Güncellemeler
+1 yıl
Ben ondan hoşlanıyorum, aynı dili konuşuyor gibiyiz , konu para falan değil
Beni yargilama sadece soruma cevap ver , yargilayacaksan beğenmiyorsan soruyu gör geç, evli ama eşiyle mutsuz , küçük bebeği için ayrılmayan erke. ği nasil mutlu ederim, amacı tek gecelik degil aşk, tek gecelik olsa bir suru kadın var o yüzden s. ex ile aklını başından alırsın demeyin o çok basit bir olay , başka nelerdir , mesela onu anlamak hoş sohbet gibi gibi, sizin ornekleriniz nelerdir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evliyken tek gecelik ya da çok gecelik olmak neyi değiştirir. İkinci kadın olmayı kabul ediyorsun
Evet ediyorum sorun nedir
Mutluluklar 😁
Amin
Allah akıl fikir feraset versin, herkes zindanda yaşasa emin ol ayrılır, bu bekar kadınları tavlama yalanıdır
Bnı dinlersen 3 gunde kapına kole olur bukadar buyuk konusuyorum
Anlar
Anlat
Bklıyorum
Ben de evliyim acaba beni mi tavlamaya çalışıyorsun 😃😃
Beni tanısan zaten unutamazsın, şüpheye düşme o yüzden
E beybi benim de unutamadıklarım var belki onlardan birisindir
Evet soruyu gördüm yargılayavağım yuva yıkanın o yuvada ezilmesi dileğiyle.
Genelde tam tersi olur:)
Ortada bir yuva var mi sence, kadın adamı mutlu edemiyorsa yuva yoktur ki ben kimsenin yuvasını bozmadim
Ve kadın olarak hem cinsine bunu yapıyorsan hastalandığında veremediğinde verecek başka bi kadın da bulunur.
Çocuklarının ahını falan almayacağım, istedigi zaman evine gitsin bana ne , benim erkeğim olaxak diye onun babası olmaktan vazgecmiyor
Kötüler kazanir
Allahim durmuyor sus artık ben senin gibi erkekle baş gelemem mülayim bi kadinim ben
Seni nasıl engelleyebilirim, tatlı bir kadın olarak seninle bas edemiyorum
Erkek
1 Sorum var.
Adam adam zengin mi?
Yargılamıyorum, adam zengin mi?
Ne biliyim ultra degil ama evet galiba
Yaş farkınız var mı?
10 yaş büyük, ama ikimizde genç insanlarız, çocuğu var dedim diye 45 yaşında sanma
Burada konu sensin, neyi neden istediğini bulman gerekiyor.
Evli bir erkeğin sevgilisi olmayı isteyebilecek bir kadının değersizlik duygusu vardır.
Geçmişte muhtemelen baba figürü tarafından ihmal edilmiş olabilir.
Önce kenle ilgili olan bu duruma bak daha sonra illese evli adam dersen ona da bakarsın😁
Yargılamıyorum tavsiye verdim. İkisinin arasındaki farkı anlayamıyorsan bu adam seni tercih eder mi sanıyorsun?
Sen turkce konusamiyorsun , bu soruyu sorduğuma göre o adamı istiyorumdur , ne sorusu soruyorsun hala , tavsiye istiyorum sadece , adamı istediğim 100000 km öteden belli
🫠🫠
İlk şartı karakter zaafiyeti.
Soruyu görüp geçin arkadaşlar😀
Aman biriniz ise yarar tavsiye vermeyin, aşığım iste
Napalım? Yaptıgın şeye çanak mı tutalım
Tavsiye verebilirsin nasik tavlarim
Öyle tecrübelerimiz yok olmasınıda istemeyiz yuzden veremiyoruz
Sen becerseydinde buradan tavsiye istemeseydin canım 😂😂
Benden daha becerikliler vardır diye dusundum
Kac yıllık evli kac yasinda bu kişi peki
Baya genç biri , bu kadar biliyorum
Neden peki sen nasıl duydun ki evliliğinde mutsuz belki yalan söylüyor olmasın
Bunlar ihtimaller , ama mutsuz olduğu 10000 km öteden belli her halinden belli gülüşü bile mutsuz
Öyledir ama senin gönlün var belki ama ya seni kabul etmese sana o gözle bakmıyorsa çalıştığın bi yerde mi bu kisi
Hayır çalıştığım yerdeki insanlarla yakın olmam , İstanbul'da yaşıyoruz, belki bi sahil yapariz
Zaten nasıl taşlanır dedim, yani gözü yoksa bile gözü var yapmam lazim
Bosversene neden evli kişi illa mutsuzsa karısı mutlu etsin mesela. Onunla oldun diyelim ama hep karısının yanında onunla uyuycak onla kalkacak nasıl kaldirabilceksin yapma
Ama kadın mutlu etmiyir işte, mutlu etse zaten yaklasamazdim cesaret edemezdim , yani kalbi bendeyken aynı yatağı arkadaş gibi paylaşsa nolur
Ya boş ver kendini yorma böyle boş şeylere