Evliliğimizle ilgili?

Merhaba biz yedi yıllık evliyiz öncesinde sekiz yıllık bir flört hayatımız oldu yani çok severek evlendik de ancak eşim çocuk yaşta çalıştırıldığı için hayata bir tık geriden başlamış Dürüst olmak gerekirse bütün flört hayatımız boyunca benim eğitim ve iş durumuma yetişmek için bir çaba gösterdi aileler arasında kültürel farklılık olduğu için çok zorlanarak evlendik Ben karakter olarak dominant birisiyim evliliğimizde karakterimin farkında olmadan eşime çok baskıcı davranmışım Eşim işten az geç geldiğinde ya da akşamları arkadaşlarıyla çıkmak istediğinde büyük kavgalar çıkartıyordum kafamda kurduğum bir profil ve dünya vardı eşim ona uymadığında sürekli huzursuzluk çıkartıyordum En son altı ay önce çok büyük bir kavga çıktı aramızda ben onun eşyalarını falan fırlattım eşim çok kırıldığı üzüldü ve artık boşanmak istediğini söyledi ben o an yaptığım bütün hataların farkına vardım eşimden defalarca günlerce özür diledim ayaklarına kapandım ama hiçbir şekilde yumuşamadı Hatalarımı düzeltmek için psikolojik destek almaya başladım kendi içimde bir değişim ve dönüşüm geçirdim eşim bu süreçte yasal bir işlem başlatmadı evden de gitmedi çok şükür ama beni affetmedi de neden evden gitmediğini soranlara beni ayrılığa hazırladığını söylüyormuş Birbirimizden ayrı 1 dakika geçirmezken şimdi aynı evin içinde yabancı gibiyiz tabii ki yatak odamızı da ayırdı benimle altı aydır zorunlu olmadıkça çok fazla konuşmuyor eve karşı sorumluluklarını yerine getiriyor çocuklarla da ilgileniyor ama benimle ilgilenmiyor ama dediğim gibi evden gitme ya da yasal bir işlem başlatma durumu da yok sormak istediğim bir şey şu eşimin size gerçekten boşanma düşüncesi var mı yoksa evde yeni ataerkil bir sistem mi kurmak istiyor Bir de duygu anlamında çok tükendiğini kırıldığını söylemişti ilk başta bana karşı hala ufakta olsa bir sevgisi var mıdır özürümü niye kabul etmiyor acaba değiştiğimi görüyor mu ya da fark ediyor mu

Evliliğimizle ilgili?