Evliyim siradan bir evliliğim var Çokta kötü değil. İş yerinde başka bir evli adam sürekli beni izliyordu neyse bir şekilde iletişime gectik, beni ilk gördüğü günden itibaren cok hoşlandiğini cok sevdiğini soyuluyor imkansiz ama ben beklerim sadece konuş benimle diyor. Bende boş değilm amaaa aslaa zina yapmam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz yorumlarını okudum. Aşık olmuşsun bu çok belli. O da aşık. Ama bedenler farklı ruhlar ayrı yerde.
Tavsiyem iş yerini değiştir. Bunun bir yolunu bul. Onu görmeyeceğin bir yere git çalış. Başka çözüm yok. Kendini suçlamayı bırak bunlar hayatın içinde olur ve geçer.
04 Yorumla
Soran+1 yılCoktan değiştirdimki hiç görmüyorum 2 sene icinde 5 6 defa karşilaştik belki.. Ama gecmiyoo
- +1 yıl
Anlıyorum seni ama gözünde büyütme e gerek yok. Kapalı ve inançlı bir kadınsın. Bu yüzden hiç girme o işe vicdanın mutluluğunu engeller. Haa şu var haram işe girince artık biri ile beşi fark etmiyor bünye alışıyor onu söyleyim.
Soran+1 yılEn doğrusu uzak durmak kimsenin vebaline girmemek, sadece arada mesajlaşıyoruz o kadar daha fazla hic birsey, oda yanliş
- +1 yıl
Yoksa cesaretin onuda ümitlendirme. Onun hayalini kur eşin mutlu olsun bari yatakta onun için olduğunu düşünüp. Bu tutarsızlıklar zaten hayatı ilginç bir yer haline getiriyor. Poker oyunculuğu yap😃
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılamacın pompa ise en azından bekar biriyle yap. Adamın karısına yazık.
yok amacım aşk, meşk, bk boncuk0 kelebekli şeyler diyorsan 2 eş aldatıcı oalrak birbirinizle olun.
ama kendi eşlerinizi de birbiriyle tanıştırın belki onlar daha onurlu bir yuva kurabilirler
00 Yorumla
+1 yılEğer aklını dinleyen mantıklı bir insansan çok basit bir formül söyleyeceğim. Var gerisini sen düşün...
"Keşke yapmasaydım" diyebileceğin seçimlerden uzak dur. Çünkü "keşke yapmasaydım" denilen şeylerin sonucu olumsuzdur. Bu kadar basit.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence de cinsellik amaçlı yaklasabilir, o yüzden dikkat et. Evliliğim sıradan diyorsun, yine de bu evlilikte mutluysan eşinden memnunsan aldatma derim. Ama kötüye gidiyorsa evliliğin degerlendirebilirsin belki tabi onun evliliğinin durumu da önemli...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
16Cevap
Bazen olabiliyor ancak kendini frenlemen lazım, bu doğru değil. Eğer boşanma düşüncen varsa ve bu net ve kesin karar sa senin için bunu gerçekleştirmeden ileriye gitmemeni ve mesafeli olmanı tavsiye ederim .
Erkek tarafından Baktigimda ise , evli bir adam zaten, sana yaklaşımı büyük olasılıkla cinselliktir. Ve sanmıyorum ki eşini boşamak gibi düşüncesi olsun.. seninde evli olduğunu biliyor, bende evliyim, yatarım cinselligi yaşarım canim istediği zaman birakmam kolay olur kafasında olabilir, dikkat etmende fayda var .
Her ne kadar zina yapmam desende , konuştukça ilerler ve o çekim olur, aynı iş yerinde , buna engel olamazsın, bu yüzden en başından resmi durman senin açından doğru olacaktır ❤️❤️
26 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum farkindayim iş yerimi coktan değiştirdim hic görüşmedim sesini bile uzaktan duydum. Arada karşilaşiyorz sadece oda uzaktan izliyor. Evliyken gidip bir şey yapmam Allah korusun ama kalp bu yine seviyoo
Soran+1 yılKendine yediremiyorsun ben öyle biri değilm diyorsun uzak duruyorsun ama bir zmndan sonra yeniliyor insan
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. evliligin monooton bir hale gelmis. sen ilgi bkliyorsun, sevilmek istiyorsun, heyecan ariyorsun, kendini hatirlamak, hatirlatilmak istiyorsun. sairim kocan bunlardan habersiz.
131 Yorumla
Soran+1 yılHabersiz
Soran+1 yılOnu anlamiyorum işte bazen kapimin önüne geliyor oylece duruyor orada belki görürüm diye
Soran+1 yılHiç görüşmedik
Soran+1 yılEveeet
Soran+1 yılMesajlaşıyoruz cinsellige filan İkna etmiyor benimle konuş bazen yetiyor diyor
Soran+1 yılSürekli onu düşünüyorum ve istemsizce... Akimi başka şeylere vermek istiyorm elimde değil yapamiyorum
Soran+1 yıl3sene oldu 1kere bile buluşmadım Allah şahit
Soran+1 yılCok imkansiz evliyiz elimiz kolumuz bağli
Soran+1 yılBazi şeyler öyle imkansizki
Soran+1 yılBen masumca bile buluşmamam inankii oturup kahve bile icemem evliyim yaa evli. Ama işte icim dinlemiyor konuşayim yeter diyor ama o da yanliş mantiğim aklim onuda yapma diyor
Soran+1 yılYargilama ama düşündüğün sey geliyor.. İnankii düşmanıma dilemem
Soran+1 yılNedeni yokki soyleyebileceğim bir nedeni yok
Soran+1 yılBenimle konuşmazsanda ne zmn ihtiyacın varsa soyle ücarak gelirim dedi. Aklimdan hic cikmiyor
Soran+1 yılAslinda sevmiyorum demi bana öyle geliyor
Soran+1 yılİnşallah dediğin gibi olur. Onu seviyorum diye kendime bile soyleyemiyorum utanc bir durum cunku
Soran+1 yılİstemem ilgi meraklisi değilim eşimde ilgili ailem ilgili Cokta yakişikli bir adamda değil
+1 yılZina yapıyorsun !!! İlla yatmaya gerek yok ihanet ediyorsun zaten
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı. Zina yapma zaten ama içindeki ses sana ne diyor o çok önemli
058 Yorumla
Soran+1 yılYapma diyor
Soran+1 yılBiseyler hissediyorum keşki daha önce taniseydim gibi
Soran+1 yılAtamiyorum
Soran+1 yılYaz buraya
Soran+1 yılKestrip attim kac kere bir yerde karşilaştik konuşmadık sadece sessiz beni izledi
Soran+1 yılYaptim kac kez bu sefer ben cok mutsuzum ağliyorum yaşama sevincim bitiyor
Soran+1 yılKeşki olmaseydim
Soran+1 yılAllah hideyet versin kötü bir dürüm. Kimsenin vebaline girmek istemem girmemde yapimda yok. Ama düşüncelerim elimde değil
Soran+1 yılBelki gecer diyorum 3sene oldu gecmiyoooo
Soran+1 yılO da evli. bir şey yapamamki bu dertle ölurum belki
Soran+1 yılYapamamki daha ileri gidemem yapimda yok şeytani dinler buluşursam kendimi affedemem herhalde oldururum kendimi
Soran+1 yılKimse okumazki okusada tanimaz
Soran+1 yılNe sifatla boşanilirki ne denilir
Soran+1 yılOnun varmiş ama benim yokki
Soran+1 yılBoşansin bana gelsin gibi bir niyetim yok. Karisi var onada yazik. Ama konuşayım nasil olduğunu bileyim yeter
Soran+1 yılAllah şahit 1kere olsun buluşmadım 3 senedir. Karşilaşince beni izliyor sadece
Soran+1 yılBazi şeyler o kadar imkansiz ki. Oda imkansiz olduğunu bile bile neden bana geliyor hala belki gitse unuturum
Soran+1 yılEvliyim evli. O da evli. Konuşmam bile cok yanliş vicdan azabinden oluyorum ama icinde de birsey eksik konuşmayica. Ben ben değilim
Soran+1 yılBir insan hic dokunmadiği sesini bile uzaktan duydüğü birine bu kadar bağlanirmi yaa bu kadar aci cekeremi bu kadar düşünürmu
Soran+1 yılKac kez kestrip attim 3 senedir ama gitsin istemiyorum...
Soran+1 yılO zmnda vicdanim aci cekiyor
Soran+1 yılSevgili ol aldat demekmi istiyorsun bu yapilmazki
Soran+1 yılVazgeçmem gerek
Soran+1 yılBilmiyorum kac kez denedim cok kotu davrandım 1kere olsun kalbimi kirmadi
Soran+1 yılDinlersem herşeyimi kaybederim namusum ailem gururum anne babam
Soran+1 yılBir hatayidi genctim diyebilecek yaştada değilim
Soran+1 yılDua et bana olur mu soğusun kalbim hidayet versin.
Soran+1 yılYaşamayan anlamazki. Yaşasin bakalim zikri aynimi. Aslinda kabul edilebilecek bir durumda değil kim olsa yargilar cunku yanliş yasak haram olmamalı yani. Ama kalp bu anlataöiyorki insan
Soran+1 yılMesaj gonderemedim
- +1 yıl
Merhaba bana da yazabilir misiniz hemen hemen aynı durumdayım bende.
- +1 yıl
@Mutluluknerdesinn sizin bana yazmanız lazım
- +1 yıl
@Mutluluknerdesinn size mesaj gönderiliyor bana yazın isterseniz
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğini iyilestirmek için mücadele et. olmuyorsa boşan.
10 Yorumla İlla yatıp kalkmana gerek yok bu durumda da aldatmış oluyosun yalnız
00 YorumlaAvli kadinla birlikte olmak çok zevkli oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni s. kmek istiyor olay bu. sanirim seninde yapma ihtimalin vaemr
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAblacım libidon böyle hissetiriyor kürek düzgün fırın kızgın bir denetin anlarsın
00 Yorumla
+1 yılLa zina yapmam diyorsun evliyken başkasıyla fingirdeşiyorsun bacım... Kılıf arıyor
00 YorumlaBende benzer bir olayı yaşadım
04 Yorumla
Soran+1 yılNasil
Soran+1 yılYaz buraya
Kocandan boşan adama yazık olmasın
10 YorumlaSen bilirsin zevkine bak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Aldatma eylimindesin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaşın kaç? Çocuğun var mı?
04 Yorumla
Soran+1 yıl18 yok
Cevap sahibi+1 yılYaşın mı 18?
Soran+1 yılSoruyla ne alakaa
Cevap sahibi+1 yılYardımcı olmaya çalışıp sorgulanmak. Neyse iyi geceler
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocan aynısını sana yapsa ne hissederdin
121 Yorumla
Soran+1 yılBende hep yargilardim nasil yaparlar diye
Cevap sahibi+1 yılBoşan bence çok büyük bir vebal hiçbir işin rast gitmez
Soran+1 yılBoşanmazki kocam
Cevap sahibi+1 yılDenemeden bilemezsin
Soran+1 yılDemesi kolay yaşamayana yaşasin bakalim zikri aynimi
Cevap sahibi+1 yılAskom ben de evliyken başkasına aşık oldum insan istemeden kaptırıyor kendini çok iyi anlıyorum seni. Asla yanlış bir şey yapıp kocamın hakkına girmedim. Boşanmak istiyorum dedim o istemedi sonra baktı ben çok soğudum kabul etti mecburen
- +1 yıl
Birinden hoşlandım diye boşanılir mi ne garip bu kadın milleti
Soran+1 yılBenimki kabul etmez
- +1 yıl
Bakın peygamberimiz evli biri birine aşık olup hiç kimseye söylemeden ölürse şehit olur diyor içinizde saklayın
Cevap sahibi+1 yılNerde yazıyor o
- +1 yıl
Terimlerle İslam ansiklopedisi kitabında
- +1 yıl
Kalp bu sever soğur imtihan bu sabredeceksiniz
Soran+1 yıl@asiprens2905 dua edermisin soğusun benmkisi
- +1 yıl
Allah soğutsun ama kalbini rahat bırak o seni dinlemez, istediği zaman sever istediği zaman soğur mücadele etme onunla peygamberimiz kalpler Allah'ın elindedir der istediğine meylettirir istediğine soğutur hiç bir duygu sonsuz değil sen sabret yuvani yıkma geçecek
Soran+1 yıl@asiprens2905 gecer eminim ama gecincede çok özleyecekmişim gibi mutsuzum. Kimseyede anlatilmazki anlatilacak birşeyde değil.
- +1 yıl
Bana anlatırsın napalim artık 🙂
Soran+1 yıl@asiprens2905 bir insan hic dokunmadiği sesini bile uzaktan duydugu birine bu kadar bağlanirmi yaa bu kadar düşünürmu aci cekermi
- +1 yıl
İmtihan işte bende evli bir kadına aşık oldum bana gelip söyledi ama ben beğenmedim uzak dur benden dedim kalbim acıdı içime gömdüm
Soran+1 yıl@asiprens2905 gecmiyooo bendee
Soran+1 yıl@asiprens2905 uzak dur diyorum ama uzak dursun istemiyorum yapamiyorum
- +1 yıl
Geçmese de külleniyor
+1 yılBence uzak dur
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet kötü bir dürümdayim
+1 yılSen ne hissediyorsun ona karşı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılBosan
00 Yorumla Sonu belli yapmazmış
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılhoşlanırsan yap nolacak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşinle neler eksik
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sıradan evliliğim var, biri bana çok ilgi gösteriyor. Yargılamadan cevap verir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım