Nolur evliler bana yardimci olsun?

Ne yazık ki aksam aksam durduk yere eşimle kavga ettik. Bugün özel günümdeyim bu nedenle de gergin ve sinirliydim eşime her gün sadece telefonunla uğraşıp akşamları verimli hiç birsey yapmıyorsun diye satastim (ikimizde calisan insalariz normalde o da evdeki her ise dahildir ve elinden geleni yapar ) o bana ben ona derken kavga büyüdü. Ayrı odalarda biraz takıldıktan sonra yanıma geldiğinde kalkıp balkona geçtim arkamdan geldi ve yine o bana ben ona derken çok fazla bir birimizi tahrik edecek şeyler söyleyip yaptık. Ben dayanamayıp onun üstüne yürüdüm ve yüzüne saldırdım sonra küfürler ettim ( çok utanıyorum ama sinirliyken ofkeme kapılıp tutamıyorum kendimi) annesine küfür ettim, bana bir daha annesine küfür edersem kotu olacağını söyledi ve ben bir daha en kötüsünü özellikle seçip söyledim ( ben ne yazikki kavga esnasında kizdirilinca inadına en kötüsünü söyleyip yapan biriyim.. biliyorum çok yanlış ama bir türlü düzeltemiyorum kendimi) sonra bu kez o üstüme yürüdü ve bana bir tokat attı ben de daha ileri gittim daha çok kufur ettim bu kez saçımdan tutup içeri odaya çekti beni. Çok suçluyum biliyorum ama bi erkek ne olursa olsun eşine el kaldırır mi. Sonrasinda Özürler diledi affetmedim.. ben kotu bir çocukluk yaşadım aile içi şiddetle büyüdüm sorunluyum biliyorum.. nasıl değerlendirmeliyim bu durumu napmaliyim bilmiyorum kendimi cok suclu bulsam da esimin bu yaptigi gururumu cok incitti.. nolur tavsiye verin bana affetmeyi miyim eşimi?

Nolur evliler bana yardimci olsun?