Evlilik konusunda ne düşünüyor sizce ne yapmalıyım?

Herkese merhabalar.27 yaşındayım ve 8 aydır devam eden bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla 1 aya yakın ayrı kaldık ama yapamadık geri barıştık ve devam ettik. O günden sonra da Bi daha ayrılmadık. Şu an ikimizde çalışıyoruz.

Uzun zamandir hayatimiz da düzenli artik ben dogal olarak evlilik istiyorum. Ona olan sevgimden de eminim. Ama son zamanlarda ortamlarda geçen evlilik üzerine konuşmalara karşı tepkisiz kaldığını fark ettim. Olumlu olumsuz bir yorum dahi yapmiyor bende ne düşündüğünü kestiremiyorum. Ve artık durum beni rahatsız etmeye başladı ve kendisine açık açık sordum. Evlilik hiç mi istemiyorsun yoksa şu an mi düşünmüyorsun diye o şu an düşünmüyorum daha birbirimizi tanımamız lazım ekonomik anlamda da hazır değilim dedi.

Normal zamanda konuşurken ben seni herseyinle kabul ettim. Ayriligi tattım Bi daha sensiz olmak istemiyorum diyen biri olarak beni tanımak istemesi hala Normal mi? Ekonomik durumu anlayabiliyorum ya da evliliğe kendi açısından sorumluluk olarak hazır değildir bunu da anlayabiliyorum. Ama sana çok aşığım seni oldugun gibi kabul ettim ayrılık Bi daha istemiyorum diyen birinin hala tanımak istemesi benim cok güvenimi kırdı. Bu konuşmaya kadar onun bana olan sevgisini hiç sorgulamadım ama şu an kafamda soru işaretleri var. Acaba duygulari gercek mi yoksa an da mı yasiyor? Sizce ne yapmaliyim?

Evlilik konusunda ne düşünüyor sizce ne yapmalıyım?