Evlilikle ilgili bi konuda dusuncelerinize ihtiyacım var?

Yeni evlendim 4 ay oldu severek evlendim 8 ay sevgililik 8 ay nisanlilik gecirdik ama bu sure zarfinda gep ailelerle gorustuk oyle bulusma basbasa klma desen ik defa oldu ondada kesinlikle yanls bisey ypmadik cok sukur zaten oyle biri degilim biraz eski kafadanım esim cok sessiz sakin biri herseyin ilkini bnde yasadi hic srvgilisi bile olmamis herneyse taa nisandan snra vasladi bna karsi tavri uzakligi elimden gleni yaptm onun icin bi kadnn kocasi icin apmayacagi sryleri yaptim ama kndi halinde sadece benim icin yani yuvamiz icin calisiyor bir istedigim iki olmuyor cok seviyor seni diyolar ama bn hic hissedemiyorum bi hayli bna uzak ilk baslarda boyle degildi tamam evlilik zmnla guclenen bir bag ama ne yapms olablrm de boyle bni umursamaz olmus olabilir ama su ailesinden kesinlkle hic boyle ilgi gormemis cok gotunu kalrdim bunu kabul ediyorum simdi ise iki gundur elimi ayagimi cektim ayri yatiyorum sadece kadnlk gorevlerimi yapip yemegimi hazrliyorum bu kadar bnden haric herkesi dinliyor ailesini hic sevmedigini solerdi smdi onlara dha yakn haa bnde isterim yakn olsun befaber olalm kaynanam kayinpederimde Allah var cok iyi insanlar ama esim ne ailesini aile gibi ne karisini karisi gibi tutmayi biliyo yuvazda bi sorun olsun biz haric herkes bi cozum bulamay calsiyo duyuyo biz yuvamz icin bisey yapmiyoruz saatlerce konusurum sakinlikle ama susar dinler sadece ertesi gun yine ayni bi zmnlar bni birakma sen olmassan hic kimse olmaz diyen bi adamdi basbasa kalmann cocuklarimiza iyi bi anne baba olmann hayalindeydik smdi onlardab eser yok adam tam anlamiyola uzak ne ilgi gosterir ne bisey ypar varsa yoksa istn gelir eline telefonu alir oynar bilmiyorum ne yapmayalim bizde ayrilma ihanet bosanma vs. Bu tur seyler kesinlklle olmaz ama ayni evin icindede iki yabanci gibiyiz
Güncellemeler
+1 yıl
Hicbirnizi tanimiyorum ama dua edin muslumann muslumana duasi gecer inşallah her şey yoluna girer mutlu bi yuvam olur dusunceleriniz icin saolun artik ne yapcagimdan eminim saolun sizde sizin gibi kalplerde olun insallah
Evlilikle ilgili bi konuda dusuncelerinize ihtiyacım var?