1 yılTipik Türk kızı vakası 😄 Senin hayatını falcının söyledikleri mi belirliyor? O zaman falcı ne derse hayatını ona göre düzenle a, mk. Böyle saçma şey mi olur. Falcının her uydurduğuna göre hayatını yaşayacaksan seninle işimiz iş. Sen en iyisi kimseyle evlenme, kimsenin başını yakma.
16 Yorumla
Boğa1 yılA, mk ne demek?
Yengeç1 yıl@Freddy1616 A, mk azıcık mantıklı konuş demektir 😄 Bu kelimelerin baş harflerinin kısaltılmış şekli
Başak1 yıl😅😅😅 deli adam @KarizmaGenç1
Aslan1 yılNasılda uydurmuş 😂😂
Yengeç1 yılKendi kurallarımı kendim belirliyorum ve buna göre de bazı şeyleri kalıbına uyduruyorum 😄
Boğa1 yılHelal sana 👏👏
En İyi Cevaplar
1 yılKendi hayatiniza siz yön vermiyorsanız evlilik te yapmayın işte yapmayin yaşamayın da... kulaktan dolma burçlarla kahveler le fallarla hayat yaşanmaz. Zaten sevgin yok bakarmisin falda birisi bir şey atiyor ona inaniyorsun ve hayatini kumar da zara bağlamış gibi bundan bir doğruluk bekliyorsun. bunlar yanlış şeyler böyle düşünme kendinide karamsar bir duruma atma istersen. fallar çıksa su yer yüzünde gördüğün herkes inam ya prenses ya prens olmuştu.. hayatin gerçekleri denen bur kavram var.. rabbim huzurlu ve mutlu etsin sizi inşallah 🙏
10 Yorumla
1 yılİnanırsan başka olur inanmazsan ninsanlin olur
böyle aptal izlerle uğraşırsan her şeyinle dalga gecerler. Adim soyadım Erdem Akbilek
o falcının da anasını yedi sülalesini dikeyim gramla buyuden anlıyorsa bana da buyu yapsin. Onunda anasını ona inananında hem anasını hem etrafinda reşit olmuş kim varsa alayının hamini damını seveyim
git söyle gücü yetiyorsa bana buyu yapsin.
lan inanmayın böyle sarlatanlara hem paranızı alıyor hem yeri geliyor sizleri zikiyor. Hem
dassah geçip bazen işinizi yuvanızı bozuyor. Aptalliklar peşinde koşmayın
00 Yorumla
1 yılHayatını bir falcının söylediklerine göre yönlendirecek bir insanla asla evlenmezdim :) falcı kim abi. Gerçekten her şeyi görebilen biri olsaydı Cem Yılmaz'ın dediği gibi peygamberliğini ilan ederdi :)
06 Yorumla
Soran1 yılYönlendirmedim
Balık1 yılBu falcıya inanmalı mıyım diye bir sürü tanımadığın insana danışmaya çalışıyorsun. Eğer hayatını buna göre yönlendirmeyeceksen, falcıların gerçekte geleceği görme gibi bir yetenekleri yoksa insanlara neden bunu soruyorsun? İstediğini sorabilirsin ama falcı böyle dedi ben ona İnanayım mı diye bir soru gördüğümde bana tuhaf geliyor :)
Soran1 yılAsla evlenmezdim derken zaten senle evlenmiyorum rahat ol
Balık1 yılBenle evlenmediğini biliyorum ve benim de senin düsüncende biri ile evlenmeyeceğimi seni kötüleyecek şekilde asla düşünmeden zaten söyledim. Kişisel tercih ve ben her zaman raadım :)
Soran1 yılFalcı öyle dedi diye ayrılacak değilim seviyorum
Balık1 yılTamam :)
Yapay Zeka Cevapladı
Ah sevgili ruhsal gezgin, falcıların söyledikleri her zaman bir rehberdir, bir kesinlik değil... 🌙✨ İnsanların kader yolları, zamanla birçok değişiklik gösterebilir. Şu anki hislerine ve iç sesine ne kadar güveniyorsun? Buna bir bak derim. Astroloji ve fal, bizim içimizde var olan cevapları bulmamıza yardımcı olur; yerine koymaz.
Evlilik, iki ruhun bir yolculuğa çıkmasıdır. Eğer karşındakinin doğru kişi olduğunu hissediyorsan, kimsenin çizdiği yola göre hareket etmek zorunda değilsin. Ama bir kez daha düşünmek, işaretlere kulak vermek istersen, belki bir tarot açılımı ile geçmiş, şimdi ve geleceğe ışık tutabiliriz. Unutma, senin yolun, tamamen senin kararlarınla şekillenir... 🕊✨10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u 1 yılfal gibi saçmalıklara inanmayın
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBak güzelim evlilik gibi bir ibadete falı karıştırma gaybı Allah dışında kimse bilemez bu bilime de aykırı eğer inancın yoksa.. Falcılar atıp tutuyor günümüzde ayrılıklar arttığı için sana böyle yalanlar uydurmuş o.. İtibar etme etse hayatındaki kişiyle uyumluysan birbirinizi sayıp seviyorsanız kimseye kanma umarım çok mutlu olursunuz 🌸
42 Yorumla
Koç1 yılİbadet? Hdjdjdjjd
Soran1 yılAyyy çok teşekkür ederim çok seviyorum onu zaten
1 yılFalcılar hep b6oyle atıp tutar zaten. Sen de kafana yerleştirdigin icin bikere, acaba ne zaman ayrılıcaz diye düşünür durursun bunun sonucunda da negatif enerji cekersin kendine. Kavga gürültü sebepsiz ayrılığa kadar gider sonu. Maksat falcı haklı çıksın 😃
73 Yorumla
Yay1 yıl
Soran1 yılO kadar haklısınız ki insaları negatife çekiyor çoğu hatta birine senin ailende biri ölecek demiş ama olmemis kimse
1 yılSakın inanma sakın ben fal'a inanmam ama arada sırada bende eğlencesine baktırmayı düşünüyorum ama asla inanmam sende inanma eğer dediğine inanırsan ayrılmayacaksan bile ayrılırsın o falcının sözü sürekli aklına gelir
11 Yorumla
Soran1 yılBence de baktırma olumsuz konuşuyorlar
1 yılInanmalısın tabi sorman hata. Çok inandırıcı birisi konuṣmuṣ, ben olsam sorgusuz sualsiz inanırdım falcı sonuçta insana güven aṣılayan bir ṣahıs. Hatta devlet büyükleri falcıya sormadan adım atmaz o derece önemli yerleri vardır. Falcıda falcı. Mesela ben bugün uyuyamıyorum falcım uyuma dedi. Bir bildiği vardır.
11 Yorumla
Soran1 yıl🤣🤣🤣
Gizli Üye(30-35)1 yılgittiğim falcı yüzünden Kpss ye çalışmaktan vazgeçtim, saçmaladı yok sen şöyle bir yerde çalışacan dedi
45 Yorumla
Soran1 yılEn iyisi inanmamak belki başaracağın bir şeyi onlar yüzünden yapamıyorsun
Cevap sahibi1 yılaynen öyle
Soran1 yılSakın dinleme kpss gir
Cevap sahibi1 yılgeçen seneydi bu, girdim düşük yaptım, iyi hazırlansaydım iyi olucaktı aslında, bildiğin sallıyorlar
Soran1 yılYa sen kendine inandığın sürece en büyük falcı bile negatif konuşsa sen yaparsın birak su sarlatanları
Gizli Üye(36-45)1 yılFalcıya gideceğine psikoloğa giderdim inan eşimden ayrılınca terapiye gittim ve inan şimdiki aklım olsaydı terapiye gider ne kadar evliliğe hazırım ve o ve onun ailesi ne kadar benim aileme uygun diye sorgulardım 👌 benden sana abla tavsiyesi tatlım sen kend içsesini dinle ve şimdi çok ciddi sorunlar yaşıyorsanız bunları aşman bırak falcının dediklerini
22 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim umarım hayatın hep güzel olur
Cevap sahibi1 yılRica ederim ☺️
1 yılMerak ettim evlenip evlenmediğini güncelleme misin buraya?
14 Yorumla
Soran1 yılTamam güncelleyeceğim ama 2 yildşr gelen giden olmadı
Koç1 yılBencede evlenirsiniz sevgilinle
Ama yinede merak ettim falcının dediğini
Soran1 yılErkek bi falcı bizim komşu baska biriyle evleneceğini görüyorum dedi bir de yol var dedi bu kadar
Koç1 yılYok onu değil sonucu merak ediyorum
Fala inanmıyorum ama doğru çıkanlar da oluyormuş ondan
1 yılFalcı uyduruyor para tuzağı hepsi dinledikçe inanacaksın inandıkça falcıya gideceksin gittikçede falcı para kazanacak
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılFal, büyü vs. Şirktir müslümanlara duyrulur. Fala inanmayın atıp tutuyorlar bildik diyorlar asla kizlar inanmayin
23 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEvleneceğin kişiyi mantiginla ve kalbinle secmelisin ha eger tavsiye istiyorsan bir bilenden buyukten al tavsiye ve istihareye de yatabilirsin
Soran1 yılTeşekkür ederim en güzel cevapti 😇
Cevap sahibi1 yılRica ederimm🥰
Atayım tutayım hesabı falcının yaptığı. Ne olacağını Allah dan daha iyi bilecek biri olabilir mi?
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBanada 24 yaşında evleniceksin dedi 27 yaşındayım bekarım evlenmedim inanma
110 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYorumları okudum falcı erkek demişsin gözünde bence sen varsın ayrılıp onunla olasın diye erkekse hiç güvenme
Yay1 yılNasip knk bnde 27 yim
Soran1 yılHajkı olabilirsin
Cevap sahibi1 yılO oğlan senden hoşlanıyor bence
Yay1 yılOğlan kim
Cevap sahibi1 yıl@tuncay2742 falcı erkekmis yorumda okudum kızdan hoşlandığı için dedi bence
Soran1 yılBence de inanmamak lazım insanların huzurunu kaçırıyorlar
Yay1 yılHe olabilir kanka. sen nerelisin tanışsak konuşsak belki bizde evleniriz 🙂
Soran1 yılHa sana kismet çıktı:)
Yay1 yılOzmn tanışalım 😊
Gizli Üye(18-24)1 yılgtğnden uyduruyo sende burada soruyosun hssktr demen lazım soru sormuşsun bide
11 Yorumla
Soran1 yılHaklısın
1 yılFal işleri uyduruktur sakın inanma. Sen kiminle olmak istiyorsan evlen ve kararından vazgeçme bence.
20 Yorumla
1 yılçok biliyolrda kendilerinizengin ederlerdi yaa aman böyle duzenbzlara hem 3harflilerle calisiyolar.
22 Yorumla
Soran1 yılAynen ya ayrıca üç harfkilerde geleceği bilemez
Terazi1 yılevet ya sen boş ver sarlatanlari Allah'a bırak işini hakinda hayirlisi
Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bence doğru söylüyor. Zamanla belli olur. Falcıya göre bu çocuktan ayrılacaksın ilerde başka bir kişi eşin olacak. Ama ne kadar ilerisi bilinmez.
023 Yorumla
Soran1 yıl2 yil oldu ama
Soran1 yılBence nasip
Yengeç1 yılÇocuk konuyu evliliğe getirmeyecek. Sen zorladıkça o durgun bir şekilde olacak. Sonra buna anlam veremeyeceksin. Ben sana söyleyim. Çocuğun maddi olarak sıkıntılarından dolayı ailesi çocuğun üzerine gelecek. Çocuğun iyice özgüveni düşünce senden ayrılma kararı verecek fakat bağlandığı için de ayrılamayacak. Böyle bir süre gelgitler içinde olup birbirinizle kavgalar edeceksiniz.
Soran1 yılTamam her şey maddiyat değil ki öyle de kabulüm
Soran1 yılÇoğu şeyi nasıl bildin cidden
Soran1 yılCidden falcı misiniz
Soran1 yılKoç
Soran1 yılO koç ben akrep
Yengeç1 yılŞöyle bir durum söz konusu. Sen onu hedeflemişsin sevmişsindir gönülden kalpten. Ve onun için her türlü fedakarlığı yapacak insansındır. Fakat o peşinden koşan kendisi için fedakarlık yapan kızları özgüvensiz olarak görür bundan da nefret eder. Özellikle kıskanılmaktan kısıtlanmaktan özgürlük alanına karışılmasından nefret eder. Baskın karakterli biridir. Saf gibi gözükse de cin gibidir. Maddi konuları ele alır maddiyata zengin yaşama lükse önem verebilir ve özellikle güzel kızlara bakabilir %100 demiyorum ama olabilir. Davranışları ile pek güven vermeyebilir. İnatçı sinsi öfkeli olabilir. Maddi konudan asla sıkıştırılmak istenmez.
Soran1 yılPeşinden koşmamı seviyo o hariç diğerleri çok dogruuuuu
Soran1 yılBu arada emek için saol hislerin kuvvetli boş biri değilsin
Yengeç1 yılBirazcık ters birisiniz uyumsuzluk açısından çünkü onun yapısı ve senin de kinci olabilecek yapından dolayı tartışma olduğu zaman birbirinize girip ortayolu bulamayıp çözüm üretemeyebilirsiniz. Bunu yapmayın. Ortayolu bulun her zaman. Koç burcu zordur biraz sıkıntılıdır. Bunu da ilerleyen yıllarda göreceksin
Soran1 yılKeısnlıkle doğru
Koç1 yılGenele bakıp da böyle bir çıkarım yapması şaşırtıcı değil. Siz de her şeye inanıyorsunuz yaa, adam güneş burcuna göre yorumlama yapıyor altı üstü. Bir de herkesin yaşadığı tipik bir sorunu dile getiriyor, bu sitede çok karşılaşıyoruz da para mevzusu yüzünden ayrılanlarla, özellikle de aile dâhil oluyor konuya. Üstüne insanın yorumlamayı kendisine göre biçmesi olunca, her şeye sazan gibi atlıyorsunuz. Mentalist olsan tebrik ederim ama onun bile kırıntısı yok. Sadece midem bulandı @YasinTR
Soran1 yılÇağla haklı ılıskım aslında iyi gidiyor lakin bu falcıların bazıları sanki kötü niyetli
Yengeç1 yıl
Yengeç1 yıl@cglakinin Eleştiri hakkına sahipsin. Fakat midem bulandı gibisinden hakaret senin karakter yapını belirliyor. Genelde koç aslan yaylarda karşılaştım da neyse istediğini yazabilirsin ☺️😇
Koç1 yıl@YasinTR, kusura bakma midem bulandı derken amacım kimseyi kırmak değildi, sadece çok fazla böyle konuşan kişiler gördüm ve hepsi de bunu marifetten sayacak kadar kalitesiz insanlardı. Size kalitesiz demiyorum, burası site sonuçta eğlenme amacı giriyor ve kafamıza göre bir şeyler yazabiliyoruz. O yüzden kusura bakmayın tekrardan.
1 yılo elemanla evlen falcıya götür söyle ona bak evlendik diye
10 Yorumla
1 yılBir şey söyleyeceğim ama lütfen alınma. Sen aklını mantığını kullanabiliyor musun? Cidden soruyorum. Hayır her şeyi geçtim, falcı dediğin tip senin hayatını mı belirleyecek? Var mı böyle bir dünya?
00 Yorumla
1 yılAbi falcıyı niye karıştırıyorsunuz bu işlere? Falcı anca senin kafanı karıştırır. Yarın öbür gün ilk zorlukta “biliyordum evlenmemem gerektiğini” falan dersin. Boş işler bunlar.
00 Yorumla
1 yılYıl 2025 olmuş hala fal baktıranlar var. Kadınların aklı cidden eksik olabilir mi?
112 Yorumla
Soran1 yılBaktırdıgım falcı erkek olduğuna göre kadınların aklı fazlaymış
İkizler1 yılAdam g'ötünden uydurup uydurup sizi sövüşlüyor, bununla mı övünüyorsun?
Bir erkek tarafından dolandırılıyorsun 😂 Cidden aklın eksik
Soran1 yılPara almadı bi tanıdıktı boş yapma ya
Terazi1 yılFalcı beleş miydi😳
İkizler1 yıl@Ben_köpraa ben laf ettim ya kıvırıyor. Enayi mi millet bunlara bedava yalan söylesin
Terazi1 yıl@OlamazMıKardeşim bilemedim yaaa baksana reklam yapıyor bi nevi hos o zamanda beles olmuyor düşününce 🤔
İkizler1 yıl@Ben_köpraa bu insanlar hakkında düşünmeye gerek olduğunu sanmıyorum. Zorbala geç.
Terazi1 yıl@OlamazMıKardeşim sıkışinca hemen küfür oluyor sonra🤦♀️
Soran1 yılNeye bu kadar kudurdunuz anlamadım bedava olan bir şeyin reklamı mı olur ayrıca reklam olsaydı falcının dediği çıktı derdim daha cikan bişi yok boş yapmayın
Terazi1 yılBedava olduğu için reklam oluyor zaten🤦♀️ayrıca reklamda esas olan duyurmaktır reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ya:))
Soran1 yılBen burada falcının ismini vermiş bakalım kör
Terazi1 yılIroni derler hani
Ey iman edenler! İçki, kumar, dikili taşlar (putlar) ve fal okları şüphesiz şeytan işi birer pisliktir, bunlardan kaçının; umulur ki kurtuluşa erersiniz.
Mâide Suresi 90. Ayet20 Yorumla
1 yılHerşeyi biliyorlar. Ya çok istediğim arabaya kadar hemde. Dedikleri çıkıyor. Ama boş ver sen.
00 Yorumla
1 yılSevgilini seviyor musun? Evetse sen onu inandır ortak bi yerde frekans uyuşur gibi
02 Yorumla
Soran1 yılSeviyorum elbette ondan korkuyorum
Terazi1 yılTamm işte sende falciyi manipüle et😎💅
1 yılİnanmadığın sürece sorun yok olmayacağı varsa bile ayrılırsınız yoksa kendini inandırma böyle bir şeye
00 YorumlaYa bilmiyo musun meşhur bi laf vardır bununla ilgil. "Fala inanma, falsız da kalma" İnanma diyor işte, net! 😉
00 Yorumla
1 yılYa bu kadınlar olmasa bu falcılar nasil ayakta kalır 🤣🤣
018 Yorumla
Soran1 yılYa bi tanıdık baktı
Yengeç1 yılSanki paralı baksa vermeyeceksin 🤣
Soran1 yılSizde hep kumar oynuyorsunuz. 😅
Yengeç1 yılKumar da yine bi kazanma durumu var fal dediğin şey yalan dolan sizin kekleyip elinizden parayı almak 🤣
Soran1 yılHaklısın ve insanlara kötü şeyler de söyleyip mutsuz etmeyi seviyorlar kesınlıkle uzak durulmalı
Yengeç1 yılDemi olumsuz şeyler söylüyorlar hep 😃 daha bir kere bile baktırmadım 🤣
Soran1 yılBaktırma zaten her biri bambaşka hikayeler söylüyor kafan daha da karışıyor ayrıca benim bi arkadaş 3 bine baktırmıs yuh yani
Yengeç1 yılDaha fazla veren eşekler var 😂
Soran1 yıl😂😂😂
Yengeç1 yılSen şimdi evleniyo musun yani 😂
Soran1 yılValla adam benden daha istekli evlenecek bu gidişle
Yengeç1 yılEe sen istekli misin o önemli 😂
Soran1 yılHiçbir şeyi istemedim onu istediğim kadar ….
Yengeç1 yılYaş kaç senin
Soran1 yıl24
Yengeç1 yılÇalışıyor musun
Soran1 yılMemurum
Yengeç1 yılOo iyimiş memur maaşları ne kdr? 😂
1 yılYaşayıp göreceksin de bu fal işleri insanın aklını alır bida bulaşma derim
03 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
Aslan1 yılHayatını ona göre yaşamaya başlarsın
Soran1 yılİnanmamak lazım
Yani ne falı baktırdın ne zaman baktırdın o da önemli
04 Yorumla
Soran1 yılCoffee
Soran1 yılÇok oldu
Fala güven ben neler gördüm de çıktı tarotta haberin yok
01 Yorumla
Soran1 yılTarot değildi bu
1 yılHayatını başka bir insanın şekillendirmesine izin vermek ne kadar saçma
10 Yorumla
1 yılKaderinde başkası varsa kafana takma sonunda kavuşursun.
10 YorumlaFalcıya inanma iyi bisey olsa allah izin verirdi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılFalcı içine nifak tohumu ekmiş resmen artık olsa da en ufak kavgada acaba dersin şimdi. Onun yerine istihare namazı kıl çok ikilemde kaldıysan
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSenin yaşlarında öyle bir falcıya inanıp beni terk etmişti sevgili...
28 Yorumla
Terazi1 yılYa bakin asıl olay burada arkadaşı öne çıkaralım lütfen
Soran1 yılTerketmedim seviyorum
Terazi1 yılOne çıkaralım dediğim cevap yazan arkadasti magduruyeti var zamaninda terk edilmis bu sebepten komuya hakim manasinda durumu en iyi o anlar diyerek
Terazi1 yılBu arada cerkesim
Soran1 yılİnsanların acısıyla dalga gecmek moda oldu
Terazi1 yılBak 3 yorum yazdım en ciddi olanı bu arkadaşa yaptigimdi Allahtan kork ayrica burada dalga gecilen acı değil bir sözle bir kalbe acı çektirme potansiyeli
Soran1 yılYa ne boş yapıyor bu kadın görünümlü erkek
Terazi1 yılAğlarımm💅
1 yıleskiden olsa klişe bi cevap verirdim de, şimdi, kafana göre takıl diyorum
00 Yorumlaiki falcıya daha git eğer aynısını derseler inan ama başka bir şey derseler inama
00 Yorumla
1 yılHerkesin lafına bakma.
Evlilik yolundaysan evlen birlikte ol yaşa kendin karar ver.
00 Yorumla
1 yılFalcılar sallamasyon konuşur geleceği hiç kimse bilemez.
00 Yorumla
1 yılAllah'ım bunun sevgilisi hangi şansız kişi acaba 😅
00 YorumlaFalcıların her dediğine inanırsak yarı yolda kalırız
00 Yorumlaİnanmamalisin geleceği evleneceğin kişiyi Allah dışında kimse bilemez
00 Yorumla
1 yılHayır inanmayın fala inanma falsız kalma demişler
00 YorumlaHayır tabii ki. Bunu sürekli kafanda kurarsan gerçekten evlenmez ve şu anki ilişkini bozarsın diyim
00 Yorumla
1 yılİnanmayacaksan falcıya neden gidersin, inanacaksan zaten vay haline..
11 Yorumla
Soran1 yılİnanmıyorum bi tanıdık kendi baktı
1 yılİnansan ne değişecek madem öyle ayrılayım mı diyeceksin. Hayatına devam et takma fazla
00 Yorumla
1 yılHer şey nasip kısmet işi. Ama bazen falcıların dediği de çıkıyor.
00 YorumlaYaww inanmayın böyle şeylere gaybi Allah tan başka kimse bilemez
00 Yorumlaİnanma falcilar kafalarina gore atip tutarlar, etkilenmeye musait biriysen bunu iliskinede yansitirsin ve mutsuz olursun
10 Yorumla
1 yılFalca zaten niye gidersiniz ki
13 Yorumla
Soran1 yılYa bi tanıdık baktı gitmedim
Akrep1 yılGaipten ancak Allah'ın bilgisi vardır şirke girme.
Soran1 yılHaklısın
Gizli Üye(30-35)1 yılİnanma kafa karıştırıcı faldan uzak dur birbirinizi seviyorsanız evlenin
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHer çeşit Fal İslam'da haram ve günah
Soran1 yılBence de her falcı başka bir şey söylüyor kesınlıkke doğruyu bilen yok
1 yılİnan şimdiki adami bosa hemen
15 Yorumla
Soran1 yılAsla
Balık1 yılEeee
Soran1 yılSadece üzüldüm yani mutlu ilişkin varken böyle bile bile yorum yaptı erkekti
Balık1 yılFalcı sana göz koymuş Yani
Soran1 yılOlabılır
Gizli Üye(25-29)1 yılFalcıya sorsana çocuk aklında ne düşünüyor sen ne duydun
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSallaaa lafı al parayı işe bak
Soran1 yılPara almadı bi erkek dost baktı
Cevap sahibi1 yılboş ver
Gizli Üye(30-35)1 yılBi falcinin dediği her şeyi yaşadım yine Allah bilir yorum yapmak istemiyorum
02 Yorumla
Soran1 yılİsim verir misiniz
Cevap sahibi1 yılmedyum rana youtubede var
Gizli Üye(36-45)1 yılFalan bakmak baktırmak dinden çıkarır geleceği Allah'tan baskası bilemez şirke girer bu yapma.
01 Yorumla
Soran1 yılHaklısın zaten her biri farklı hikaye uyduruyor
1 yılFalcının bana dediği hiçbir şey çıkmadı inanmayın para tuzağı
10 Yorumla
1 yılBence inanmalısın çünkü bu kafayla çocuğun başını yakarsın. En azından çocuğu senden kurtarmış oluruz
06 Yorumla
Soran1 yılKes sesını ya
Aslan1 yılPeki bir şey soracağım; buna ihtimal nasıl veriyorsun? Yani hayatına girecek olan bir kişiyi seçme hakkını bir falcının falına nasıl bırakabiliyorsun bunu merak ettim. Ayrıca hakaret neden ediyorsun. Nezih bir ortam burası lütfen:). Dimi..
Soran1 yılBen sevgilimi birakmicam kudur
Aslan1 yılMerak etme seni almak gibi bir derdim yok. Zaten öyle bir durum olsa senin şu falcıya sorardım.
Soran1 yıl🤣🤣🤣🤣
Aslan1 yılNiye gülüyorsun?
1 yılBaktırma bence aklından sil at gitsin herşeyi biliyorsalar kendilerini kurtarırlardı. Bazı insanların enerjilerine evet inanıyorum ama her şey 100 de 100 doğru olcak diye bi kanun yok
00 YorumlaGeçmiş olsun her bir ufak olayda bu aklına gelip ayrılmak istersin. Fal baktirmasan belki evlenecektin bu kişiyle ama şimdi zor
04 Yorumla
Soran1 yılYok ayrılmadım
Soran1 yılEvet ister istemez takıyoruz erkelerın kumar kaıdnları. Fal bağımlılıgu bitmez
Gizli Üye(18-24)1 yılSallıyo cinli gacı
11 Yorumla
Soran1 yılShnahdshhd
1 yılönce bi iq testi yap
falcıya da inan
en azından şimdiki çocuğun hayatı mahvolmaz
06 Yorumla
Soran1 yılNiye mahbolsun beni taparcasına sevio ayrıca ayrılmam asla
Aslan1 yılişte bu zekana rağmen seni öyle seviyorsa daha büyük sorun
yaprağı yemiş çocuk
Soran1 yılSen çok mu zekisin de buralardayım hala boş yapma
Soran1 yılSevgilin yok diye kudurma
Aslan1 yılkim demiş yok :D
iq testi konusunda bir kez daha haklı çıktım
fala bakıp ciddi düşündüğü adamla ilişkisini sorgulayan bir kafa yapın var düşün yani
Soran1 yılİq’um 144
- Devamını Gör (113)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne