Erkekler de bazen ilk adımı atmaktan çekinirler mi karşısındaki insanın mizacından ötürü? Yoksa hiç takılmadan direk açık açık gösterir mi hoşlantısını
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Çekinenleri vardır
Tabiki cekiniriz. Ama korkumuzu yenip ilk adimi atariz. Bende 1-2 hafta sürüyor korkumu yenmem. Yani Kiznan aram nasil diye emin olmam lazim önce
Pekii kıza açılman için nasıl bir yeşil ışık veya sinyal beklersin karşı taraftan?
Kizin bana nasil baktiğini nasil davrandiğina bakarim. Kadinlar beden dillinden anlarim biraz ve coğu zaman bakişlarina bakarim. Nasil bakiyor. Ben ona baktiğimda gülümsüyor mu.
Haa bide saclarinla oynuyorlar. Hoşlandiklarinda. Yani Kadinlarin bedel dilinden cok tecrübem var😅
oo baya çözmüşsün sen işi ahdhshsahah, kadınların bence erkeklere göre yine iyi anlaşılıyor ilgisi var mı yok mu diyr çünkü kadın ne istediğini bilerek hareket eder, erkekler öyle değil anasını
Başka erkekler ne yazdiğina baktim hahahha. Sen birinden hoşlaniyormuşsun. Onu acilmasini bekliyormuşsun. İstersen sana bu konuda yardimci olurum. Biz erkeklerden belli ederiz birinden hoşlandiğimizda. Bizim erkeklerinden beden dili var. Ama anlamasi biraz sor işte 😂. Biz işi zor yapiyoruz. Yani istersen yardim edebilirim
Ayyy cok sevinirim aslinda, bu şimdi bana sürekli devamlı bakıyor ama ben bakınca cekiyor hemen gozlerini. Arkadaslari falanda asiri fazla bakiyor ve devamlı kendi aralarinda fısıldasıyorlar, bu cocukta ona temas etmemden hoslanan bir tip, cok abartmadan arada ufak temaslarda bulunuyorum önüne dönüp çaktırmadan gülümsüyor. Aramızda değişik bir iletişim var o benle uğraşıyordu bir aralar bende eğleniyoruz diye karşılık veriyordum. şu an nadir oluyor bu durumlar, az biraz aramızda eskidende olsa iletişim geçmiş olduğu için yabancılamıyoruz birbirimizi o yüzden temasta sıkıntı olmuyor. Arkadaşları dediğim gibi devamlı beni izliyor, çocukla okay baya bakışıyoruz ama uzun tutmuyor hiçbir zaman bakışmayı, bunun sebebi ne?
maksimum 2 3 saniye diyebilifim
Mesela yolda karşılaştığımızda önden gidiyorsa 5 kez en az arkasına dönerek bana bakıyor
O senden cekiniyor. O yüzden sana uzun bakamiyor. Utaniyor. Sana acilmasi biraz sor. Ama aklima bir fikir geldi. Siz temas ediyorsaniz bu cok iyi. Ozaman bir adim olarak sayilir. Yani flört dönemindesiniz. Ama işte daha bu konuyu konuşmamişsiniz. Cocukda hala korku var yani. Emin değil senin ondan hoşlandiğini red edilme korkusu var veya özgüven eksikliği de olabilir. Siz galiba tek universitede görüşüyorsunuz. Bunu biraz geliştire biliriz. Mesala diye bilirsinki. Ya bügün yemek yesek mi beraber veya bügün sinemaya mit gitsek. Yani görüşme teklifler de bulun. Onunda böyle sana karci korkusu gider özgüvenini gelir ve seninle vakit gecirmek onun hoşunada giderse. Sana birgün sonra acilir. Benim tahminim. 1-2 ay sonra acilir. biraz beklemen lazim. Ama böyle tek tük görüsmek le olmuyor ve bununda birsey yaptiği yok. Sen ozaman birsey yap ve cikma teklifler bulun diyim sana. Ama temas etmekden sakin vazgecme öylece hala doğru yolda olursun. Sadice sizin aranisa biraz mesafe girdi diye sana bu fikirde sundum. Yani devam görüşün ama tek başina. Arkadaşlari falan olmasin.
Bide bi sorum daha olucak. Son yorumda 5 kes arkasinda dönerek bakiyor diyorsun ya. Sen ona bakiyormusun yoksa o kendiliğinden mi bakiyor.
İlk haftalar 1-2 kerem sonra da 2-3 kerem görüşün. Eğerki seninle hep görüşürse demek ki şu ki o senden hoşlaniyor. Ama görüşmeleri biraz yavaşdan alarim. Hergün değilde önce 1-2 kerem.
Bana sonrada özelden anlatirsin. Yani yemek yerken nasil davrandi falan . Yani bedel dilinden bahsediyorum yine hahaha. Ben Psikoloji ve ilişki konularla ilgileniyorum. O yüzden benim biraz bilgim var😅 diyelim
ayy kankam kocaman sarilasim geldi Şu an sana tüm kız arkadalarımdan cok daha iyi bir şekilde anladın benim derdimi ve beni inanılmaz tatmin eden cevaplar vermişsin cok cok cok tesekkur ediyorum sanaa, peki temas her erkegin hosuna gider mi ya ben guluyor olmasini yanlis anladiysam o an hosunada gitmemis olabilir
kendiliğinden yolda arkasına dönüp bakıyor
gelisme olursa aramizda mutlaka aktaracagim sanaa apgnspanepshep
eyvallah kankam😄. Birsey değil. Ya o erkekle alakasi yok. Biz erkekler ilk başlarda temas etmekden pek hoşlanmayiz eğerki bu onun ilk ilişkiyse veya bi dönemde aldatildiysa. Ozaman temasdan rahatsiz oluruz
ve belli ederiz aslinda. Rahatsiz olursak aşiri belli ederiz. Yani aslinda bunu sen hissedersin veya sen hissetmezsen bile o ya kendini geri ceker. Yani temasdan uzak durur veya böyle kendini kazar. sen ona temas edersen. Bi bak bakalim görüşdüğünüz neyapiyor. Yani böyle uzun temaslar dene. Mesala beraber yanlizken. Kafani onun omuzuna koy ve öylece anlarsin. Neyapiyor o an diye görürsün.
Kendiliğinden bakip dönürsa ozaman bakiyorki sen ona bakiyormusun diye yani kontrol ediyor. Sen ondan hoşlaniyormusun diye. Emin değil işte. Bizde onu emin etmeye cabaliyoruz burada.
Tamam bana her detayi anlatirsin sjjsjsjsjsj.
beyefendi acaba takıntı haline getirmiş olabilir mi ben ona bakıyor muyum diye kontrol etmeyi diye düşünüyorum
evet işte bu takintili hala gelmiş. Biz bunu beklersek ooo. Emekliye ayriliriz😂
peki sence beni elde etme gibi bir hedefi olma ihtimali yüzde kaç
Artik ben bilmiyorum siz biribirinizi nekadar iyi taniyorsunuz diye. Ama işte sen diş güzelliğinden etkilendiğini tahmin ediyorum. Şimdi diş güzelliğe gectik. O cepde. Şimdide karakter geliyor siraya. Seni taniya taniya. Hayatin olsun senin karakterin olsun birseyler öğrendiğinde ve en önemlisi seninle vakit gecirdiğinde onun hoşuna gittiğini anlaya bilirsin. Yani cok yüzü gülerse mesala ve cok eylenirse seninle. Öylece güveni acmiş oluruz ve ihtimal 90-100
% olur. Ama işte önce onunla cok vakit gecirmen olucak. Bide burdanda anlayabilirsin. Hani dedim ya. İlk haftalarda 1-2 görüşün diye. Ondan sonra 2-3 kerem. Ordan anlaya bilirsin ki eğerki. Hic bir teklifini red etmese. Onunda senden hoşlandiğini ve seninle beraber cok severek vakit gecirmek istediğini anlaya biliriz ama eğerki seninle görüsmeleri red ederse sonradan işte ozaman kötü olur.
Seninle görüsmelerini red etmediği sürece doğru yoldayiz ve ihtimalar gittikce yükseliyor. Ama cok fazlada üstüne gitme birazda o yapsin. Yani ilk tekliflerde sen bulun iyi gidiyormu. Ozamanda korkuyu aştik mi. Sonrada o tekliflerde bulunur eğerki hersey yollunda giderse. Yani kendini okadar sevdirki sonradan yavaşca uzaklaşiyoruz. Sonrada o seni özleyerek o tekliflerde buluncak. Ama önce kendimizi sevdirmek lazim olucak. Oda artik senin elinde😄
Ama korkma. Önce biraz korka bilirsin ve heycanlana bilirsin bu normal. Ama adim at. Korkma demiyorum ama birsey yapki yoksa kendin dediğin gibi bu alişma hale gelecek. Yani bir adim at. Bu flört dönemin hayatini yaşa. Haa eğerki bu iyi gitmezse başka bir yol deneriz onu etkilemek icin ama bir adim at. Yani yarin mesala bir teklifde bulun. Tamam mi knk😊
Bugün kapıda durup full beni izledi, ben gitmek için arkama döndüğümde de içeri girdi. 3 4 Kez her biri 30-40 saniyeliğine aynı ortamda bulunduk, 1 kereliğine de kafasını yere eğip hafiften gülümsedi. Ve o kadar fazla bakıştık ki anlatamam, kendisi eskinden bana daha sert sert bakan bir tipti şu an masum yavru bir köpek gibi bakıyor. Bir de misal 3 saniye bakıp 0.5 saniye gözünü ayırıp tekrardan bakıyordu. Peki açılmamak için neyi bekliyor ki?
Yani ilk başlarda sana sinirli davranmasi kendisini koru amacliydi. Yani kendisini koruyordu. Ama şimdi sinirli değil. Sana karci birseyler hissediyor. Senin peşinden kocmasi ve sana bakmasi şunu ifade ediyor. Yani o seninle konuşmak istiyor ama konuşamiyor. Yani tam kendisini toparlayamadi. Korkuyor. Düşünüyor. Nasil konuşsam nedesem diye. Bide Cesaret edemiyor. Bir Erkek bi kizdan hoşlandiğinde ve onunla konuşmak istediğinde peşinden kocar. O seninle konuşmak istiyor onu şu an düşünüyor. Konuşsam mi konuşmazsam mi diye. Yani ilk adim atmak istiyor ama işte beklemek lazim.
Sende sabrirsizin. Neyap biliyon mu. Hep onun yaninda olmaya cabalaki. Cesaretini toplayip senle konuşsun diye. ya da konuşmazsa eğer. Sende deki: Sana bana birsey mi demek istiyordun. Sanki bana birsey demek istiyormuşsun gibi baktin. diye söyle oda bekli ozaman acilir. Sana birsey der.
Sana yerine Sen diycektim*
çok fazla yanında bulunamıyorum, en azından bugün öyleydi fakat başka zamanlar pekte böyle olmayacak gibi. Tam anlamıyla çevresindeki tüm arkadaşlarının gözleri devamlı üzerimde. Eminim ki ig hesabım önüne düşmüştür ama hala bilerek istek atmıyor, neden?
baktın evlenmişiz onunla, nikah şahidim yapacağım seni
Himm bu işte kötü. Cok fazla etrafinda olmazsan. Seninlede konuşma firsati olmaz. Bu hic yanliz değilmi. Yani biryede siz ikiniz yanliz olsaniz onun icin daha cok kolay olur seninle konuşmaya. Hep Arkadaşlari yaninda ya. O yüzdende cekiniyordur. Bi yanliz olsaniz belki ozaman acilir diye düşünüyorum. Belki İnstagram hesapbini ismini bilmiyordur. ya da evet biliyordur ama sonra senin reaksiyonundan korkuyordur. Şimdi ben buna istek atarsam. Yarin onun yüzüne nasil bakacam. Bana birsey dermi kizar mi birsey anlar mi gibi. Düşünceler oluyor aklinda.
Seve seve olurum nikah şahidin knk 😄
O varya 100 % eminim instagram hesapbina hep giriyordur. Ama istek atmakdan korkuyordur. Genelde biz erkekler bunu cok yapariz
çok haklısın, ama git gide bu çocuk yüzünden dişil enerjim düşüyor hahjshahjsgd sağolsun çıkma teklifinide benim etmemi bekliyor herhalde "hanım efendi". Bol bol dua istiyorum senden o ve benim adıma d: son çare artık
Siz Kadinlar icinde zor hep beklemek😂. Ama işte biz erkekler önce korkariz ve bekletiriz. Düşünüp ederiz. Tamam dua ederim. Ama sen konuşamazmisin onunla
Bi tenefüs bittiğinde. Adi ne bilmiyorum: Emre gel seninle birsey konuşmak istiyorum falan . Ozamanda tek başiniza kalirsiniz. Arkadaşlarinda yaninda senin icin ve onu icin zor olur. Sen bence onunla konuş hahahhaha
neyin peşinde olduğunu bile bilmiyorum ki, elimde bakışmadan başka bir halt yok biraz daha kesinleşse aslında belki adım atarım ama onun dısında gercekten konusabilecegimi sanmıyorum :')
Hee sen emin değilsin. Ozaman tek care beklemek lazim.
ay hala aramizda tam anlamiyla bir sey yasanmadi ama dun boyle ni 4-5 saniye bakisirken goz kirpti banaa
Off aga yaa. Iyi bari göz kirp dida. Hic konuşmuyor mu senle. konuşsun bi zahmet. Yoksa ben konuşcsm sksjjsjs
Çekinmem ama kızların ters cevabını, egosunu görüp duymak istemediğim için hoşlanıyorum bile demem. Kimsenin bir taraflarını kaldırmaya gerek yok
Eskiden olsa yapardimda artık kendimi bitiremem daha saygiliyim kendime
Çekinmem en kötü ters tepki verir ya da zorla gülümser. Bende uzaklaşırım deneyim diye bakarım ki hep böyle oldu.
Çekinir neden çekinmeyin ki şu an benzer bir şey var başımda
valla benimde aynisi basima geldi son 2 haftadir, beyefendinin bir turlu adim atmamasi fakat 927383 farkı ışık yakıyor olması yuzunden asla bir yere varamiyoruz
Sen adım atsan o atmiyorsa eger
İşte denemeye çekiniyorum, arkadaşlarıyla arasında sürekli bana dönüp bakarak bir şeyler konuşuyorlar arkadaşlarının gözü devamlı üzerimde oluyor hep. Ne konuştular benim için bilemediğim için eğer adım atsam ve saçma bir şekilde red yersem rezil olurum hepsine diye korkuyorum
Bekle bir süre daha baktın ondan ses yok atarsın ozaman
Sana kendimle ilgili soru sorabilirmiyim
Her erkek ayni degil benim arkadasim var direkt yaziyo konusmadigi kiz yok yanii ama ben oyle degilim istek atamaya bile korkar oldum. Git konus diyolar ona bile utanıyorum
Geneli çekiniyor.
Cekongen tıp çok fazladir
Hep çekiniyoruz zaten akym
Tabiiii🤪
Asla açılmam