Bana akıl fikir verin ne yapmam lazim sadece evli olanlar cevaplasin lutfen?

Arkadaslar kısa ve öz sekilde hemen bahsedecegim size Ben 5 aylik evliyim sorun şu ki kaynanam herseyimize karisiyor kocamin izin verdigi seylere kadar karisiyor kocam bana izin verdigi seylere izin vermesin istiyor hayatimiza cok mudahele ediyor geçen gun kavga ettik kaynanamla bu konu yuzunden ustelik esimle küs tartistigimiz bir zamada gelip bana karsi icinde tuttuklarini kustu kocamin onay verdigi seylere sizin karismaya hakkkinuz yok dedim biz cock degiliz felan dedim kocamda yanimdaydi kavga sirasibda annesine ben izin veriyorm şuna buna herneyse ewt diyor ama kaynanam daha cok kuduruyor ogluna çıkısiyor bu seferde izin verme felan gibisinden kiziyor tartistiktan sonrada hic bise yokmus gibi davraniyor kizim li felan konusuyor kotu imaj birakmamak icin ve diger bi sorun ise bize hic arayip sormuyosunuz hic gelip gitmiyosunuz diyor evlerimiz yakın diye hergün gelip gitmemizi bekliyor hergun arayip sormamizi sık sık gitmemizi ya da onu cagirmamizi istiyor ya da benim gunduZleri sık sık oraya gelmemi bekliyor ama hic icimden gelmiyor sevmiyorm sinir gicik oluyorum abi herseyimize karistigı icin eşimle isimiz olmadigi zaman haftasonu gidiyoruz zaten hafta ici gitmiyoruz eşim yorgun geliyor yemek yiyip yatiyor zaten kaynanm hem tüm bunlari yapiyor yapiyor sonrada bise olmamis gibi davraniyor oglunun gozune girmek icin kotu olmamak icin benim simdi ne yapmam lazim bu durumda mesafe koymaya devammi etmeliyim yoksa onun yaptigi gibi sahte samimiyetmi kurmam gerekiyor ama hic icim atmiyor onlarin icine gidip oturmak eşim yokken gitmeyincede kocama diyor karın ayagini kesti bizden hic gunduzleri gelip oturmuyor diyor ee kendisinde n nefret etttirirse ne yapayim ben siz ne dusunuyosunuz benim durumumda olanlar varsa ya da beni anlayan varsa lutfen bu durumlar karsisinda ne yapmam nasil davranmam gerektigini cevaplayabilir anlatabilirmi?

Bana akıl fikir verin ne yapmam lazim sadece evli olanlar cevaplasin lutfen?