Merhabalar ben nişanlıyım yakında evleneceğim fakat böyle bir sorun var 30 yaşındayım cinsiyette sorun yaşayacağım diye korkuyorum boyu küçük sizce söylemeliyim yoksa bir şey yok gibi davranmalı mıyım
Evet
Hayir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
senin icin sorunsa ayrıl söyleme bir şey söylesen boyu mu uzayacak kalp kırmaya gerek yok saçmalama.
pardon ben kız tarafısın kız seninkine kücük dedi sandım. kücükse de söyleme yakınlas biraz önceden. ellerse falan anlar zaten ne kadar kücük kac cm
9 cm
dediğimi yap anlar diye düşünüyorum durduk yere benimki kücük diyicek halin yok
Daha önce hiç aramızda bir şey olmadı yani aramızda bir şey olsun diye mi ugrasiyim
evde görüş ya da bir tatile gidin. en kötü kuytu köşe bir yerde önce dudağından öp sonra göğüslerini falan elle sonrada elini tutup kendi şeyinin üstüne koy kızın elini seninki kalkınca
Şöyle bir sorun var şu an aramızda mesafe var haftaya gideceğim ama nikah olacak yani nikahtan önce de bir şey isteyeceğini sanmıyorum
kız daha önce biriyle bisi yasamıs mı ya da sen yasadın mı
Ben yaşadım kız hayır sanmıyorum
daha önce yaptığın kız boyunu sorun etti mi
Evet laf geçti yani
bilmiyorum ya zor bir durum ama evleneceğin kız daha önce bisi yasamamıssa sorun etmez diye düşünüyorum
Bir yandan bir şey söylemek istemiyorum hani özgüvensiz sanmasın diye ama bir yandan da hayal kırıklığına uğrayacak diye korkuyorum
evleneceksiniz ve daha birbirinizie bile dokunmadınız sacma geldi bana
Köyde kaldığımız için biraz böyle oluyor
köylü bi kızsa zaten sorun etmez boşveee
Ya bilgili okumuş kız sadece hani aramızda bir şey olamaz çünkü ailesi tek başımıza çok çıkmamız efen izin vermiyor
İzin vermiyor
valla bilemiyorum ya whatsapptsn konuşuyosanız birbirimizi tanımamız için sorular soralım de evlilik hayat için bir kaç soru sorduktan sonra sence boyunun bir önemi var mı işlevi iyi olduktan sonra de gül tepkisinden anlarsın
Ya bilmiyorum
Sadece söylemem gerekiyor mu nikahtan önce ya da hiçbir şey söyleme bir şey yokmuş gibi mi davrancam onu merak ediyorum
ben olsam önceden yaşatarak gösterirdim öyle bi imkanım yoksada evlenir geçerdim boyu o kadar önemli değil zevklerimiz uyuşuyorsa
Ne yaşarsak nikahtan sonra yaşarız dün biraz konuştuk
Ya her şekilde tatmin ederim yalarım elime kullanırım onu da kullanırım sadece böyle Soğucak filan diye korkuyorum
yani çok seviyorsan söyleme bence hem kırılır hem kendini yetersiz his eder
Ben erkegim
biliyorum da kız kırılır yani ben olsam bende kırılırm yetersiz hiss ederim kendimi
Elinde olmayan bir sebepten dolayı benim elimden bir şey gelmez ki
o zaman söyle bilsin yani sonra aranız bozulmasın
Ne diyim tam olarak
deki senin boyun biraz kısa yani bizim cinsellikte işimiz zor ola bilir
Yok ya öyle der miyim
hm o zaman senin boyun azcık kısa ya aşkım de senin boyun ve onun boyu kaç ki?
Soyledim
Evlen
Bir şey söylemiyim mi
Ok
Evlen ya bir şey olmaz kaç cm ki
9 cm
Erekte hali mi
Evet
Büyük dert o zaman ya, ya bir şey diyecem ama afrodizyak destek ürünleri ve pompa kullanıp büyüten duydum, ama görmedim tabi, ne dersin sen bu işe?
Ben de yeni aldım kullanıyorum bakalım faydası olacak mı
Olsa da zaten ne kalacak ki
Bence yine bir şey olmaz
Inik hali 1.5 cm kalkmis hali 8.5-9cm
Geçici değil kalıcı olması lazım
Bir ürolaga anlatmadın mı hiç bu durumu, belki daha faydalı olurdu.
Yok kimseyle konusmadim utandim
Tıpta ayıp olmaz
Kiza soyledim
Kaderine ne cikarsa