Selamss,
Hem cinslerimiz ilişkilerimizde hanımcı olmamıza neden olumsuz bakıyorlar?
Sizce bu kötü bir şey mi?

Selamss,
Hem cinslerimiz ilişkilerimizde hanımcı olmamıza neden olumsuz bakıyorlar?
Sizce bu kötü bir şey mi?

hanımcı olmak kötü bir şey değil, kendi bireyselliğini arka plana atıp tamamen kadının sözüne girmek kötü bir şey. arkadaşlarıyla oturup konuşmak, eğlenebilmek, her bireyin ruh sağlığına iyi gelecek bir şey, tabii sürekli arkadaşlarla beraber takılayım diye kadınını/erkeğini ihmal etmemek gerekir.
Kadınlar tuhaf ya dağ ayısı istiyorlar ama modern olsun diyorlar 😂
Hanımci erkeklerden nefret ederim tamam eşine saygılı olsun değer versin ama herşeyin fazlası zarardır erkek dediğin biraz sert olmalı bir duruşu çizgisi olmalı kadına hükmetmesini bilmeli oyuzden kılıbık erkeğe hayır ❌❌❌🤣
Öyle 😂
Hanımı erkek mutlu erkektir... sen sevdiğin kadına değer verirsen falan zaten o kadın senin için kötü olan hiçbirşeyi aklından dahi geçirmez sen onu mutlu ettiğin için o da seni eder etki-tepki meselesi hanımcılık iyidir
Cevap
11Cevap
Dışarıdan eril enerjisi düşük duran erkek evde aslan gibi yeri göğü inletiyorsa varsın hanımcı olsun
Hayır neden kötü bir şey olsun ki bende mesela hanımcıyım sonuna kadar.. eşim ne derse o derim her zaman çünkü benim için kendi mutluluğumdan çok eşimin ya da sevgilimin mutlu olması daha önceliklidir tabi ki de.
Hanımcı olması elbette kötü değil ama bazılarının eril enerjisi gerçekten çok düşük oluyor. Kadına resmen köle olup onun sözünden çıkmıyor. Buda fazla itici duruyor.
Hanımcı olması kötü değil. Ama her toplumda " karım daa karım " demesin! Bu sefer topumdaki değerini yitirir ve " kılıbık" karısının kölesı diye dalga geçerler. Evde hanımcı olsun, dışarda kendini taşısın. Çok " mıy mıy" sevmeyen biriyim zaten
Hanımci tam olarak ne demek hersey he diyen adam mi demek bunda bir zarar yok
Romantik bence ama her şey dozunda güzeldir
Hanımcı erkek kibar kadın ruhundan anlayan erkek demektir ama bunun yanı sıra otoriter olamayan baskın ruhlu kadnlar tarafndan yönetilen eril enerjisini kaybetmiş bir erkek figürü de olabilir
öff bitmedi şu tartışma arkadaş ya hanımcı olmanın nesi kötü neyinden gocunuyor bu erkekler anlamadım yani
Hayır kadınınıza değer verirseniz mutlu olursunuz. Ne kadar ekmek o kadar köfte😂
Olması gereken 🫡
Yiooo mis gibi bir şey valla sağlıklı bir evlilik için şart 😅
Ayarı var onun sen bakma kadınların hanımcı hanımcı dediklerine ortası olacaksın
Ben yerine göre hanımcı yerine göre daha baskın olmasını tercih ederim
Kadınlara bakmayın hanımcı erkek yiaaa desenlerde otoriter eş her zaman kadınının asıl istediğidir.
Hayır değil ama her şey dozunda güzel fazlası seni ilişkiden uzaklaştırabilir yerine göre hanımcılık taraftarıyım
Ben de tuhaf karşılıyorum şahsen..
Kendi gibi olması yeterli bir kriter.
Her şeyin fazlası zarar.
Abartı şekilde olursa eğer fazlasıyla iticidir
Fazlası kötü, insanın bir ağırlığı olmalı
Hanımcı olsun ama her şeyin fazlası zarar
çok da iyi bir şey değil
kotu degil ama dozu artarsa cekici olmuyor artik
Bilemedin fazlası zarar bence tapar gibi
İyi bişey
Evet kötü
Bence değil
Ben olamam saygı duyarım ama hanımcı olamam.
Aksine iyi bir şey.
Evde hanimci olsun
Bence daha iyi
Kötü değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?