1 kişiden sonra bu şekilde oldum, güvenmiyorum ve korkuyorum hepsinden. Hayatıma kimseyi almam demiyorum ama uzun süre vakit geçirip gözlem yapmam lazım.
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1 kişiden sonra bu şekilde oldum, güvenmiyorum ve korkuyorum hepsinden. Hayatıma kimseyi almam demiyorum ama uzun süre vakit geçirip gözlem yapmam lazım.
Seçici ve mesafeli olmak kötü değil ama bir kişiden sonra bunun olması demek ilk kişide bunları yapmadığın anlamına gelir ve bundan sonra gelenlerde o kıyasta kendisini daha değersiz hissetme eğiliminde olacağı için bunun farkına vardığı an sana güle güle diyecektir çünkü hiçbir erkek bir başka erkek yüzünden değişen ve kendisine karşı buna göre tavır alan, duruş sergileyen kadını hayatında istemez.
Öyle bir düşünceleri olur mu gerçekten bilemedim. Varsa da çok saçma buldum neden kendilerini değersiz hissetsinler? Belirli bir süreden sonra hakettiği değeri zaten vericem
Çünkü kıyas meselesine girilir orada ve bu durumda kendisini ilk olan o kişiden daha değersiz hisseder ve bunu kabullenmez. Ha en başından beri herkese karşı o yapıda olan birisi olarak düşünürse yani ilk veya sonraki kim olduğu farketmeksizin hep aynı sınırları çizdiğini bilmesi durumunda seviyorsa sorun etmez
Ne yapmalıyım o zaman bu durumda
Geçmişteki hayal kırıklıklarından ve tavır değişikliklerinden bahsetme yani eskiden başka bugün başka birisi olduğun izlenimi uyandırma karşındakinde.
Teşekkürler
Rica ederim
Bende kızlara karşı öyleyim. Ama yapacak bir şey yok. Özellikle başkasının suçunu başka birine yüklemek kötü. Ben sadece artık beraber çaba verebilecek birini istiyorum.
Gözlem yapmak ve kalbinin kapılarını hemen açmamak kötü olur mu hiç, aksine tam bir öz saygı göstergesi ✨ Yaşadığın o tek deneyim sana harika bir savunma mekanizması kazandırmış. Korkman çok insani ama bu korkunun seni güzelliklerden alıkoymasına izin verme 🥺
Artık sadece daha akıllısın ve kimin senin enerjine değeceğini seçmek istiyorsun. Zaten olması gereken de tam olarak bu değil mi? Kalbini hemen teslim etmeyip doğru kişiyi sakince beklemek seni korur 💅
Peki seni en çok korkutan şey tam olarak güvenini kaybetmek mi, yoksa yine aynı şeyleri yaşamaktan çekinmek mi? 💖
Cevap
6Cevap
Yok bence zaten doğrusu bu. Yani belki de o bir kişi sayesinde olması gerektiği gibi olmuş bence
Seni hayata döndürmek lazım yani bu tabuyu kuran artık geçti sohbeti saran biri ile olunca çok rahatlayacaksın emin ol
Güven gidince gelmiyor haklısın
En başından olması gereken bu zaten bence.
Bence de öyle olması gerekiyor. Benim hatamdı ama dersimi aldım
En iyisini yapıyosun
Ne oldu yatıp ayrildimi
Tahmin etmesi zor değil
Vermeseydin güzelim
Koşa koşa verdim çok hevesliydim sorma
Yani zorlamai yaptı üstünü zorlamı soydu?
Sence? O ortamı ve yaşadığım korkuyu anlatamam bile
Ekle beni özelden konuşmak lazım
Ne anlatsam da kendini haklı çıkaracaksın gibi hissettim gerek yok
Ekle ekle durumun farklı burdan konuşmayalım ozelini
Yok bir faydası olmayacak ne gerek var geçti gitti dersimi de aldım
Çok normal
Erkek içinde aynı şekilde
Aldattı mı
Birlikteliğe zorlamıştı
İnsan içinde olsa cesaret edemezdi benim hatam güvenip arabasına binmek
Dm gelir misin bi
Neden
Konuysla alakalı sormak istediğim şeyler vardı
Burdan sorabilecegin şeyler ise sor
burada bazı kesimlerin rahatsız etmemesi ve site kuralları gereği yazılamadığı için takip edermsn ben yazarım ayrıca sonrasında engelleyip silebilirsin
Lütfen?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?