Evliliğimle ilgili Bana fikir verin?

Arkadaşlar merhaba bir şey anlatacağım ben 33 yaşındayım eşim 45 yaşında evliyim
şimdi hikaye uzun ama özetle geçeyim ilk evlendigimde 30 yaşındaydım 1 72 boyunda 65 kilo gayet güzel bir kadındım evliliğim süreç içerisinde kilo aldım şu anda kilo verme sürecindeyim tekrardan ve 10 kg verdim bi 10 kilo daha vermek istiyorum özgüvenim yerine geldi yine de kendimi güzel hissetmeye başladım fakat eşim bana yıllarca evliliğimi sürecinde hep kendimi eksik hissetmem için dış görünüş olarak değil ama karakter olarak hep bana manevi olarak hiçbir şey katmıyorsun vesaire gibi şeyler söyler dengesiz davranışlar yapar bir çok iyi dünyanın en iyi adamı hediyeler felan alır bir de dünyanın en kötü adamı olur fakat hep beni aşağılar yani hediye alırken bile aslında başıma kakar sen babanın evinde bunu gördün mü falan gibi şeyler… yıllarca mücadele ettim hep iyi olmaya çalıştım ama artık yapamıyorum şimdi konuya geleyim kiloyla alakalı eşim şu anda 170 kg falan çok aşırı derecede kilo aldı ve ben 20 kg fazlam varken beni komplekse sokacak bir çok şey söylemişti alttan alttan Şişmansın değil ama yeme artık vs gibi şeyler Ben de onun da evlendiğimizden beri kilo problemi olmasına rağmen hiç onu eleştirmedim bazen beni saçlarını niye tRamadıın ya da pijama takımını niye takım şeklinde giymiyorsun diye eleştirir ama kendisi akşam evde televizyon izlerken üzerine Kuruyemişleri cipsleri döküp izler ve sorsak o erkek ben kadınım benim daha düzenli olmam gerekir ben şimdi ondan artık bu kadar yıl çektiğim işkencenin sonucunda intikam almak istiyorum yani onu komplekse sokacak şeyler yapmak istiyorum mesela ben zayıfladim fiziğimi şu anda birtık daha tabi 10 kg eksik olsa daha iyi olur fakat o benim yanımda daha kilolu onu dış görünüş olarak komplekse sokup kendime bağımlı hale getirip psikolojik bir oyun oynamak istiyorum çünkü o bu psikolojik oyunları bana yıllardır oynadı bana bununla ilgili fikir verir misiniz ne yapsam ve bu yapacağım şey doğru olur mu?

Evliliğimle ilgili Bana fikir verin?