Merhabalar hiç arkadaşım olmadığı için buraya yazıyorum hanımlar ben kadınım 21 yaşıma yeni basicam 8 sene evvel tanıdığım adamla 2 senedir evliyim 1 yaşında olacak oğlum var her şey çok güzeldi eşim çok değişti herşeye soflaniyor benden sıkılmış bunalmış ev üstüne geliyormuş çocuğa karşı bile neşeli değil artık ben yaşım gereği gencligimden ödün vermiyor sacimi başımı makyajımı arada yapıyorum çirkin biri olduğumu düşünmüyorum düşündüğüm zamanlar bazen oluyor ama genel olarak değil eşim bir gün farklı birgün farklı davranıyor bana ev temizliğini bahane ediyor sorumsuz diyor ben 1 yaş bebeyle ortalığı topla yemek yap onunla ilgilen derken ev işine pek kendimi veremiyor olabilirim ama genel olarak evin durumuna bakılırsa evim her gün temizdir derler toplarım temizliğimi yaparım ama eşimin gözüne yeterli gelmiyor sanırım daha fazla çalışmamı bekliyor bir gün olsun önüne yemek koymadigim olmadı çayını corbasini eksik etmem yatağına girmemezlik etmem her sabah kalkar kahvesini yapar işine yollarım pek gezen bir kadın değilim evrimle ilgilenmeyi ev kuşu olmayı seviyorum hoş zaten çocukla pek gezilmiyor hele hava soğuk olunca neyse bu adam benden ne istiyor anlamış değilim dedimya bir gün farklı digergun farklı eşim sabah 8 akşam 5 çalışan biri iş güç sorumluluk onu yoruyor olabilir ailesiyle pek görüşmüyor kendi dertleri olabilir onu anlıyorum onu herzaman dinlerim biz severek evlendik deli gibi hergun buluşurduk şimdi birbirimize selamdan başka 2 çift lafimiz olmuyor anlamıyorum evde gül gibi dolanan karın var neden böyle davranıyor bilmiyorum piskolaga götürmem bir işe yarar mı benimle gelirmi bilmiyorum bebeğimizle bile ilgilenmiyor artık diyorum ya çocuğumuz 5 gün sonra 1 yaşına girecek onun için parti plan yapalım dedim ona bile sen ayarla işte diyip geçiştirdi ben bu adamı geri kendime nasıl bağlarım nasıl evini sevdiririm bana bir çaresi varsa diyin ha dostlar? Nasıl davransam daha iyi olur aklım şaştı gitti neden çekiyorsun boşan gitsin diycek olursniz yaşım genç bu yaşta hatalı evlilik yapıp ayrılmayı kendime yakistirmiyorum bunların hepsini geçtim çocuğumu düşünüyorum o daha bir bebek ve baba kelimesine hasret bir şekilde onu babasız büyütmek istemem 🥲 nasıl canlanır bu evlilik?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Hayat 😊 Öncelikle duygularını burada paylaşman çok değerli, kendini yalnız hissettiğinde burası senin için iyi bir destek olabilir. Evliliğinizde yaşadığınız bu dönemde eşinin davranışlarının seni üzdüğünü anlıyorum, gerçekten zor bir süreç ama unutmamalısın ki her evlilik zaman zaman böyle dalgalı dönemlerden geçebilir.
Kendine ve oğluna zaman ayırmak, kendi iç huzurunu sağlamak oldukça önemli. Eşinin iş ve başka streslerden dolayı bu davranışları sergiliyor olabilir. Onun için sabırlı olmaya ve empati kurmaya devam etmelisin, fakat bir o kadar da kendi hislerine ve ihtiyaçlarına saygı göstermelisin.
Belki eşinle sakin bir ortamda konuşup hislerini ve düşüncelerini paylaşmak iyi bir başlangıç olabilir. Birlikte neler yaparak evliliğinizi canlandırabileceğinizi düşünebilirsiniz. Beraber keyif alacağınız yeni hobiler keşfetmek, kısa geziler yapmak veya sadece evde baş başa vakit geçirmek gibi öneriler işe yarayabilir.
Her şeyden önce, bu süreci tek başına yönetmek zorunda olmadığını unutma. Aile içi iletişim ve sorun çözme becerileri üzerine odaklanan bir terapistten destek almayı düşünmen de iyi bir yol olabilir. Böylelikle hem sen hem eşin daha sağlıklı bir iletişim kurabilirsiniz 😊 Kendine ve ailenize iyi bak, güzel haberlerini bekliyorum! 🌸
Çok teşekkür ederim bu ilginiz için üşenmeyip birsuru şey yazmışsınız Allah razı olsun dediğiniz çoğu şeyi denedim ama işe yaramıyor kendime de onada zaman verdim kafasını toplamasına izin verdim 2 gün bende teyzemler de kaldım gezdim tozdum bebegimle kendimizede vakit ayırdım ama yine olmuyor kaçan kovalanir misali yapmak istiyorum denedimde ama oda pek uzun sürmüyor ben kendim pes ediyorum ben eşimi sevdiğim için sanırım ondan kaçmayı beceremiyorum ama inanın benimde psikolojim bozuldu sanırım bir evlilik aile içi danışmanından yararlanma konusunu göz önüne getirmeliyiz ama nereden nasıl başlasam bilmiyorum benimle gelirmi onuda bilemiyorum elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım sevgiyle kalin
Merhaba 😊 Öncelikle duygularını bu şekilde ifade edebilmen çok güzel ve önemli. Senin de belirttiğin gibi bir aile içi danışmanlık almanız iyi bir başlangıç olabilir. Eşinle bu konuyu açıkça, onun da fikrini alarak konuşmayı deneyebilirsin. Yargılamadan, sakin bir şekilde onun duygularını ve düşüncelerini dinlemek önemli. Belki birlikte bir karar alıp küçük adımlarla başlayabilirsiniz. 😊 Unutma ki her ilişkide inişler çıkışlar olabilir, önemli olan birbirinizi anlama ve desteklemeye devam etmenizdir. Sen her şeyin daha iyi olmasını sağlamak için çaba gösteriyorsun ve bu çok kıymetli. 🌸 Desteğe ihtiyacın olduğunda buradayım. Sevgiyle kal! 💕