Ailemle, arkadaşlarımla vakit geçirince hep bir şeyler eksik kalıyor. Hakkıyla fedakârlık yapabileceğim, hislerimi paylaşabileceğim bir kıza ihtiyaç duyuyorum. Okulda filan kendime yakıştırdığım birisi yok. Artık bunalıma girdim. Bu güne kadar tek tabanca geldim ama bundan sonra dayanamıyorum. Bu işin sonu ya ömür boyu tek tabanca kalmak ya da alkolizm. Kadınlara karşı ılımlı da değilim. Ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21aga yemin ederim sen=ben.. doğru insan çıkmıyor karşıma
Sosyal biri misin?
Evet ama ağırbaşlı ve babacan davranırım
Sana açılan ya da senin açıldığın birileri var mı? Onun haricinde yapabileceğin daha önce girmediğin farklı ortamlara girip bulma şansını arttırabilirsin birileriyle arkadaş olup konuşarak, ya da iyice araştırıp birini gözüne kestir sonra onun peşinden koş agafsgd
Bana açılan kimse olmadı. İlgi duyduğum insanlar oldular, onların da her birisi ayrı ayrı ilgi manyağı egoist tipler çıktılar. Sanaldan da denedim birkaç kişiyle, onlar da olmadı. Farklı ortam derken okuldaki ortam kısıtlı 150 kişiyle muhatap olabiliyorum onların içinde de harbi elimi ayağımı titreten kimse yok
Farklı ortamdan kastım okul harici ortamlar örneğin kulüplere kurslara katılabilirsin. Hem bu sayede ortak ilgi alanlarınızın olduğu birini bulma şansın artar.
Küçük bir yerde üniversite okuyorum kulüp ve kurs yok desem inanmazsın. Okul haricinde hiçbir iey yok.
Okulda kulüp bile yok
Kitap okuma kulüplerine katıl internet üzerinden hem birini bulamasan bile kitap okumuş olursun afsgsgd onun haricinde instagram gibi sosyal medya üzerinden ilgi alanlarının olduğu sayfaları takip edip oradaki inananlarla iletişim kurmaya çalışabilirsin, sayfalara ilgi çekici yorumlar at yapılan yorumlara cevap ver. İnsanların profillerini incele, ava çık yani agsfdhhd
Kanka bilmiyorum ya. Çabalayasım gelmedi şimdi de
Anlatınca kulağa zor geldi farkındayım afsgsgd şansın döner umarım o zaman ne diyeyim
Nerede eksik var çözmeye çalışıyorum. Benden çirkin arkadaşlarıma bile kızlar kendileri yazdılar gözümün önünde.
Kendini eleştir o halde dışarı karşı itici bir tavır sergiliyorsundur belki, hatta yakın bir kız arkadaşın varsa ona sorabilirsin.
Hiç kız arkadaşım yok. İtici olmayı seviyorum.
Yukarıda kızların egoist olduğunu söyledin, egoist olmayan biri katlanamaz muhtemelen sana o yüzden en az senin kadar itici birini bul eğlenirsiniz hem belki agsfsg
Kanka öyle kızları buluyorum zaten hep. Ve böyle uyumlu, sakin tipler beni heyecanlandırmıyor. Neyse, bulsam bile mesela bakışırken ego savaşına dönüşüyor, sonra ben alttan alayım diyorum. Mesaj atıyorum. Kız engel atıyor. Genel olarak hep buna benzer şeyler oldu yani.
Benzer benzeri çeker demişler (dememiş de olabilirler) yani sakin kızların seni heyecanlandırmadığını anladım da diğer kızlarla da aranızda ego savaşı değil de kendi aranızda küçük oyunlar oynamak istiyorsanız anca bayağı aşık olmanız lazım sanırım, o da şans yani ne diyeyim ben sana seçenekleri sundum. Ya da egonu yen diyeceğim de onu seviyorsan o biraz zor muhtemelen.
Annemi keserim egomu bırakmam
Teşekkür ederim
Ricalar
Bence biraz duvarlarını yıkman gerekiyor.
Yıksam da yok ben sevemiyorum sevdiklerimi de elde edemedim zaten, gerçi etsem de bir cacık olmazmış
Niye olmazmış
Ne kadar boş insanlar olduğunu sonradan anladım. Duyguların etkisiyle gözüme perde ediyormuş meğer.
Ve zeki olduğumu düşünüyorum, bu yüzden bile uyum sağlamakta zorlanıyorum. Karşımdaki insan benim başımı döndürebilmeli. Bölümde bayağı iyi yerlerdeyim, kalkıp 50-60 alan kızlara kafamı bile çeviresim gelmiyor
Biraz egolu gibisin sanki
Elbette
Umarım aradığını en kısa zamanda bulursun
Teşekkür ederim ama sanmıyorum. Bulsaydım bulurdum.
Kaç yaşındasın
19
Anladım. Umarım bulursun