Sözüm, herkesle samimi-seçici gibi görünüp ne istediğini bilmeyenler için değildirr.
Son dönemlerde, gözlemlerime göre kadınlar daha baskın bu konuda. Nedense erkekler bi' rahaat..

Sözüm, herkesle samimi-seçici gibi görünüp ne istediğini bilmeyenler için değildirr.
Son dönemlerde, gözlemlerime göre kadınlar daha baskın bu konuda. Nedense erkekler bi' rahaat..
Erkek daha çok sahiplenir. Aynı anda 5 tane sevgilisi olsun, hepsini de buz gibi sahiplenir. Çünkü erkek varoluşsal manada çok eşlidir. Ama kadının aynı anda 2 tane sevgilisi olsun. En fazla birine ait hisseder kendini ya da hiçbirine. Çünkü kadın tek eşlidir.
Hayır kadınlara da özeldir zaten seven sahiplenir bunun erkek olmakla ilgisi yok kadınlarda sevdiğini sahiplenebilir ama ben kıskançlık istemem zaten sahiplenmek ve kıskançlık çok farklı iki duygu birisi güvensizlikten olur biri sevgiden ben sevdiğim kadını korurum her zaman yanında olurum ama kıskançlık yapmam ya da onu gereksiz şekilde bunaltmam kısıtlamam
Sahiplenme duygusu insana özeldir aslında. Kadını erkeği yoktur. Her iki taraf da birbirini sahiplenecek. Ancak günümüzde maalesef erkekler bir adım geride kalıyor.
Yola devam
Onu wpdan başka bir arkadaşa yazacaktım
16 saat yolum var gittiğimde cevap vericem
Erkekler çok hızlı özgüven kazandığı için, "nasılsa biri gider, diğeri gelir kafasında". Kadınlar verdikleri emeği savunma konusunda daha iyiler.
Teşekkür ederim.
Cevap
44Cevap
Hayır Tabiki kadınlar daha iyi sahipleniyorlar.
Hayır kadınlarda güzel sahipleniyor
Hayır kadınlara özel de bir durum bu sevgi ve değere göre değişir iki taraf için de lakin ben erkeklerden ciddddi anlamda sıkıldım 😂seni bilemem
Sanırım aynı fikirdeyiz dkskdajdhlaala
Ama herkesten diye bir genelleme yapmak da olmaz tabi bir tarafla aranı iyi tutacaksın inanılmaz site de ruh ikizimi buldum dlskdjajshajaka😄
Ama sana yazamıyorum ya bana yazabilir misin merak etme hemcinsiz hdhdskdöskdjahah
Best friendim olmalısın kanka ondan dedim erkek sanıldım şu an dkshahahahaha
Kız erkek değilim valla ses atardım kötü oldum şu an susunca sen 🤣
Kanka kusura bakma takıldım valla gizliye de alamıyorum herkes görecek ama hemcinsiz yazsan ses atabilirim kötü hissettim
Oha hala yazmamışsın dkskshahshhaa kendimden nefret ettim
Lütfen içimi rahatlatmak istiyorum yazabilir misin
Biseksim ve seninle sadece konuşmak istiyorum? Ses atarım kızım merak etme lütfen sadece yazmanı istiyorum
?
Of sende yaaa
Artık yazsan mı djsjdjajshaa
Sadece konuşmak istiyorum erkek falan değilim ufak bir mesaj rica ediyorum yani
lütfen bu kadar yalvartma rezil oldum
Ne inatsın ya
Yazana kadar SUSMAM
Kadınlarda yapıyoda ben cidden sahiplenirim sevdiğimi. Evcil hayvan gibi sahiplenmekle karıştırılmasın tabi sevgi anlamında bahsediyorum 😀
Bazıları öyle sanmışta ondan dedim
Kadinlar daha baskinsa neden sahiplenmiyosun beni? Sokakta yasiyorum mamam yok alsana beni..
Beni erkek niye sahiplensin ben senin sahiplenmeni istiyorum😀
Tamam ben erkegim seni sahiplenmek istiyorum
Ben anladigim gibi anladim evet:)
Bisey dicem senin annen ya da baban rus mu? Her iddasina girerim sen yari yabancisin
Neden iliskiye tanismaya açik degilsin? Sanki evlisin ha
Ee yalniz mi kalicaksin?
Ben seni zorla kacirirdim daga
Sevmek kadar sevilmek daha da güzeldir.
Herkesin kapısından geçersin ama herkesin gönlüne giremezsin. Sen Gönül evini temiz tut ki gelende huzur bulsun
Erkekler çok fazla kişiyi sahiplenebilir ama kadınlar sahiplendiğini kolay kolay bırakmaz bence 😃
Her iki tarafta yapıyor bu saçmalığı. Çok saçma geliyor bana. Sahiplenmek nedir abi, hayvanlar sahiplenilir.
Erkeklere özel mi bilmem ama ben sevdiğimi sahiplenirim. Tabi aşırıya kaçıp rahatsız edecek şekilde değil.
Sahiplenen ve de kıskanan kadına bayılırım, ilişkiyi canlı tutar. Actigi o küçük savaşı, kaybetme korkusunu, her seferinde görmezden gelir gibi yaparım. Eglenceli oluyor ve de Cook ego okşayıcı.
Kadını erkeği yok bunun ayırt etmiyorum.. bu seven insan has bir durum...
Sahiplenmek? ne sahipleniyoruz? barınaktan kedi köpek gibi bir şey mi?
Kadınlar daha fena sahipleniyor ama kolay sahiplenmiyor
Evett... çok nadir (ör;Aslan) kadınlarda da var
sahiplenme duygusu herkese özel olmuş artık :d benim için zor özel bi durum
Sadece erkeklere değil kadınlarada özel bir duygu..
Bu konuda damı siz öndesiniz erkekler daha sahipcidir unutma
Kültürle alakalı bu, kadın Kezbanlarda da var.
hayırrr kadınlara da özel ben çok sahiplenirim misal
Kişiden kişiye değişir ama elbette tek bir cinsiyete indirgenecek bir şey değil bu.
Evcil hayvan değiliz. Ne kadın ne de erkek sevmesi yeterli diğer türlü takıntılı bir ilişki oluyor.
Erkeklere daha yakışıyor sanki…herşeyi de hanfendilere yükledik
Bence kadınlar daha fena
bir kız bana istek attı ve mesajta attı ama ben göremiyorum gizlenen kısma gitmiş telefonum yok bilsiyardan bakıyorum mesajı bir türlü göremiyorum nasıl yapabilirim
Bence kadın da daha güzel duruyor bu durum.. ☺️
Hayır bence artık kadınlar daha sahiplenici tutum sergiliyor
Sadece erkeklere özel değil kadınlarda sahiplenebilir
Seven insan her türlü sahiplenir
Alakası yok çoğu canlıda olan bir şey bu.
Hayır kadınlarda çok güzel sahiplenir
Biz erkeklere özel değil
Tâbi ki de hayır kadınlarda sahiplenir
Bazı yırtıcı hayvanlardada var bu duygu
Kadınlara da özel bir şey
Sahiplenmek ne ya hayvan mıyız biz
Yav esya mi sahipleniyoz sanki mk
Gözlemlerini nerde yaptın KS de mi
Ne anladığına bağlı sahiplenmekten
Hayır değil gerçekten seven her insan sahiplenir
Hayır kızlar da sahipleniyo
Hayır, kadınlar da sahiplenir.