Erkekler böyle seylerden rahatsiz mi oluyor?

merhaba arkadaslar, sevgilim ile 2 bucuk senedir beraberiz. Birbirmize cok düskünüz ama dün bir tartismaya girdik maalesef cünü ben bi lafina takildim oda sen ruh hastasi gibi niye herseye takiliyorsun dedi böyle basladi... kendisi bana artik herseyi alttan almaktan özür dilemekten biktigini söyledi bende öyle bisey yok ben haksizken bende özür diliyorum dedim bu sefer bana "sen özür dilediginde ben uzatmayip affediyorum ama ben özür diledigimde 10 saat daha kavgayi kafana takiyosun sorular soruyorsun vs" dedi. Cok sinirlenmisti artik bende senin gibi yapicam bak bakalim güzelmiymis vs dedi ve gitti uyudu telefonu da kapatti halbiki söz vermisti konusmadan hal etmeden gitmek uyumak yok diye. Sabah devam tartistik sonra doktora gidecegimi söyledim bunu söyleyince zaten daha seni seviyorum uzatmayalim dedi konu kapandi. Birden bire böyle patlamasi beni cok üzdü, biliyorum kavgalari kafaya takip icim rahatlayana kadar sorular soruyorum bu Kötü bisey mi? erkekler böyle seylerden bikar mi? görüsününüzü yazsaniz sevinirim :)
Erkekler böyle seylerden rahatsiz mi oluyor?