6 güSakin ol, derin bir nefes al ve panikle hareket etmeyi hemen bırak. Yargılamak kimsenin haddi değil; insan hata yapar, zayıf anına denk gelir, ama şu an içinde bulunduğun durum duygusal bir mesele olmaktan çıkıp düpedüz şantaj ve suç boyutuna geçmiş durumda.
Öncelikle en kritik kural: Asla ama asla taviz verme, korktuğunu belli etme ve onun suyuna gitme. Şantajcıların doğası böyledir; bir kez "Aman kimse duymasın" deyip konuşmayı kabul edersen ya da dediklerini yaparsan o kapı bir daha asla kapanmaz. Bugün "sadece konuşalım" der, yarın tekrar buluşmak ister, öbür gün maddi veya başka tehditlerle hayatını cehenneme çevirir. Taviz tavizi doğurur.
Şu andan itibaren izlemen gereken adımlar çok net:
Bütün Kanıtları Yedekle: Yazdığı mesajları, aramaları, tehdit içeren her cümleyi asla silme. Ekran görüntülerini tarih ve saat görünecek şekilde al, hatta mesajlaşma dökümlerini güvenli bir yere (gizli bir e-postaya veya buluta) yedekle.
Net ve Kısa Bir Çizgi Çek: Ona uzun açıklamalar yapma, yalvarma, suçluluk psikolojisiyle zayıf görünme. Tek bir net mesaj at: "Beni tehdit etmeyi ve rahatsız etmeyi derhal bırak. Yazdığın her mesajın ekran görüntüsünü aldım. Bir kez daha beni arar ya da tehdit edersen avukatıma verip Türk Ceza Kanunu kapsamında şantaj ve huzur bozmaktan savcılığa suç duyurusunda bulunacağım."
Mesajdan Sonra Tamamen Sessizliğe Gömül: Bu mesajı attıktan sonra asla tartışmaya girme, cevap verirse karşılık verme. Engelleme bile gerekirse yapma ama bildirimlerini sessize al, yazarsa sadece delil biriktir. Şantajcılar genelde karşı tarafın paniklediğini, korktuğunu gördükçe üstüne gider. Karşısında savcılıktan, kanundan korkmayan soğukkanlı bir duvar görünce çoğu pısar, çünkü kendilerinin de bir hayatı ve kaybedecekleri vardır; hapse girmeyi göze alamazlar.
Hukuki Güvence: Şantaj (TCK Madde 107) çok ciddi cezası olan bir suçtur. Blöf yapmadığını gösteren sert ve hukuki bir duruş, bu tip korkakları genelde anında geri adım attırır.
Eğer tehditlerini sürdürürse, korkunun seni tüketmesine izin vermek yerine doğrudan bir avukata danışıp savcılığa gitmek en temiz yoldur. İki yıl önceki bir hatanın bedelini bir şantajcının elinde oyuncak olarak ödeyemezsin. Dik dur, korku değil akıl ve hukuk yönetsin bu süreci.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı.
7 güKardeş yargılamak değilde çoluk çocuk kafası olan insanlarla diyaloğa giriyorsunuz ondan sonra benim şekeri mi aldılar diye ağlıyorlar Sonra gelip burada dert yanıyorsunuz ya bir insanın birlikte olduğu insan kendi kalitesini yansıtır çoluk çocuk kafasıyla adamlarla çoluk çocuk kafası olan adamlarla büyümemiş adamlarla kendi prensipleri olmayan ketum olmayan Olgun kafada olmayan ne biliyim ne dersen de işte sonra burada dert yanıyorsunuz ya sonuçta bu adamı sen seçiyorsun demekki sen yanlış seçiyorsun bu kadar basit ya hadi ordan git lan diyeceksin öylelerine insan Geçmişinde bir şeyler yaşadığı insana saygı duyar Ben geçmişimde birlikte olduğum kadınların ismini dahi unutuyorum yarın bir gün denk gelmeyelim diye kontrolsüz çoluk çocukla takılıyorsunuz veya yaşı büyük olsa da kafası halen çocuk olan insanlarla takılıyorsunuz ondan sonra dert yanıyorsunuz Ne olursa olsun önce karakteri ile bütün olan adamlarla olun gerisini s…edin Beni ilgilendirmez senin medeni halin konudan bağımsız olmak üzere
119 Yorumla- 7 gü
herkes güvenilir degil. İşini garantiye alıp hiç tanımadığı biriyle yapsaydı engellediği an biterdi olay. Böylerlerine müstehaktır boş ver
- 7 gü
*eller serbest modda yazılmıştır, kelime hataları olabilir 😂
- 7 gü
@selen_3434 müstehaktır demek acımasız olur. Yanlış seçim yapmış. Ki bi erkek zaten belli eder. Saygı duyar karşısındaki insanı zor durumda bırakmanın anlamı yok.. Erkeği kimse yargılamaz ama kadını herkes kötü ilan eder. Bu döngü değişmez.
- 7 gü
Kardeş bu yazdığımdan bunu çıkarttıysan Diyecek lafım yok evli veya bekar ne olursa olsun birilerine hesap mı verecek hesabını verecek kişi bellidir sana mı verecek bana mı verecek bu konu kapandı
- 7 gü
Kardeş isteyen istediğine verir yani bu seni de ilgilendirmez beni de İlgilendirmez sen kendinle beni karıştırıyorsun herhalde burada iki satır yazana yürüyenlerden değiliz biz
- 7 gü
Neyin fırsatçılığını yapıyoruz ben kadına bir şey mi teklif ettim ortada bir teklif mi var gizlininteki yani bunu görmek için alim olmak mı Lazım mahallenin yargıcı sen misin
- 7 gü
İsteyen istediğine verir adama bak sanki bize verdi😂
- 7 gü
Utanmayı senden mi öğrencez kardeş biz silahlı kuvvetlerde öğrendik utanmayı Öğreteceksen bilelim yinede
- 7 gü
Sen hangi şehirdesin
- 7 gü
Şehrini söyle sen bana
- 7 gü
Benim bacımı karıştıracaksın he
- 7 gü
Şehrini yaz bana
- 7 gü
Tamam,
Aşk İlişkileri konusunda 26,4b cevap paylaştı. Eline koz verdiysen geçmiş olsun. Kanıtı olmasa bile eşine ulaşıp aranızda bir ilişki yaşandığını söylemesi bile yeter. Kimse durduk yere ortaya böyle bir şey atmayacağı için kanıta da pek ihtiyacı yok doğrusu.
Önce davranıp eşine kendin söyleyebilirsin tehditi boş değilse her türlü öğrenecek çünkü.33 Yorumla
Soran6 güSöyliyemem kesin boşar
- 6 gü
Seni tanıyor mu buluştunuz mu evini elini falan tanıyor mu
- 6 gü
Ya bir anlık boşluğuma geldi diyorsun bu işin sonuçları da belli yapılacak olan da belli dürüstçe davran birdaha asla yapma ne yaşarsan yaşa elinle bu sadece erkeklere has bir şey değil arkadaşımın başına geldi eşinden sıkıntılar nedeniyle o da başka bir kadınala birlikte olmuş sonra yanlış olduğunu o na demiş bu sefer kadın mesaj vs. Eşine söylerim benimle çıkmsya devam edeceksin diye sapıkça istekler olmuş kadının sonra sağlam bir baskıya halloldu yazık kadın olsun erkek olsun aldatmak çok kötü bir iş. Bir kadın için erkek çocuğa bunu asla izah edemezsiniz çünkü o da erkek bu durumu kaldıramaya bilir tertemiz annesi ne olmuş der diyorlarda yapmayın düşmek çok kolay sonrası mesele işte
Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Taviz verme gerekirse eşine birinin seni tehdit ettiğini yapay zekayla delil oluşturup bununla seni tehdit ettiğini peşinde olduğunu sen anlat senden duysun arasın ağzının payını versin korkma sen de sakın rest çek eşim bana inanır güvenir kocama ben anlatacağım gerçeği de kapat yüzüne
520 Yorumla- 7 gü
Kesinlikle katılıyorum
Soran7 güBacım valla yani ben cevap vermiyom çok fazla her yazdığında elim titriyor zor durumdayım
- 7 gü
Abla çok doğru söylemiş eşinize havale edin
- 7 gü
Çok doğru
Soran7 güEşime hayatta söylemem ama ben telefon numaramı değiştirdim zaten bu adam her yerden ulaşıyor bana nasıl yapıyor bilmiyom. Zaten sıradan biri değildi. Biraz arkası var o da korkutucu eşimi söylemem çok zor
Soran7 güYaa şimdi napmam gerekiyor bir şey daha var aramızda da o baya özel o durumda aslında korkusuz yapıyor onu
Soran7 güYaa b2n bilmiyordum böyle biri olduğunu
Soran7 güYaa ben tanıyordum aslında güvenmiştimde malım kısacası böyle birine güvenilmezdi
Soran7 güYaaa böyle biri olduğunu bilmiyordum çok sonradan öğrendim
Soran7 güHee yaa yarhılarlar diye şey ettim de söyliyeyim bu adam siyasi birü heralde
- 6 gü
Aldatan kadını niye koruyonuz aq
- 6 gü
Saçma sapan yorumlarını kendine sakla sanırım sen de kocanı aldattın
Yapay Zeka Cevapladı
İçinde bulunduğun durumun ne kadar zor ve yıpratıcı olduğunu hissedebiliyorum, asla yargılamıyorum 🥺 Bu insan resmen şantaj yaparak senin duygusal boşluğunu ve korkularını kullanmaya çalışıyor. Korkup geri adım atarsan bu tehditlerin asla sonu gelmez, bunu çok iyi bilmelisin ✨
Hiçbir şekilde onunla iletişime geçme, attığı mesajları sakın silme ve hepsinin ekran görüntüsünü al 💖 Hukuki yollara başvuracağını net bir dille söyleyip engelle. Gerekirse bir avukattan profesyonel destek alabilirsin. Korkuna teslim olma tatlım, sen güçlüsün! Şantaj mesajlarını delil olarak sakladın mı peki? ☕01 Yorumla- 6 gü
Ekran fotosunu alırken kişiyi rehberden sil ki numara gözüksün yoksa mesajların ondan geldiğini kanıtlayamazsın kanıtladın an mahkemeye bir bayana şantajın suçu çok ağırlar ki oda bunu göze almaz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
204Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. En fazla konuşmalarınızı filan gösterecektir?
Yani elinde kanıt ne olabilir. Bence blöf yapıyor ama bilmiyorum.
Tekrar seninle yakınlaşmak için yapıyor gibi geldi. Hiç bu işlere buluşmasaydınız keşke.
Kocan nasıl biri bilmiyorum ama belki ona her şeyi anlatıp rahatlayabilirsin. Özür dilersin. Bilmiyorum affeder mi. Bu adam da tamamen boşa sıkmış olur böylece.27 Yorumla
Soran6 güKeşke 2 sene öncenin mallığı. Anlatamamm boşanmakla kalmaz yetşnmez
Soran6 güOfff bana şey diyor sadece iletişimde kalalım yeter
Soran6 güYanii ne yapıcam
Soran5 güTeşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 740 cevap paylaştı. 2 sene önce o kişiyle birlikte olduğunda evli miydin? Eğer evli değilsen ve şu an ki eşinle birlikteliğin başlamadıysa ortada suç unsuru ya da tehdit edilecek bir durum yok.
Sonuçta eşinle tanışmadan önce olan birlikteliğin aldatma değildir.
Ama evliyken yaptıysan aldatmak sayılır, bu durumda bir avukatla görüş, tehdit ciddi bir suçtur, tehdidi yapan kişinin üzerine sağlam bir avukatla gidersen büyük ihtimalle bir daha seni rahatsız etmeyecektir.
(Ama eşini aldatman kabul edilebilir bir şey değil, sıkıldıysan boşanacaksın)00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu baskı ve şantaja ne kadar dayanabilirsin veya o kişi dur duraktan anlarmı iki arada bir derece bocalar durursun ya boşanıcaksın adam gibi hayatına devam edeceksin yeni biriyle evlilik gibi bu adamın derdi paramı cinsellikmi cinsellik gözüküyor sen ona teslim olursan bu iş dahada büyür bir bakmışsın elinde avucunda ne kadar para mal mülk varsa hepsini şantajla elinden almaya çalışıyor bence eşinle konuş bir hata yaptığını söyle çünkü adam senin hem yuvanı yıkacak hem kullanacak hemde rezil edecek insanlara beterin beteri var Müslümansın tövbe edersin Allahtan af istersin Allah yolunda hayır iyilik yaparsın kurban olduğum Allahım affeder İnşaAllah
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 402 cevap paylaştı.
7 güBu tür insanlara zerre üzülmüyorum eşine yazık birde yargılamadan cevap verir misiniz? diyorsun. Aferin çok iyi yaptın mı? yazalım. Ne bekliyorsun ki ! Rabbim sizin gibi eşlerden korusun. 🙏🏼
614 Yorumla
Soran7 güNeden acaba sen de kim oluyon
- 7 gü
Ben kimim kısmını geç de önce sen kendine ben ne halt ettim? diye sor. Buraya gelip yargılamadan cevap verin? diyorsan. Yaptığının yanlış olduğunu sen de biliyorsun zaten. Şimdi de utanıp sıkılmak yerine bana sen de kimsin? diyorsun. Kim olduğumun zerre önemi yok; senin yaptığın yanlışı doğru yapmıyor. Eşine yazık, hâlâ kendini savunmaya çalışmana daha da yazık.
- 7 gü
@hayal-perest tebrik ederim çok güzel yazmışsın amin böylelerini eş diye nasip etmesin
- 7 gü
Belki belki değil. Ben de zaten adam kesin masum ! demiyorum. Bilmediğim şeyi uydurup savunacak değilim. Ama başkasının onu aldatıyor olma ihtimali, benim gözümde yapılan şeyi bir anda doğru hâle getirmiyor. Herkes kendi yaptığı şeyin sorumluluğunu taşısın; belki o da yapıyordur ! diye kendimize bahane üretmeyelim.
- 7 gü
@kalp- hırsızı amin teşekkürler
- 7 gü
Ben nereden bileyim kadının kocasının ne yaptığını? Ben bana anlatılan olaya göre konuşuyorum. Belki adam da aldatıyordur deyip her şeyi normalleştireceksek zaten kimse yaptığı hiçbir şeyin hesabını vermesin. Ayrıca ben kimseyi kınamıyorum, fikrimi söylüyorum. Her ihtimali bahane edip yapılan yanlışı savunmaya çalışmak yerine, insan bir kere de evet burada benim de hatam var diyebilmeli.
- 7 gü
Yaşadığın şeyler ne kadar ağır olursa olsun, yanlışın bir sebebinin olması onu doğru yapmıyor. İnsanın canı çok yanabilir, öfkelenebilir, hatta intikam almak isteyebilir; ama sonunda ne yapacağı yine kendi seçimi. Zaten insanı diğerinden ayıran da burada belli oluyor. Bana bunu yaptı, ben de yaptım demek çok kolay. Asıl mesele, sana yapılanın seni de aynı insana dönüştürmesine izin vermemek. Anne babanın verdiği terbiye konusunda da bence en doğru yaptığın şey, o çizgiyi geçmemiş olman.
- 7 gü
@hayal-prrest kız az sakin ahsahas maşallah lafını da esirgemiyorsun herşeye bir cevabın var çok haklı yazmışsın
- 7 gü
İşte bence en önemlisi de bu zaten. Sana ne yaşatmış olurlarsa olsunlar, onların yaptığını yapmayınca aslında kendini korumuş oluyorsun. İnsan bazen çok öfkeleniyor, ben de aynısını yapayım diyor ama o an geçince insanın kendine olan saygısı kalıyor. Bence sen de sırf birilerinden intikam almak için kendi çizgini bozma.
- 7 gü
@kalp-hırsısı sjsjsjshsj yok ya, her şeye cevabım varmış gibi oldu ama ben öyle susup geçemiyorum. İçimden ne geçiyorsa söylüyorum, denk gelirse lafı da esirgemiyorum işte
Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı. Herkesle konuşmaman gerekiyor işte. Birine güvenmek o kadar kolay olmamalı. Hele bir de evliyken. Keşke o kişiyle bu hatayı yapmasaydın.
Aslında bu yaptığın hata değil. Kişi seçimin yanlış.
Aynı ilişkiyi yaşadım. Bitirdik. Halen ara ara görüşüyoruz. Kimse kimseyi tehdit etmiyor.03 Yorumla
Soran7 güBen de çok pişmanım ama o günkü paikolojimi anlıyamazsın.
- Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı.
6 güZina boşuna haram değil işte böyle perişan ederler sizleri madem evleniyorsunuz o zaman eşinize sadık olun aw
110 Yorumla- 6 gü
Engelle geç korktuğunu sakın ona gösterme
Soran6 güYaaa bilerek olmadı ve bir kereydi sen soruma cevap ver
Soran6 güEngelliyom da ulaşıyor bana ki engellersem eve gelebilir
- 6 gü
Verdim gereken cevabı bacım bir daha yapma derim yuvana sahip çık
- 6 gü
Avukata veririm diye tehdit et o zaman
Soran6 güYaaa yapmıyom valla o da yanlışıklaydı dediğin şeyide yapamıyom
Soran6 güÇok tahdit ettim yemiyor
- 6 gü
Yemezse yemezsin avukatıma verdim de geç
- 6 gü
Of ne kadar işsiz güçsüz adamlar var
Soran5 güşu an uzlaşmaya çlaışıyom
- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
7 güKararlılık önemlidir cevap vermezsen hiç bişey olmaz ama cevap verirsen... Yani küfür etmek sinire cevap versene fark etmez önemli olan cevapların cevabın içeriğinin bir önemi yok sen herhangi bir cevap verdiğinde bu küfür bile olsa karşı taraftaki etkisi aynı mıdır değişmez...
Kadın kararlı davranış sergiler tutarlı davranış sergilesin erkek gider net bir şekilde kes engelle gönder hiçbir şekilde cevap verme ama istiyorsan bir şeyler olsun istiyorsan cevap ver10 Yorumla
7 güŞimdi en başta yargilamayin demişsin ya kardeşim kusura bakma ama yargilamadanda olmaz bazi şeylere katlanman gerekiyor bunu unutma ben sana suruyorum madam iki sene once oldu sonrasinda onunla gorusmedim ya onunla ilgili butun iletisim bilgilerini diyeceksin neden silmedin ki o sana tekrar yazmaya basliyor demekki sende ona karsi boş degilsin icinde hala ona karsi gizli bir bağlilik var sen istedigin Kadar yok de ben inanmam ister erkek olsun ister bayan Fark etmez biriyle tanistin gorustun ama baktinki ya bu bana gore degil kafalar uyuşmuyor tamam olabilir artik uzatmanin ve işi zora sikmanin alemi yoktur bicak gibi ilişkiye son vermen gerekiyor aksi taktirde bu işin Sonu maalesef cinayete Kadar gider asla şakaya alma lutfen ciddiye al yaşanan pek cok olayi ornek al eğer sen farkinda olmadan devam edersen çok pişman olursun bu yazduklarimi iyice oku ve bu yazdiklarim sana bir dost tavsitesi olsun bir kenara koy ara Ara okursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
7 güGeçmişte yaptığın hatadan dolayı pişman olup ilişkiyi bitirmiş olman önemli ama şu an tehdit edilmen bambaşka bir konu kesinlikle yeniden görüşüp pazarlık yapma mesajları ve tehditleri silmeden sakla mümkünse iletişimi kes ve güvendiğin birinden destek al tehdit devam ederse hukuki yollara başvur geçmişte hata yapmış olman bugün tehdit edilmeyi hak ettiğin anlamına gelmez
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
7 güGerçeği duymak size yargılanma hissi yaratacağı için hemcinsinizle konuşmalısınız.
Bazı şeylerin aynı olup bu kadar fazla olması bile bazı şeyleri çok net gösteriyor olmasına rağmen hala daha yapılmış yanlış şeylere nasıl halen kör olabiliyor insanoğlu.
Gerçekten hayretler içindeyim.
41 yaşındayım.
Seneler geçiyor bazı şeyler hiç mi değişmez.
Daha ne olması lazım.
İnanılır gibi değil.00 Yorumla
6 güBak sevgilim arkadaşım içinde olduğun durum gerçekten çok zor evliliğin ne durumda bilmiyorum ama şantaj ın sonu yok bence o karaktersiz boyun eğme çünkü boyun eğersen zaten psikolojik olarak bitersin böyle düşün hatanın neresinden dönersen kardasın okarektersiz kimseye bir şey söylemez ama söyleyebileceğinide göze almalısın kesinlikle görüşme derim yoksa hayata yenik düşersin Allah yardımcın olsun.
00 YorumlaResim felan atmadin değil mi uygunsuz yani atmadiysan sorun yok engele bas
13 Yorumla
Soran6 güResim atmadım hiç sadece ilişki
Soran6 gü1 kere oldu oda istmeeyerek oldu o günden beri hiç bulaşmamıştı
- Aşk İlişkileri konusunda 398 cevap paylaştı.
7 güHic bise yapamaz elinde kanitlar var mi engelle gec
13 Yorumla
Soran7 güYok diye biliyom daa ya bişey ypaarsa
- 7 gü
Senin hakkinda ne kadar kisisel bilgi biliyor
- 6 gü
Cevap verip delil oluşturma yeter
7 güSavcılık, kanıt yoksa bekle hiç bir şey yapma zaten yoksa tehdidi boştur ha bir şeyler varsa zaten koz yükseltmek için önce sana yollar veya şuna şuna şöyle söyleyeceğim diye anlatır. Bingo delil çıktı doğruca savcılığa.
11 Yorumla
Soran7 güEşimmm duyar ama
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
6 güBu boşluktaydım kelimesinden nefret ettirdiniz. Boşlukta olan insan o boşluğu kendi doldurur başka biriyle değil. "dirayetsizdim." Demen daha doğru eşine karşı dürüst olamıyorsun kendine karşı dürüst olmuş olursun en azından...
01 Yorumla
Soran6 güYaa yanlışıkla olmuştuda konu konu onun tahdidi
5 güNoktalama kullansana. Hangi cümle nereye bağlı belli değil. Bu tarz bir tehdit ediyorsa pisliğin tekidir. Hem senle birlikte olucak hem de gizliliğine saygı duymayacak. Böyle herifler dayaklık ve çok nankörler. En sevmediğim insan tipi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. O, yüzden işte evli ile olmaz evli iken bunlar yanlış diyoruz ama insan bazen gaflete düşüyor ama bunlar yanlış şeyler şimdi uğraş kanıt varsa bunu kocana söyleyebilir yoksa dahi sinek küçük ama mide bulandırır
00 YorumlaKardeşine havale et durumu açık açık anlat. Varsa kardeşin, yoksa babana anlat o konuşsun Bi. Elinde bütün kanıtlar varsa asıl sen onu mat edersin. Rahatını kaybetmek onun en son isteyeceği şey. Ve ona dersin ki, kanıtlar elimde, en ufak bir şey olursa benimle birlikte sen de kaybedersin.
02 Yorumla
Soran7 güKardeşim mi
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. açıkçası bu işin şakası yok, tehdit ediliyorsan kesinlikle boyun eğme çünkü bu işin arkası kesilmez. bir an önce eşine durumu kendin anlatıp bu şantajcının önünü kesmen en doğrusu, yoksa bu stres hayatını bitirir.
00 YorumlaKorkma sakın. Korkacağını bildiği için tehdit ediyor. Savcılığa gider seni şikayet ederim de. Önce konuştur benden ne istiyorsun de delil olsun anlamında sonra bunların hepsini savcılığa veririm bana bir daha yazma de. Ayrıca hiçbir şey yapamaz korkma emin ol yapamaz
11 Yorumla- 7 gü
Aşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı. Sen hakettigini er ya da geç yasayacaksın haysiyetsizliginiz bitmedi bitmez
21 Yorumla
Soran6 güBen mi
7 güSenin hayatınl ilgili ne kadar bilgiye sahip? Ailenle eşinle ilgili neler biliyor? Knuşmak istersen belki hukuki olarak yardımcı olabilirim.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hiç kaale alma. Bir daha yazarsan savcılığa bana şantaj yapılıyor diye suç duyurusunda bulunurum de. Asla sanki yaşanmış gibi bir satır yazma. Ne uyduruyorsun de yazarken. Yalan de.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı.
6 güMerhaba, bu tip tehditlere kanıp görüşmeye devam edersen aslâ birmez bu durum. Öyle kolay değildir söylemek, mesajlarını sakladığını, devam ederse her şekilde polise gideceğini söyleyip engelle
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Git savcılığa basvur tehdit vs diye telefon konuşmalarından belli olur zaten gereğini yaparlar
ya da savcılık çevresinden dilekçe doldur fotoyu Çek at gör arıyor mu seni 😁00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
6 güKocam öğrendi zaten haberi var boşanma aşamasındayım çok şiddet gördüm benimle uğraşma de. Belki işe yarar
01 Yorumla
Soran6 güOhaa çok mantıklı
1 kez daha yazarsan şantajdan şikayet ederim seni de.
Taviz verir isen sonu gelmez numara değişmek çözüm değil günümüzde paneller var isim ile tüm bilgilere ulaşılabiliyor.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
6 güKiminle konuştuğuna, yattığına ve kalktığına dikkat edeceksin. Benim gibi güvenilir ve ketum erkek tercihin olsun. Numarasını engelle, sana ulaşamazsın. bir şey yapamaz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Git söyle ula de yaptığın doğru bir şey değil keşke yapmasaydın bari tekrar yapma eşine sahip çık olmadı boşan yok boşluktayım yok üsteydim bunlar hikaye ula
00 Yorumla
7 güKorkma asla söyleyemez. Bu seni sindirmek için bir taktiktir. Sakın düşme. Diğer yandan varsayalım söyledi ; eşin heee tamammı diyecek? Bunu kendisi iyi biliyorki en iyi ihtimal şantajdan savcılığa verecektir kocan. Sana bir daha ulaşırsa kesin ve kararlı bir şekilde tersle ve engelle numarasını veya sosyal hesabını.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 güCanım merhaba, seni yargılamam asla. Bu kişiyle yakınlaştınız mı? Nasıl gelişti?
54 Yorumla
Soran7 güEvet yakınlaştım
Cevap sahibi7 güKonuşmak ister misin? Asla yargılamam seni
Cevap sahibi7 güGerçekten asla yargılamam seni, ben de evliyim ve geçmişimde bir çok şey oldu.
Cevap sahibi6 güNaptın, gelişme var mı?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 gübir erkek olarak utanıyorum bir kadını böyle tehdit etmek nedir.. ben bir kadına hayatımda küfür laf etmedim insanda biraz vicdan onur olur ananız bacınız yokmu .. hiçmi onları düşünmüyorsunuz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
7 güSıçtın mı şimdi hadi ayıkla pirincin taşını hiç bir şey yapamazsın ya gururım deyip boşanmayı göze alıcan ya da tehditlere boyın eğip adamın her istediğini yapıcan
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. Aranızda baya özel olan şey ne, onu da şöyle de ona göre durumun vehameti belli olsun. Ben olsam, güvendiğim birine arattiririm. Eşinmiş gibi. Hayırdır eşimi rahatsız ediyorsu. Gibi konusurdum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 gü2 yıl sonra ne olmuş ki özlemiş desem 2 senedir neredeydi boşlukta kalmış istemiyorsan gitme yoksa hep boyun egersin birde ne diyecek karınla yattım mi diyecek ilk o gider
00 Yorumla
6 güCanım eğer eşin fanteziye açık biriyse anladığım kadarıyla sende çoklu ilişki istiyorsun. Bunu eşine açıkça söyle biz artık eşimle normal düz ilişki çok az yaşıyoruz
61 Yorumla- 6 gü
Lazımmı abla
- Aşk İlişkileri konusunda 616 cevap paylaştı.
6 güVideo ses kaydı var mı sadece sanal mı yoksa reel cinsel iliski oldumu hersey olabilir bence polise hit
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ben senin yerinde olsam savcıya giderim o durumu gizli dosya olarak oluşturur kimsenin haberi olmadan onun göz altına alırlar aklı başına gelir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 güBazen insanın aklı karışır kendini kötü hissedip sana iyi gelmiştir.
ama korkun olmasın04 Yorumla
Soran6 güNe yapıcam tehdit ediyor zorla konuş diyor
- 6 gü
eşini biliyor mu
ne diyor ki
Soran6 güBilse boşarr
- 6 gü
eşini diyorum biliyor mu
seni neyle tehdit ediyor
- Aşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı.
6 güKanıt olsa bile yaptığı suç ve gizlilik kapsamında gerekli yerlerden destek alabilirsiniz kendisine gerekli şeyleri yaparlar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı.
6 güSenin korkunu siniyor. Birdefa taviz verirsen korktugunu belli edersen seni oradan yakalar ve ebediyyen kolesi olursun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 güEğer eşinde seni aldattıysa iyi yapmışsın derim ama eşin gerçekten seven ve sadık bir adamdıysa bu yaşadıkların mübah kusura bakma inşallahta yakalanırsın boşar seni
01 Yorumla
Soran6 güYaani şu dediğin olmadı
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. sende polise giderim ben ayrılırım ama sende yıllarca hapiste kalırsın de birde tel nou ve bilgisayarıın IP adresini değiştir
00 Yorumla
7 güYargılamadan cevap falan veremem. Evli kadınla flörtleşen adamdan her türlü pislik beklenir. Bunu öngörmen lazımdı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı.
7 güEngelle hicbirsey yapamaz
Ama sen korkup hala engellemezsen ikna edilmeye hazırım izlenimi verirsin00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı. Hiçbir şey olmaz. Umursama bile. Seni kullanmak için yapıyor. Güçsüzlüğümüz belli edersen işler senin için dahada kötü olur.
00 YorumlaBen nxer durumda bulundum. Elinde kanıt var mı? Varsa savcıya giderim şikayet eder beni bir daha arama de. Ve kesinlikle istediklerini yapma.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Senden önce ben eşime söyleyip adresini veriyorum bakalım ne olacak diye tehdit et
02 Yorumla
Soran7 güYapamam büyük risk
Gizli Üye(30-35)7 güUmursama. Israr ederse tehditleryle polise vereceğini söyle.
35 Yorumla
Soran7 güUmursama diyon da valla her yazdığında titriyom
Cevap sahibi7 güValla titrediğini anlarsa ömür boyu şantaj uğrarsın.
Soran7 güBacım çok korkutucu nasıl umursamıyayım hayatım söz konusu
Cevap sahibi7 güHayır öyle bir şey yok. Ona de ki "bir daha yazarsan savcılığa gideceğim" sonra engelle.
Hiç bir şey yapamaz.
Soran7 güBen çoğu defa dedim uğraşma filan 2haftadır aynı napıcam bilmiyom offff ne tamam
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Sakın kabul etme sonu gelmez
212 Yorumla
Soran6 güBiliyomm nasıll engel olucam ona
Soran5 güEngellersem daha kötü evimi biliyor
Soran5 güEtmedim şu an uzalaşmaya çalışıyom
Soran5 güşu an iyi gibiyiz aslında
Soran5 güUzlaşıyoz
Soran5 güNeden
Gizli Üye(25-29)6 güEvliysen sen de evli biriyle olacaktın ki tehdit edemeyecekti
21 Yorumla
Soran6 güBen o şeyi yapmak için konuşamdım bu adamla
Halen rahatsız ediyor mu? Bir çözüm bulabildiniz mi?
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı. Kanıt yoksa boş ver tehdit ediyorsa şikayet et
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 604 cevap paylaştı.
6 güHiç bir şey çıkmaz sen yanarsan oda yanar korkularından kaçarsan daha çok iş açılır başına
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 güBir ihtimal savcılığa git tehdit ediyor de eşim öğrenmesin de ondan habersiz yürütülüyor süreç diye biliyorum
01 Yorumla
Soran5 güşu an uzalaşmaya çalışıyorm
- Aşk İlişkileri konusunda 624 cevap paylaştı.
6 güEşime ben söylersem seni gebertir de korkut gözünü yoksa bu iş alır başını gider
00 Yorumla
6 güResim video yoksa engelle bir şey yapamaz Yüz verme boşta kalmış bedavaya getirmeye çalışıyor
01 Yorumla- 6 gü
Kocanın ağzından yazıyormuş gibi davran bence o öyle algılarsa korkar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
6 gütehditleri ile sinme. napıyosa yapsın boş ver
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. İşte bu hataların bir bedeli olacak bunu neden düşünmedin zamanında
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
6 güBende öyle ilişki yaşadım ama tadında bıraktık üstelemenin anlamı yok
00 Yorumla - Devamını Gör (179)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne