Eşimle ilgili evliliğimde fikir verin lütfen?

Arkadaşlar merhaba bir şey anlatacağım ben 33 yaşındayım eşim 45 yaşında evliyim
şimdi hikaye uzun ama özetle geçeyim ilk evlendigimde 30 yaşındaydım 1 72 boyunda 65 kilo gayet güzel bir kadındım hatta bekarken modellik yaptım ve eşim modellik yaptığım için hep bana o.. damgası vurdu evliliğim süreç içerisinde kilo aldım şu anda kilo verme sürecindeyim tekrardan ve 10 kg verdim bi 10 kilo daha vermek istiyorum özgüvenim yerine geldi yine de kendimi güzel hissetmeye başladım fakat eşim bana yıllarca evliliğimi sürecinde hep kendimi eksik hissetmem için dış görünüş olarak değil ama karakter olarak hep bana manevi olarak hiçbir şey katmıyorsun kedimiz aldırdın bana bana tek kattığın anlam kedi aldırma kediyi çok seviyorum onun dışında bana hiçbir anlam katmıyorsun falan dedi hep küfürler eder bela okur sınırlenınce Başka kadınlar olsa benim kıymetimi bilirdi ama sen benim kıymetimi bilmiyorsun diyor oysaki ona hiçbir zararım yok ve onu çok sevdim evet iyi olduğu zamanlarda oldu mesela bana araba aldım çok mutlu olmuştum ama o arabanın bile hincini çıkardı başıma kaktı hep yıllarca mücadele ettim hep iyi olmaya çalıştım ama artık yapamıyorum şimdi konuya geleyim kiloyla alakalı şu anda 170 kg falan çok aşırı derecede kilo almaya devam ediyor evlenirkende kiloluydu Ben bu süreç içerisinde ona diyet yaptırmaya çalıştım bana hiçbir şey katmıyorsun diyor ya aslında ben ona hep yardım etmeye çalıştım her konuda bazen beni saçlarını niye tRamadıın ya da pijama takımını niye takım şeklinde giymiyorsun diye eleştirir ama kendisi akşam evde televizyon izlerken üzerine Kuruyemişleri cipsleri döküp izler ve sorsak o erkek ben kadınım benim daha düzenli olmam gerekir ben şimdi ondan artık bu kadar yıl çektiğim işkencenin sonucunda intikam almak istiyorum yani boşanamam şu anda boşanmak gibi bir durum söz konusu değil zaten seviyorum onu ama ders vermek istiyorum artık onu komplekse sokacak şeyler yapmak istiyorum mesela ben zayıfladim psikolojik bir oyun oynamak istiyorum çünkü o bana yıllarca bunu yaptıçünkü mesela şu anda diyet yapıyorum ve bazen bana gıcık oluyor bu kadar abartma diyor fakat diyet süreci benim çok hızlı kilo vermemi sağladı ve şu anda çok sağlıklı besleniyorum o ise yapamıyor gün geçtikçe daha kötü bir halde ona destek olmak istedim ama ona her destek olduğunda bana ettiği küfürler hakaretler aklıma geliyor artık boşanmayacağım ama hani bilirsiniz ya bazı insanlar vardır karşındaki insanı çok güzel manipüle eder psikolojisini çok güzel bozar ben de böyle şeyler yapmak istiyorum bana bununla ilgili fikir verir misiniz ne yapsam ve bu yapacağım şey doğru olur mu?

Eşimle ilgili evliliğimde fikir verin lütfen?