Yeni evlendik ve evliliğimizde sorunlar yaşıyoruz?

İki aylık evliyiz ve eşim evlendiğimiz ilk günden beri çok değişti ama bu değişim beni inanılmaz rahatsız ediyor. Çalışmıyor. Tüm gün evde. Günde 10 saat uyanıksa 8 saati bilgisayarda kalan 2 saati de yemek yerken tuvalette bile elinde telefon mobil oyun oynuyor. Tüm oyunları vesaire takip ediyorum evden de çıktığı yok. Sadece arkadaşlarıyla oyun oynuyor. Sohbet muhabbet bile yok. Baş başa bi kahve içelim diyorum onda bile elinde bi telefon. Bekarken cinsl hayatımız vardı. Buluştuğumuz zaman 3 4 hafta aynı evde kaldığımız da oldu. Ve en aşağı iki günde bir ilişkye giren bir çifttik evlendiğimziden beri sadece iki kere ilişkye girdik. Uyurken hep bana sarılarak uyurdu. Şimdi arkasını dönüp uyuyor. Kısacası her anlamda evlendiğimizden beri tamamen bi değişiklik oldu. Beni sevmiyor diyemem çünkü bişi desem hemen yapıyor hala ağzımın içine bakıyor ama saçma bi ilgisizliği oluştu. Bu arada fiziken vesaire bekarken olduğumdan daha farklı bi değişikliğim yok nasılsam öyleyim. Hatta evde de gayet giyinmesini eşine yaklaşmasını bilen bi kadınım. Ama neden böyle oluyor bilmiyorum. Acilen bi akıla ihtiyacım var
Yeni evlendik ve evliliğimizde sorunlar yaşıyoruz?