Evlilik konusunda kararsızım ne yapmalıyım bilmiyorum yardım edin ne olur?

32 yaşına gireceğim bu yıl. Güzel bakımlı biriyim çevrem öyle söyler. Hayatımda da biri var. Beni seviyor ve sadık bir insan. Bu zamana kadar sadık hiç kimse girmedi hayatıma çoğunlukla deccallardı. Önceki ilişkilerimde çok üzüldüm anlayacağınız..

2 sene öncede biri girdi hayatıma. O zamanlar bir ilişkim vardı ve yeni ayrılmıştık o deccal dediklerimdendi çok kötü ayrılmıştık. Neyse şu an hayatımdaki insan Yakın arkadaşlarımdan birinin yakın akrabası. Bana gelip seni sayıklıyor vs dediler görüştük bir süre sonra sevgili olduk. Yeni yeni görüşürken bana durup dururken '' Ben kendime bi çeki düzen vereyim saç ektirteyim, kilo vereyim, lazere gideyim '' falan demişti. Bende '' güzel düşünmüşsün insanın kendisine bakması güzel bir şey'' demiştim. Kendisini eksik gördü büyük ihtimal. Arkadaşlarım falanda yanıma yakıştırmadılar. O lise mezunu ben üniversite, hatta ikinci üniversiteyi okuyorum. Gerçi iyi de bir işim yok bir süre çalıştım sonra birden çıkardılar. Aylardır iş arıyorum geri dönüş yok.

Sevgilimin güzel bir işi var ticaret ile uğraşıyor elktrikçi. Babası ile ortak. Ama daha çok o çalışıyor. Babasının biraz sağlık sorunları var. Neyse bu zamana kadar çalışmaktan kendini geliştirememiş. Bakmayın benimle ve arkadaşları ile akşamları oturmaya vakti var. Ama açıp bir kitap okumaya vakti yok. Sürekli kavga ediyoruz daha çok ben üstüne gidiyorum o alttan alıyor geçiştiriyor. Aynı boylardayız göbekli kafasının tepesi kel biraz. Bana ilk zamanlar kendime çeki düzen vereyim diyen insan yapmadı hiç birini 1 buçuk yıl sonra zorla lazere yazıldı. Spora para verdi yazıldı toplam 1-2 hafta gitti gitmedi bıraktı. Diyetisyene gitti detoksa başladı yarım bıraktı. Saç ektirmek için gitti başlamadan o da bitti. Yani söz verdiği kendi ağzıyla dediği hiç bir şeyi yapmadı. Bende bunu büyüttüm hep aksi davrandım sürekli sözünde durmadığını söyledim. Yapıcam yapıcam diye diye 2 sene oldu. Aileler tanıştı ramazan bayramında sonrada söz nişan isteme olsun diyorlar. Beğenmiyorsan ayrıl diyor benim ailem. Birde önceki sevgililerimi başıma kakıyorlar. Dış görünüşe bu kadar takılı kalma diyorlar. Artık onlar ile de aram bozuldu bozulacak. Benim içime sinmiyor hiçbir şey. Sözünde durmadı diye takıyorum hep. Sadece beni seviyor, sadık durumu iyi onun dışında ne bilgili ne hayatında lise dışında bir kitap okumuş ne kendi için bir şey yapmış. Bazı insanlar canım demişler ama neden dedikleri hakkında bir fikrim yok. Ortak zevklerimiz bile yok.

Ayrılsam yine deccal biri çıkar diye korkuyorum. Ya düzgün biri çıkmazsa evlenemezsem diyede korkuyorum. Çocuk sahibi olmak istiyorum. Ama ondan emin değilim. Aşk yok. Çok sevdiğim söylenemez. Alışkanlık var sadece. Ne yapıcam bilmiyorum bir akıl verin ne olur? :(

Evlilik konusunda kararsızım ne yapmalıyım bilmiyorum yardım edin ne olur?