Evliliğim için baan akıl verin?

Eşimin ailesi sorunlu eşimde alkol içiyor neredeyse bağınlı ki bence kabul etmesede bağımşı her zaman evden çıkınca bugün bile işten çıktı söz seni utandırmıcam dedi çıktı bi yere gidiyorum dedi gittiği yerde aradım bi aaat sonra açmadı açıklaması da yok açamazdım o an diypr mesele aldatmak değil bu olmaması gereken şeyleri içmesi ve de ben ailesine sürekli gitmesini istemiyorum çünkü her zamana Oraya gidiyorum dese içip dşnüyor içmedim de diye kuranlara el basıyı her neyse hicbi türlü boşanma taraftarı değil çünkü boşanmak için sebep değilmiş ona göre boşanmak için sebep aldatmakmış yalnızca çünkü bana aşık biraz size şaşma gelecek ama beni çok seviyor ama içtiği şeyler benden daha kıymetli ki bence bağımlı kendine engel olamıyor

bende bugün gece gel beni al eve getir dedim geldi aldı tak kapıya geldiğimizde anahtarı ver baan yoksa sokakta bağırırım bir daha da evime gelme dedim sokakta popo gibi bıraktım onu çünkü bana hala açıklama etmedi nereye gittiğini , ve çıktı gitti tabiki gene anasına gitti ne aramalarımı açtı ne başka en son çok arayınca ben seninle şimdi konusmıycam bunu sonra konuscam dedi kapattı engelledi ben aileme şimdi nasıl. U adam bağınlı diyip de boşanılan bana bi akıl verin deliricen artık

Evliliğim için baan akıl verin?