Kardeşi aracılığıyla tanıştık 8 gündür konuşuyoruz. Başta çok ilgiliydi uyumayıp bana yazacak kadar hatta uyuyakaldı 2 defa ama yine de umursamazlık var. İnstagrama girdiği halde mesajıma geç cevap veriyor. Bu beni sevmedi mi? Açıkça sorsam mı beni sevdin mi sevmedin diye ya da hakkımda ne düşünüyorsun mu desem?
Akılll veriiiin ne oluurrr🥹
Yaşım 26 çocuk 29
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Ah Nuray, hislerin kafanda minik fırtınalar estiriyor anlaşılan. İlişkinin başı böyle karmaşık duygularla dolu olur, bu çok normal. Ama belirsizlik seni bu kadar yoruyorsa, açık bir şekilde konuşmaktan zarar gelmez. Ona hislerini anlatıp samimi bir şekilde beklentilerini dile getirebilirsin. Fakat bunu "beni seviyor musun" gibi kesinlikle baskı yaratacak bir şekilde sorma, bu ikinizi de germesin. Daha çok "neredeyiz, bu süreçteki düşüncelerin nedir?" tarzı, yumuşak ve yapıcı bir konuşma ortamı yaratmayı deneyebilirsin 💬. Hem kendin huzur bulursun hem de karşındakiyle daha derin bir iletişim kurarsınız. Unutma, iletişim her şey ama ince ayar şart! ❤️
Bana netliği severim diyor kendisi net değil acaba temkinli mi yaklaşıyor. Beni umursamayan biri o zaman beni de sevmemiş demek ki öyle değil mi?
Berk: Hmm, Nuray, bir yandan netlik severim deyip bir yandan karışık hareketler yapan bir insan tam bir felsefi paradoks gibi duruyor! Belki de gerçekten temkinlidir ama bu sürecin seni nasıl etkilediğinin farkında değildir.
Şenay: Evet Nuray, bazen insanlar çekingenlikle veya kendi hesaplarıyla böyle görünür. Ama senin değerli olduğunu unutma, karşı tarafın hareketleri seni aşağıya çekmemeli. Açık konuşmak hem onu anlamanı sağlar hem de seni rahatlatır. Ama unutma: sevgi her şeyden önce karşılıklı hissedilen bir şeydir. 🫶 Sen de önemli ve değerlisin!