Evliliğim hakkında?

5 yıllık evliyim 2 kızım var 4 yaşındalar ve eşimle saçma sapan şeylerden sürekli tartışıyoruz ben hemen barışmaya hazırım fakat o uzatıyor ve haftalarca konuşmuyor benimle oysa ki yaptığım hiç bir şey yok çorabını ortaya bırakma yemek yeyince bulaşıkları makineye koy ya da başka bir konu vs basit şeyler çalışan bir kadınım ve ikizlerim var hayatı koşarak yaşıyorum temizlik yemek çocuklar iş ona rağmen fazlasıyla sabırlı ve bakımlıyım ama eşim bu küslükler yüzünden 2 ayda bir beraber oluyor benimle 2 aydır barışmıyor istersen ayrıl git diyor çpcuklardan sonra iyice beni umursamaz peşime düşmez her tartışmada beni kovan biri oldu düzenim bozulmasın diye idare ettim hep kiraya çıkarım bir şekilde geçinirim desem 2 çpcukla onun desteği olmadan çok zor kimsem yok ailem yok destek olabilecek 2-3 yıldır bir kere olsun saçımı okşamadı bana hediye almaz sevdiğini söylemez 2-3 ayda bir beraber olur yalvarır duruma geliyorum hadi barışalım diyorum beraber olmak istiyorum ama reddediyor beni dışarı hayatı yoktur beni aldatıyor desem 7 oldu mu işten çıkar eve gelir oldum olası cinselliğe düşkün değildi ama bu kadarı fazla oldu ve bana artık çok kötü davranıyor ayrılmak istiyorum ama nasıl bir düzen kurarım bilmiyorum çocuklar kreşe gidiyor o bırakıyor iş saatime uymuyor ben bıraksam mesailerim oluyor her gün ben alamıyorum maddi boyutuda cabası 16 bin lira maaşla kira iki çocuk imkansız ve ayrılırsak sana 300 tl veririm diyor belki mahkeme 300 tl bağlamaz 500 bağlar ama ne fark eder çok bağlamaz onu biliyorum maddi durumu iyi 3 evi arabası var hiç biri umrumda değil huzur ve mutluluk istedim sadece ama yok bü yülü gibi davranıyor benden nefret ettiğini söylüyor bazen çocuklarım olmasa saniye durmazdım sevilmemek onu hissetirilmek çok üzücü

Evliliğim hakkında?