27 yaşındayım, fizigimin ve yüzümün güzel olduğunu söylenir ama açıkken daha güzel olduğumun farkındayım
Ve kapandigimdan beri ne teklif alıyorum ne bir şey.. kapanmak bir mesafe koyuyor elbet ama bu kadR yalnız olmak da ne bilim..
27 yaşındayım, fizigimin ve yüzümün güzel olduğunu söylenir ama açıkken daha güzel olduğumun farkındayım
Ve kapandigimdan beri ne teklif alıyorum ne bir şey.. kapanmak bir mesafe koyuyor elbet ama bu kadR yalnız olmak da ne bilim..
Kapalı kızlar tersler diye yaklaşmıyorum
Gerçi açık kızlara da yaklaşmıyorum ama kapalılara daha mesafeliyim
Cevap
18Cevap
Senin duruşun tavrın ciddiyse ekstra uzak durabilirler. Ama acikken sana bakan erkek fizigine bakiyodur. Gerçi kapali fetisi de cok var. Ne biliyim erkeklerin isi belli olmaz ama acik olsan bile degismezdi belki de. Çünkü enerjin, duruşun etkili bence. Ben acigim senin gibi 27 yasindayim ve benim de 4 yildir max 2 aylik flortlerim oldu, ciddi iliskim olmadi.
Zaten teklif almamak, güzelliğin görünmesin diye kapanıyosın. Bi insan daha ne ister fkfkffk
tabiki engel değil. ama belki yaklaşım göstermeye çekince koyabilir
Zaten böyle olması gerekmezmi kapalı olmak erkeklerle araya mesafe koymak içindir
Nefes alman yeterli bir kriter ablacım merak etme
Kapalı kadınlar elbette iyidirler ama ben de tercih etmem açıkçası.
Seni seven her halinle sever. Bence açıkken sadece fizigin icin sevenler vardi. Simdi seven olursa kalbin içindir bence
Bir nebze mesafe koyar bence de ama 0 a indirmez gibime geliyor daha önce oldumu iliskiniz
Hayır değildir. Yüzünde tebessüm eksik bence
Ayni ortamda olsaydik ben teklif ederdim
Neden olsun aksine bana daha çekici gelebilir
Merak ettim seni tanışalım mı
Takılcak bir durum değil her şey kader kısmet
ilk teklif benden gelsin, tanışalım güzelim
Hayır ne alaka
hayır değil
tanışalım :)
Neden kapandin
engel değil.
Değil