Bir evlilik meselesi hakkında tecrube ve görüşlerinize ihtiyacım var?

Selamün aleyküm, görücü usulu evlenmek istiyorum. Annem buluyor giidp gorusuyorum ama genellıkle ben kabul etmiyorum çünkü kafama yatmıyor. Neyse olay ozetle şu Bundan 6 ay önce filan bir gorusme oldu. Gorusmeye gittim kızın tesetturu ve karakteri kafama yattı sadece su kısmı biraz kafama takıldı karakterinde sen yumuşak huylu zor ofkelenn birine benziyorsun dedi doğru tahmin etti. Ben oyle degilim biraz hızlı ofkelenşrim dedi. Bide ortak karar aldığımız bır konuda başkaları ile konusututugn zaman o karardegşirse hoş olmaz dedi. Onun dışında 45 dakika filan konuştuk, neyse asıl mesele zahiri kafama takıldı boyu ten rengi kilosu tamam fakat olmayan kısım burnu uzundu ve cenesi belirgin değildi, simdi dusuncem su tekrar bir annemle gorusme teklifimi göndersem sürekli aklıma ve kalbime geliyor, sunu diyebilirsiniz Baska kızmı yok diye 20 fılsn görücü uslu gorustm fakat cevre imkanları ile bir daha böyle tesettürlü ve dindar birine isabet etmek zor hem herkesde farklı bir sorun cıkıyor,. Simdi ne yapmalıyım tekrar konuşma istesem kabul ederse burnu zahiri kafmz takılırsa ona haksızlık etmekten korkuyorumne yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum lütfen dalga g2cmeden tecrübe ve mantıklı cevaplar yazarsanız. Allah razı olsun kardeşlerim.

Bir evlilik meselesi hakkında tecrube ve görüşlerinize ihtiyacım var?