EVLİLİĞİM ÇOK KÖTÜ NE YAPMALIYIM?

Öncelikle herkese merhaba lütfen saygı çerçevesinde yorum yaparsanız sevinirim ben 25 yaşında bir erkeğim bundan 3 sene önce aile baskısı nedeniyle evlendim eşim benden 2 yaş büyük evlenene kadar hiç bir sorunumuz yoktu evlendiğimiz günden itibaren hayat zehir oldu 1 çocuğumuz oldu rabbim nasip etti yaklaşık 1.5 senedir ayrı yataklarda yatıyoruz cinsel hayatımız yok diyebilirim maddi durumum üst gelirde evimiz arabamız iş yerimiz herşeyimiz var eşim üniv mezunu ben lise bir kadın gibi değil ağzı çok bozuk hergün tartışıyoruz tartışmayalım diye iş yerinden geç çıkıp eve gidiyorum yemek yapmıyor temizlik yok sürekli ailem hakkında kötü konuşuyor kesinlikle ne aldattım ne dövdüm benden boşanmıyorda ailesi bir ömür çekeceksin kızımı diyor ne yapacağımı bilmiyorum bu 3 sene zindan hayatı gibi geçti geçiyor psikolojik sorunlarım oluştu saçlarım bembeyaz oldu yüzümü güldüremiyorum lütfen özellikle bayanlardan yardım istiyorum eşimin ne yapmak istediğini anlayamadım her kavgada annesine gidip biraz kalıp geliyor oğlum her tartışmamızda odalara kaçıyor ben temizliğe giyinimime çok özen gösteren bir insanım eşim tam tersi kişisel bakım hiç yok ne yapmalıyım gittikçe kötüye gidiyorum.
EVLİLİĞİM ÇOK KÖTÜ NE YAPMALIYIM?