İnadına başkası ile birlikte olup, evlenmek?

Ben onu beklerken bir gün döneceği bir gün bir şeyleri aşacağımızı beklerken o sürekli başkalarına bana vermediği değeri verdi. Ben sokakta bile başımı önüme eğip yürürken hep başka adamlara bana vermediği zerre kadar ilgisini, muhabbetini verdi. Kalbim o kadar acıyor, şunları yazmak o kadar ağrıma gidiyor ki. Bir kadın ile bir erkek arkadaş olamaz. Bir süre sonra araya duygular girer tek taraflı ya da iki taraflı. Ben ağlarken o başkalarıyla gülüp eğleniyor zoruma gidiyor. Böyle bir imtihan, sınav adına ne derseniz öyle ağır geldi ki ruhuma. İnsan ölmeyi diler mi, ben diledim ve onun bana tek kârı maneviyata yönelmem oldu. Yanılmak ne pis bir şeymiş bunu da bana tattırdı. Eğer bunları okusaydın biraz gururun olsa oturur ağlardın. Kalbinin kirliliğini sorgula. Ne yaptım da ben bunları hak gördün bana. Çok mu zordu iki kelime etmek. Çok mu önemliydi benden onlar beni yıktın geçtin de ardına bakmadın. Soru başlığında yazdığımı bile düşünmek midemi bulandırıyor gidiyor çünkü ben hâlen seni seviyorum, bana bu yaptıklarını yediremiyorum. İçimi ne kadar döküp bunların hepsini unutmayı istesem de lanet olsun hafızama ki hepsi aklımda. Dört dörtlük bir hayatım olmadı şimdi sen yoksun diye değil hep böyleydi fakat ben başıma gelen bir şeyden bu kadar ahmakça hissetmemiştim bana bunu da yaşattın, tecrübe ettirdin ya daha ne diyeyim.

İnadına başkası ile birlikte olup, evlenmek?