Evlilik yürütebilir miyim?

Ev işi yemek vs yaparım anlarım ama istikrarlı yapmayı sürdüremem gibi geliyor. Bir yandan çalış bir yandan ev. Evi boşlayabilirim. Bekar olsam zaten tek hani yap yapma önemi yok derim. Ayrıyetten eşim de olsa evde yalnız takılmayı sevdiğim zamanlar oluyor hani bir canlı bile istemiyorum evin içinde gibisinden. İş çıkışı akşam 9 gibi kız kankalarımla bir konser veya cafe yaptığımda, her zaman olmaz da, sorun çıksın istemem hani evlisin bu saatte evde ol ayağı bence kimse istemez de neyse eşim de evde işten gelmiştir aç diye düşünmeden kafa rahat olsun isterim mesela bunu dert etmesin o. Aynı evde olabiliriz eş olabiliriz ama bazı şeylerde bireysellik kullanılmalı ya. Çiftler birbirine bağımlı ve yapışık değil ya. Bu kafa ile evlilik insanı değilim ben öyle düşünüyorum. Ama illa evleneceğim bir gün nasıl yürüteceğim acaba..

Bu arada kimse linçlemesin ben ne düşünüyorsam karşı tarafa da o hak doğuyor sonuç olarak.

Güncellemeler
+1 yıl
Aynı evde yaşayan iki insan olsan baktın yemek yok yap ye, geç geleceksen haber et beklemesin , ben odaya çekiliyorum kanka bir şey olursa seslen tarzı olmuyor mu e oluyor eş olunca mı bu dur bensiz çıkma evde yemek yok e yemek yap aç bırakma, mı olacak yani. Bekar ve evli olmanın farkı ne? Birbirini elbette düşünürsün de koskoca birey de kendini idare edebilmeli. Evlilik amacı sevgiyi birleştirmek hayatı birleştirmek , tek insan olmak değil ya.
Evlilik yürütebilir miyim?