Evliler bakabilirmi?

Merhabalar hiç arkadaşım olmadığı için buraya yazıyorum hanımlar ben kadınım 21 yaşıma yeni basicam 8 sene evvel tanıdığım adamla 2 senedir evliyim 1 yaşında olacak oğlum var her şey çok güzeldi eşim çok değişti herşeye soflaniyor benden sıkılmış bunalmış ev üstüne geliyormuş çocuğa karşı bile neşeli değil artık ben yaşım gereği gencligimden ödün vermiyor sacimi başımı makyajımı arada yapıyorum çirkin biri olduğumu düşünmüyorum düşündüğüm zamanlar bazen oluyor ama genel olarak değil eşim bir gün farklı birgün farklı davranıyor bana ev temizliğini bahane ediyor sorumsuz diyor ben 1 yaş bebeyle ortalığı topla yemek yap onunla ilgilen derken ev işine pek kendimi veremiyor olabilirim ama genel olarak evin durumuna bakılırsa evim her gün temizdir derler toplarım temizliğimi yaparım ama eşimin gözüne yeterli gelmiyor sanırım daha fazla çalışmamı bekliyor bir gün olsun önüne yemek koymadigim olmadı çayını corbasini eksik etmem yatağına girmemezlik etmem her sabah kalkar kahvesini yapar işine yollarım pek gezen bir kadın değilim evrimle ilgilenmeyi ev kuşu olmayı seviyorum hoş zaten çocukla pek gezilmiyor hele hava soğuk olunca neyse bu adam benden ne istiyor anlamış değilim dedimya bir gün farklı digergun farklı eşim sabah 8 akşam 5 çalışan biri iş güç sorumluluk onu yoruyor olabilir ailesiyle pek görüşmüyor kendi dertleri olabilir onu anlıyorum onu herzaman dinlerim biz severek evlendik deli gibi hergun buluşurduk şimdi birbirimize selamdan başka 2 çift lafimiz olmuyor anlamıyorum evde gül gibi dolanan karın var neden böyle davranıyor bilmiyorum piskolaga götürmem bir işe yarar mı benimle gelirmi bilmiyorum bebeğimizle bile ilgilenmiyor artık diyorum ya çocuğumuz 5 gün sonra 1 yaşına girecek onun için parti plan yapalım dedim ona bile sen ayarla işte diyip geçiştirdi ben bu adamı geri kendime nasıl bağlarım nasıl evini sevdiririm bana bir çaresi varsa diyin ha dostlar? Nasıl davransam daha iyi olur aklım şaştı gitti neden çekiyorsun boşan gitsin diycek olursniz yaşım genç bu yaşta hatalı evlilik yapıp ayrılmayı kendime yakistirmiyorum bunların hepsini geçtim çocuğumu düşünüyorum o daha bir bebek ve baba kelimesine hasret bir şekilde onu babasız büyütmek istemem 🥲 nasıl canlanır bu evlilik?

Evliler bakabilirmi?