Konu evlilik sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edin?

Evet bu saate kadar kendi kendimi yedim bitirdim. En son buraya yazmaya karar verdim umarım güzel fikirler alabilirim. Yaşım 22 üniversitem bu haziran bitiyor. 1 yıldır sevgili olduğum birisi var ama ben sevgilimle yıllardır tanışıyorum son bir yıldır sevgiliyiz. Bana bir gün tektaş yüzük aldı ama evlilik teklifi değil hediye olarak takmam için kabul ettim. Ona aşığım evet hemde çok. Şöyleki bu yüzükten sonra anlamımız değişti ve evlilik konuşmaya başladık. Annesi ile babası ayrı. İkiside yeni evlilik yapmış insanlar. Sevgilim beni ilk annesine söyledi ama annesi inatla karşı çıktı benimle tanışmak istemedi sevgilimin değil benimle herhangi biriyle şu an evlenmemesini söylemiş hep. Onunda yaşı 23 bu arada ve ekonomik özgürlüğünü almış bir insan. Sonrasında ben babasıyla tanıştım çok sevdim onları çok iyi davrandılar. Babasıyla tanıştım diye annesinin bana demediği kalmadı hakaretler mi dersiniz oğlunu kandırmammı dersiniz ana oğul ilişkisini bozmam mı dersiniz offf off.. Şimdi ise evlilik düşünüyoruz bu yıla aileleri nasıl yapacağım.. ikimizinde çalışmakta olduğu bir yer var ama çok birikimimiz yok. Babası yardım edeceğini söyledi ama annesi gerçekten korkuyorum. Ben annesi yüzünden sevgilimden ayrılmak istemiyorum. Ama bazen sevgiliminde bu evlilik konularından sıkıldığını düşünüyorum konuşurken falan. Bence maddi yetersizlikten dolayı sıkılıyor olabilir ama beb açmasam o çok nadir açıyor bu konuyu. Ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemeliyim? Sevgilime bu konunun ciddiyetini nasıl anlatmalıyım çok sıkıldım çokk.. ve daha çok olaylar var aklıma geldikçe yazacağım sıkmayayım şimdi sizi
Konu evlilik sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edin?