Evlenebilir miyim?

Ben 1 sene önce maalesef ki çok kötü bir şey yaptım (biraz olsun kendi isteğim dışında da olsa sonuç olarak buna müsaade etmem başlı başına beni suçlu kılar biliyorum) beni sevdiğini iddia eden adamla baş başa kaldığımızda hiç olmaması gereken şeyler yaşadık. O günden sonra sürekli tövbe ettim pişmanlığımı kelimelerle asla anlatamam, beni böyle bir şeye sürükleyip her geçen gün beni günah çukuruna daha da iteklediği için ayrıldım ve kimseyle bir daha görüşmedim çünkü kendimi yeterince kötü hissediyorum ve kimsenin de duygularıyla oynamak haddime değil sonunda evlilik görmediğim kişilerle zaten konuşmam (onunla da gelecek gördüğümü düşünüyordum ama bana ahiretim anlamında çok zarar verdi birlikte olduğumuz her saniye beni daha da çok kötü hissettirdi ) şu an değil belki ama birkaç yıl sonra en azından ister istemez ben de bir yuva kurmak isteyeceğim bu konuda ne yapmalıyım? Kendimi bu konuya tamamen kapatıp yaptığımın cezasını bu şekilde mi ödemeliyim yoksa karşıma biri çıkarsa bu durumdan ona bahsetmeli miyim?
Evlenebilir miyim?