +1 yıl
:) rica ederm
sen onu bırak (geri dönücektir hemde sigarasız bir şekilde)
01 Yorumla
Soran+1 yıldeneyeceğim bunu
şunu söyle; la lavuk kendini düşünmüosan bizi düşün doğacak çocuğmuzu düşün ne biçim adamsın la sen
03 Yorumla
Soran+1 yıldenedim :(
Soran+1 yılseviyor eminim sevmiyor değil ama bırakmıyor anlamıyorum bırakmamasını. bağımlılığı nasıl bir şey bırakılmıyor mu ki
Sana göre mi şekillenecek yoksa sağlık bakanlığına mı oynuyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılkeyfimden bırakmasını istemiyorum sigara sağlklı bir şey olsa her neyse ama astımı var ve kan tükürüyor. gırtlak kanseri olma ihtimali yüksek
+1 yılcok zor :) nısnlıyken eşim evlenelım bırakcam dedı evlendık yok :) cocuk olsun bırakcam oldu yok :) ramazan gelıyo bırakcam anca kandırıyo bn ümidi kestim
00 Yorumla
+1 yılAdamlara birakmazsan ölursun diyorlar birakmiyorlar senin sozunle birakirmi saniyon
Seni birakir sigarayi birakmaz.02 Yorumla
Soran+1 yılneden bırakmasın ki. bir yolu olmalı bence
- +1 yıl
öyle bir yol yok yoksa sigaray zam geldiğinde çevrende doğru düzgün sigara içeni göremezdin.
- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılYa Allah aşkına nedir bu çaba , içiyosa içsin çocuk gönlünce. Takmayın bu kadar.
03 Yorumla
Soran+1 yılfaydalı bir şey değil. bir insan sağlığını neden önemsemez. çok saçma
- +1 yıl
yenilen içilen çoğu şeylerin faydalı olduğuda söylenemez. tamam sigara daha zararlı olabilir belki ama alışınca bırakmak zor kafasında bitirmesi lazım , yoksa bıraktıktan kısa süre içinde yine başlıcaktır.
Soran+1 yılteşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılbende çok uğraşıyorum ama olmuyor malesef herşey beyinde bitiyo önce kendi istemesi lazım
04 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle. burdaki bütün önerileri tek tek yapıcam artık olmazsa başka çözüm bulucam
- +1 yıl
ben doktordan randevu aldım gidicez diye yine gelmedi
Soran+1 yılkendim için gidiyorum yanımda ol de. eğer poliklinikte sigara bırakmak için yazmıyorsa öyle yap içeri girince çıkamaz
- +1 yıl
haklısın dur bide öyle ayarlıyım
Sigara icen adama birak birak diye ustune gidersen eger, seni birakir ustune bir sigara yakar :D
12 Yorumla- +1 yıl
Ben üstüne gittim ve bıraktı :))))
Soran+1 yılnasıl oldu ne dedin :D
+1 yılbenm de sevgilim içiyo kız olmasına regmen napcaz bilmiyorum
04 Yorumla
Soran+1 yıldövelim :D
- +1 yıl
kıyamam kii :)
Soran+1 yılahahha bende :D
- +1 yıl
yatakta dövüyorum işte biraz anlarsın ya :D
Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı. Ne gerek var böyle şeylere ya bn 6 senedir iciyom gayet güzel yani. d
03 Yorumla
Soran+1 yılsağlık sorunları var onada zararlı faydalı bir şey olsa hadi neyse de kötü bir şey sonuçta
Soran+1 yılkan tükürüyor kanser olma ihtimali var. sanırım kanser olunca bırakacak
zorlama sadece destek ver başaracağına dair kendiliğinden bırakır.
03 Yorumla
Soran+1 yıldestek veriyorum konusuyorum zorlama yapmıyorum ama günde 2 pakete yakın içiyo
Soran+1 yılsanmıyorum herşeyini biliyorum annesiyle konuşuyoruz bir sorunu yok anneside bırakmasını istiyor. ama çözüm bulamıyoruz
bende sigara kullanıyorum bende bırakmayı düşünüyorum ama bırakamıyorum alışmış olan bir insan kendi beynınde öldürmeli sen bir şey yapamazsın :)
01 Yorumla
Soran+1 yılne olursa bırakırsınız siz
Seni öperken ya sigaramı içtin yine de kısa kes öpmeyi. ;) yanına gelirken içeyecektir emin ol eğer eşşek değilse o kadar^_~
02 Yorumla
Soran+1 yılo kadar eşşek :D
birak ya adamin bir sigarasi var kumarmi oynuyor ickimi iciyor sanki
00 YorumlaSigarayı bırakmak o kadar kolay olsa bunca insan niye uğraşsınki?
00 YorumlaSeni bırakır sigarayı bırakmaz fazla baskı kurma bence :))
02 Yorumla
Soran+1 yılbırakmaz beni :)
Cayina ya da kahvesine biraz tutun koy iki uc kere dene olur ise yariyor
03 Yorumla
Soran+1 yılsoğutuyor mu yoksa sigara ihtiyacını mı karsılıyor
Soran+1 yılteşekkür ederim
+1 yıldudaklarında söndür, kesin bırakır ama hanginizi bilemem
05 Yorumla
Soran+1 yılbırakmaz beni ama döver :D
- +1 yıl
cesaret edebilirmi buna gerçekten
Soran+1 yılsevgilin dudaklarında sigara söndürüyor. çok güzel yaptın aşkım bir daha mı yap dersin
- +1 yıl
haklısında eline falan vursun dövmek niye
Soran+1 yıldövdüğü yok ortaya attım sadece
+1 yılkimse için alışkanlıklarımdan vazgeçmem.
oda öyledir.01 Yorumla
Soran+1 yılkötü alışkanlık alışkanlık değildir
boşuna uğraşma içmeyii seviyorsa hayatta bırakmazz üzerine gidersen daha çok içer ben öyle yapıyorummm:)
02 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel yapıyorsunuz
+1 yılSigaraya bağlı hastalıkların olduğu hastane polikliniğine götür :)))
00 Yorumlasigarayı bırakmazsa , birdaha ışıkları kapatmıycağını söyle 1 hafta sonra bırakır zaten :D
00 Yorumla
+1 yılBırakmayı istemediği sürece bıraktıramazsın. Önce istemesi lazım.
04 Yorumla
Soran+1 yılsigarayı bırakmak istemesini istemesi için çabalayacağım. karışmış olabilir ama anlamışsınızdır siz :)
- +1 yıl
Evet anladım. Ama asla "sigarayı bırak" deme. Sadece rahatsız olduğunu farketmesini sağla. Yanında içmemesini falan rica et. İçtikten sonra öpmesine müsaade etme. Gibi gibi..
Soran+1 yılteşekkürleerr
- +1 yıl
Rica ederim.
Kendisi istemedikten sonra bırakmaz. Sen sadece yanında içmemesini engelleyebilirsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yapabilirim onu
Soran+1 yıldeneyeceğim
Bende içkiciyim ne var dış fırçalayınca sana ne zararı var :))
00 Yorumlaişte ilişkiler böyle böyle gerileme dönemine giriyor
00 Yorumla- Devamını Gör (59)
Devamını Gör(104)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği