Evli arkadaşlar help meee?

Evimi evladımı çok seviyorum ama eşimle aramızda saygı bile kalmadı. Ne yapabilirim bilmiyorum. Bende hem çalışıyorum hemde ev işlerinde akşam gelince yapıyorum. Söylemeden zaten bir şey yapmıyor söyleyince de kraliyet ailesine duyurana kadar söyleyip yapıyor. Gece 4 5 defa uyanıyor çocuğum Max 5 saatten fazla hiç uyumadım. Bazen kelimeler çıkmıyor ağzımdan bazen dengem şaşıyor. O hiç uyanmaz ama hep yorgun hep. Dün akşam markete gittik. Kasa dolu diye kendimiz digital kasadan geçirelim dedik. Sonra yanlış yapıyorsun diye atladı ve durdurdu. Sonra görevli arkadaşı çağırdım doğruydu dedi. Cihaz okutmadığınız bir ürün var deyince bende ürünü kaldırıp baktım , tabi hata verdi sistem, eşimde biz teknoloji özürlüyüzde kusura bakmayın dedi gülerek. Saygı özürlüsüsün sen (insan içinde ben demedim arabada dedim) bundan sonra evliliğimiz sadece çocuğumuzun huzuru için devam edecek dedim. Sabah işe giderken onu da kaldırıyorum prenses dürtülmeden, aranmadan uyanmak istiyormuş bapırınıp söylendi haliyle çocuğu da uyandırdı. Ben mi büyütüyorum bilmiyorum...
Evli arkadaşlar help meee?